Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lørdags Lunch”
Anmeldelse av Listen To Baljit

Listen To Baljit
Vurdert som nr. 207 av 1 595 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 1 - USD 11
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Tok med fruen hit på en liten lunch. Hun tok en Kolkata Kathi Wrap med kylling. Den var litt sterk, men god. Jeg tok Masala Dosa pannekake og Dahibhalla. Pannekaka var fyllt med krydrede poter. God, men dippsausene var kalde. Dahibhalla er vanskelig å beskrive. En litt ubestemmelig konsistens og ikke så mye smak. Men, alt var lekkert presentert og servicen var god. Lokalet var også koselig og det var god akustikk, slik at man kunne prate. Kommer tilbake for å prøve flere retter.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 290b_rde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (196)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6165 av 196 anmeldelser

Anmeldt 5. januar 2019

Spennende ny indisk restaurant. Serverer et utvalg streetfood, i tillegg til de mer ordinære, indiske rettene. Kult lokale, midt på Solli plass. Billige priser og godt utvalg i drikke. Alt i alt en hyggelig og uformell restaurantopplevelse. Anbefales for business rundt lunchtider, samt for familie, venner og kjærester på kvelden.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Stormen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Bestilte butter chicken som var helt fantastisk. Det eneste som gjør at de ikke når helt opp er servicen. Servicen var god i starten, men avtok med økende antall gjester. Vanskelig å få kontakt med servitørene for påfyll av drikke og betaling.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, iramss96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018

God smak på maten og fint lokale.
Men må dessverre trekke en del på at lammeretten vi bestilte, grillet lam fra tandoori var seig, var en tyggekamp i seg selv, og slik skal det jo ikke være.
Sa i fra og håper de derfor gjør noe med det. Litt usikker på om jeg hadde tatt turen dit igjen om jeg hadde gjort det hadde jeg ikke bestilt noe som har med lam å gjøre.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
7  Takk, AtikaA20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Dette har på kort tid blitt blant mine favorittsteder i Oslo! God mat, god service og koselig lokale.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 667fredrikl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Listen To Baljit, så også på

 

Har du vært i Listen To Baljit? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din