“Servitørene er flinke.”
Anmeldelse av MeiWei

MeiWei
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: MeiWei er et kinesisk ord som betyr Velsmakende. Eat well - be well Bli med på en kulinarisk reise hvor du kan nyte spennende smaker fra det asiatiske fusjonskjøkken. Maten er laget fra bunnen av. Noen retter er originale og velkjente, og andre har en eksperimentell vri du tidligere ikke har smakt. Hjemmelaget Dim Sum, Sandwicher og Salater med asiatisk preg, ulike type nudler enten i suppe eller stekte variant, samt et utvalg av autentiske varme retter står på menyen. Vi har dessuten Bento box (kombi boks), og spennende sammensatte settmenyer. MeiWei’s innbydende og sentrale lokale, spennende meny og vennlige priser, er et perfekt treffsted enten du skal ut med forretningsforbindelser, familier, venner eller kolleger. MEIWEI ønsker deg velkommen til vår restaurant i Tullinsgate 6, rett ved Holbergs plass. Vi har åpent fra lunsj til middag.
Anmeldt 10. mars 2024 via mobile enheter

Trivelige omgivelser, sitteplasser og bord. Maten var god. Tok dumplings til forrett, crispy duck og rød vin til hovedrett og creme brule til dessert.

Servitører skal ha for at de har et godt øye for gjestene. De så at jeg mistet en spisepinne på bakken og i løpet av blunk hadde de gitt meg en ny spisepinne.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Olemagca

Anmeldt 30. oktober 2023

På middag med min datter,- startet med noen kamskjell, vårruller og dumplings.
Helt grei smak og størrelse.
Bestilte da Sjømatpot og Braisert Svineribbe.
Den førstnevnte var god , mens svineribben var en vits.
Alt av ribbe var bare glinsende fett, kunet par bittesmå kjøttstykker på størrelse med en fingertupp i hele porsjonen.
Klagde først til servitøren, men hun snakket verken norsk eller engelsk.
En dame i grønt kom og sa : " det er slik vi får ribben fra vår leverandør "
En herre fra kjøkkenet kom og så egentlig det samme...
Jeg argumenterte at sånt må dere ikke servere kunder, men null forståelse å hente.
Sa ifra at jeg ikke ville betale for den siste resten, men da hisset de seg voldsomt opp.
Min datter bare betalte og vi dro kjapt derfra.
STYR UNNA

Takk, skram2015
Anmeldt 19. oktober 2023 via mobile enheter

Jeg og min bedre halvdel hadde en fin kveld. Utmerket mat, rask service og veldig koselig sted. En av våre bedre smaksopplevelser på asiatisk i Oslo. Anbefales!

Takk, Andreas K
Anmeldt 8. oktober 2023 via mobile enheter

Her blir man aldri skuffet. Flott meny med masse å velge mellom, forretter til under hundrelappen, hovedretter til under 250, mange for 229, herlige desserter til 95.
Denne gangen ble det kyllingvinger og biffkaker til forretter, og en flott tilberedt lammerett med grønnsaker til 249 for oss. En fylt knasende god pasta med friske frukter og vaniljeis satte kronen på verket. Et ørlite minus for kyllingvingene, de var litt blodige ved benet, husk å tilbered dem litt lenger neste gang...
Restauranten fortjener mer besøk. Helt greit lokale, stille og fredelig. vi så det var stor aktivitet for takeaway med Foodora.
Vi kommer snart tilbake! :-)

Takk, SynsIT
Anmeldt 5. juni 2023 via mobile enheter

Kjempegod mat 😋Trivelige folk og innholdsrik meny med masse å velge mellom. Anbefaler 3 retter med svineribbe eller kylling satay

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Johnny L

Reisende som så på MeiWei, så også på

Har du vært i MeiWei? Del dine erfaringer!