Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og kaker”
Anmeldelse av Pascal

Pascal
Vurdert som nr. 4 av 30 Dessert i Oslo
Prisklasse: kr 11 - kr 11
Kjøkken: Sjømat, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: I 1998 ble Pascal nabo til Slottet da de åpnet et stort, moderne konditori og restaurant i Henrik Ibsens gate. Her samles folk for å nyte en kake og en god espresso, spise varm lunsj, en enkel middag i baren eller et gourmetmåltid i restauranten om kvelden. Pascal tilbyr også catering, matkurs og selskapslokaler. Pascal Dubuy åpnet sitt første konditori i Tollbugata i 1995 og har nå fire avdelinger i Oslo sentrum: Tollbugata, Ullevålsveien, Bygdøy allé og Henrik Ibsens gate.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og kaker. Vi spiste burgere av høyrygg og salat med noe bobler i glassene. Avsluttet med dessertkake og kaffe. Svært god service og en flott opplevelse på kafé i Oslo sentrum.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (335)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 335 anmeldelser

Anmeldt 8. juni 2020 via mobile enheter

Det er bare så vanvittig bra, alt sammen! Softisen 🤤 Kakaoen 🤤 alt 🤤 Anbefales anbefales anbefales og anbefales!!!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, LEVIOSLO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. april 2020 via mobile enheter

Stort utvalg i påskeegg av sjokolade nå før påske. Som alltid smaker sjokolade fra Pascal veldig godt.

Dato for besøk: april 2020
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. februar 2020

Det er et sted hvor man kan ha en lang lunch, både fordi det er en veldig avslappet atmosfære og fordi det er treg service, selv om servitørene er hyggelige. Vi spiste alle fiskesuppe som smakte godt og hadde mye fyll.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. februar 2020 via mobile enheter

Ett herlig konditori og kafe.
Meget hyggelig, profesjonell og effektiv betjening og servitører.
Kaffen smakte bra og kakene er helt utsøkte.
Pasjons porsjons kaken smaker er ubeskrivelig, miksen av syrlig bringebær til den søte pasjon og vanilje smakene blander seg.
Makronene er crispy og smelter som fløyel.

Tips: Ta med deg en liten bit av kake himmelen hjem før du går, så kan man nyte en bit av himmel også etter kveldsmaten☕️⭐️

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, thesouthernviking
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pascal, så også på

 

Har du vært i Pascal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.