Pleier aldri å klage.. men kjøpte en liten bursdagskake til søsteren min på Pascal som kostet 600 kr. Valgte den kaken jeg skulle ha, og den ansatte som jobbet der plasserte et stort hjerte på kanten av kaken som virket veldig ustabilt. Jeg stolte likevel på at den satt fast til tross for at de har mer erfaring enn meg. Ville også ha marsipan med hilsen som man kunne betale for - men de kunne Ikke skrive det. Det gikk uansett fint. Bærte kaken hjem forsiktig i både boks og pose, men da jeg kom hjem hadde hjertet falt fra kaken og den en så helt ødelagt ut. Prøvde å ringe Pascal, men det var ingen som tok telefonen. Sendte derfor meldinger på Facebook for å spørre om de kunne fikse kaken eller bytte til en annen da jeg hadde betalt så mye for en liten kake. Søsteren min hadde bursdag dagen etter og det var fortsatt mulighet og tid for det, men de svarte ikke selvom det stod «sett» på meldingene mine på Facebook. De har fortsatt ikke svart, og dette er for en uke siden. Gode kaker, men absolutt ikke verdt å betale så mye når de ikke retter opp sine egne feil og kundeservicen er dårlig.