Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt”
Anmeldelse av MeiWei

MeiWei
Bestill bord
2
lør. 16.10.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 238 av 1 600 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 22 - USD 50
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: MeiWei er et kinesisk ord som betyr Velsmakende. Eat well - be well Bli med på en kulinarisk reise hvor du kan nyte spennende smaker fra det asiatiske fusjonskjøkken. Maten er laget fra bunnen av. Noen retter er originale og velkjente, og andre har en eksperimentell vri du tidligere ikke har smakt. Hjemmelaget Dim Sum, Sandwicher og Salater med asiatisk preg, ulike type nudler enten i suppe eller stekte variant, samt et utvalg av autentiske varme retter står på menyen. Vi har dessuten Bento box (kombi boks), og spennende sammensatte settmenyer. MeiWei’s innbydende og sentrale lokale, spennende meny og vennlige priser, er et perfekt treffsted enten du skal ut med forretningsforbindelser, familier, venner eller kolleger. MEIWEI ønsker deg velkommen til vår restaurant i Tullinsgate 6, rett ved Holbergs plass. Vi har åpent fra lunsj til middag.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted og flink betjening. Forrettene - dumplings og vårruller - var i salteste laget, men hovedretten - mongolsk biff og kylling - var supergodt. Gode smaker.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Bruckner70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (79)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 79 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2020

Jeg og min kone skulle vi feire hennes 40 års bursdag men det var feil stede og aldrig mer. Jeg er 60 år og kone 40.Jeg er svensk og kone Chineesere.Daglig lederen har mye erfaring med i sin restaurant trur jeg for at hon trudde om oss som hon bruker ha !
Hvilke tur at vi ikke hade vår 10 årige søn for at jeg mådde illa etter jeg kom hjem og kastade op.I allafall, jeg bad om regningen for vi ville ikke vare der lenge, hon sende regningen med en disk plockare.Det visade stilen deres.
Aldrig mer og jeg skal tala pm det for mine venner. Vi bruker besøke månge chinesiske restauranger i byn, ofte på Dinner. I framtiden forblir Dinner for os.og jeg tycker dere ska gå på dinner og spise there og lere dere
På et stede, om personelen er hyglig, maten smaker bra !

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Robin G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MeiWeiOslo, Daglig leder på MeiWei, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei Robin:

Jeg husker deres besøk hos MeiWei igår, dere satt på det 3. bordet ved vinduet. Det var trist å lese anmeldelsen din!
MeiWei liker å få konstruktiv tilbakemeldinger fra våre gjester for å evaluere og bli bedre, men i dette tilfelle, har jeg dessverre ingen kommentar til, for jeg kjenner meg definitivt ikke igjen på beskrivelsen din over.
Daglig kommer det forskjellige mennesker til restauranten vår for bespisning. Jeg har ingen interesse å vite hvem de er, og har hvert fall ingen fordom. Jeg ser at du har endret tekstformuleringen din på denne anmeldelsen. På den første utgave skrev du om at jeg hadde et diskriminerende syn på dere, noe som jeg stiller meg helt uforstående, for jeg er jo kineser selv, samme bakgrunn som din kone, du kunne vel ikke mene at jeg er rasisme ;-)

Det var kun meg og min mann Wei som jobbet i restauranten i går. Du ga tegn til Wei om å få regning, han kom med regning til dere like etter på - hvordan kunne du si at jeg sendte regning med "en disk plockare"?! Er det ikke vanlig at samme person som du ga beskjed om kommer med regning til dere?!

Videre skrev du om at du ble dårlig av maten du spiste, den minner meg om en anmeldelse fra 06.08.2019 hvor et kinesisk par med deres datter ga oss en i terningkast på Trip Adviser anmeldelsen etter deres restaurant besøk hos oss. De skrev akkurat det samme om at de kastet opp etter måltid. Jeg begynner å lure om det er et sammentreff at kinesere gir vår restaurant dårlig anmeldelse eller bare en tilfeldighet....


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

God mat. Stor variasjon i meny. Romslige porsjoner.

Akseptabelt prisnivå.

Variert utvalg i asiatiske øl, men de fleste øl’ene er pilsner

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 794gunnard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Var litt skeptiske når vi kom inn, siden vi var alene der. Men ble positivt overrasket, super god mat og 3-retters middag til under 400kr. Mange som bestiller via foodora og wolt, så virker veldig populær. Rask service og kan absolutt anbefales. Vi kommer ihvertfall tilbake

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Anna K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2020 via mobile enheter

For en fantastisk matopplevelse. Gode vårruller til forrett etterfulgt av en utrolig god Seafood-pot. Rause porsjoner, og kjapp og god service. Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, OsloRoar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på MeiWei, så også på

 

Har du vært i MeiWei? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din