“Smaksrik og god mat”
Anmeldelse av Listen To Baljit

Listen To Baljit
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Maten var smaksrik og god. Mottakelsen var helt elending. Vi hadde reservert bord og ble ignorert i døren av flere servitører. Smilte og sa hei, fikk et hei tilbake og de gikk videre. Til slutt kom det en servitør for å servere det ene bordet til høyre for inngangen. Under servering av drikke til nevnt bord anerkjente han oss og plasserte oss ved nærmeste bord ved inngangen. Etter 10 minutter kom det en servitør til bordet med roti og noe grønnsakschips? med 3 sauser. Vi fikk ikke forklaring på hva som var gitt til oss og hun tok ikke drikkebestilling. Det gikk ytterligere 15 minutter før en servitør snudde seg mot oss og sa ‘oi ja, er dere klar til å bestille’. Vi fikk bestilt mat og drikke. Drikken kom raskt.

Det kom noen gjester på nabobordet under bestillingen vår. De fikk bestilt og servert møt før vi fikk mat.

Når vi endelig fikk maten så var drikken vår tom. Servitøren la fra seg maten og gikk. Vi fikk ikke kontakt for å bestille mer drikke. Mens servitøren ryddet av nabobordet som var ferdig å spise, snudde hun seg mot oss og lurte på om vi ville ha noe mer å drikke. Vi bestilte en stor øl med to glass til. På dette tidspunktet ble vi litt smålig og begynte å ta tiden. Det tok ytterligere 18 minutter før vi fikk drikken med kun et glass. Hun gikk raskt for å hente et ekstra glass. Ryddet ikke av bordet for tomglass eller fatet med roti og chips som vi hadde fått i starten.

Etter et toalettbesøk så jeg at to servitører sto ved baren og snakket med hverandre. Det satt en tredje servitør på gulvet i baren og så på en iPad. Dette kan forklare den trege servicen. Ettersom vi ble plassert ved døren var det og veldig enkelt å legge merke til køen som hopet seg opp ved døren og bord som ikke fikk kontakt med servitør ettersom disse ikke var tilstede.

Besøket vårt ble på totalt 2,5t hvor vi hadde 4 retter fordelt på 3 personer og 4 enheter med drikke totalt. Vi hadde tenkt å ha noe dessert og drinker, men konklusjonen ble at vi ikke hadde lyst å legge igjen noe mer penger her.

All maten bortsett fra chipsen til bombay burger smakte bra. Chipsen til bombay burger minnet om billig potetgull fra butikken. Maten er det eneste som trekker dette besøket opp.

1  Takk, Bunmeephonkit

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Var en tur innom for middag. Hyggelig atmosfære og smakfulle retter til en grei pris. Kommer gjerne tilbake

1  Takk, 6hildef
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi gledet oss veldig til å prøve denne restauranten, men her ble vi skuffa. Rettene var salte og finnes ikke grønnsaker kun kjøtt og saus. Kylling tikka smaker sausen barbecue.

1  Takk, indseth
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Har vært her to ganger og maten har vært topp begge gangene. Første gangen var servicen også god selv om det tok tid med maten. Andre gangen hadde vi bestilt bord, men måtte si det 3 ganger til 3 forskjellige servitører før vi fikk satt oss. Det virket som det hersket noe forvirring blandt servitørene om hvem som skulle ta bestilling og det tok sin tid før noen kom til bordet. Gjevnt over føltes det som servtørene stresset og ikke hadde oversikt noe som trekker opplevelsen ned. Kommer gjerne igjen for take away

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Marlene M
Anmeldt 3. juli 2020

Super hyggelig lokale. Chill stemning, ingen musikk, men det gjør ingenting da all praten skaper god atmosfære. Maten er helt amaze!!! Bestilte en rett med avokado og en med scampi, begge smakte helt fantastisk! Spiste opp all maten selvom jeg var mett etter bare halve. Anbefales på det sterkeste! PS: de har også gode drinker!

Takk, Sessa88

Har du vært i Listen To Baljit? Del dine erfaringer!