Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales ikke”
Anmeldelse av Wok & Go Rådhusplassen - STENGT

Wok & Go Rådhusplassen
Prisklasse: USD 11 - USD 21
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Bestilte takeaway herfra, og det er den verste takeaway opplevelsen jeg har hatt i Oslo. Bestilte pad Thai og det smakte ikke som dette overhodet. Smakløst. Var tørre nudler, knusltørr kylling samt at det smakte som at grønnsakene var fra frysedisken.. Halvveis stekt, halvveis fryst. Sendte inn skriftlig klage, hvor de først ikke tok noe ansvar for tilbakemeldingen. Opplevde å få et uprofesjonelt svar ("det var rart, fordi dette er et av de mest populære stedene for wok i Oslo og alle er fornøyde"). De tilbø oss tilslutt å komme innom en dag å få en gratis rett.. Ikkw brukt oss av dette.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 401ingrids
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 89 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2020 via mobile enheter

PAD thai med kylling var god. Maten kom raskt og servicen var Top:) store porsjoner, veldig fornøyd!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 705amirb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2020 via mobile enheter

Vi var her for to år siden - da med et annet navn og var kjempefornøyd. Kom tilbake nå i 2020. Det første som møter oss er en svenske som snakker nedlatende til thai-dama som sto og laget mat. I tillegg skrøt av konseptet sitt. Dessverre var dette gått fra å være nesten autentisk Thai, til å bli en platt kafé. Ikke noe god opplevelse.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Eirik L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

God og enkel lunsj. Dagens til 89.- veldig god og raskt servert Ligger sentralt til i Oslo. Like ved rådhuset og Aker brygge

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, mortena201
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Skal du ha god og rask take away så er dette definitivt stedet. Veldig god mat rause porsjoner og god service.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 528karia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Wok & Go Rådhusplassen, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din