Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 206
Hotels.comUSD 191
eDreamsUSD 206
CheapTicketsUSD 191
TravelocityUSD 191
PricelineUSD 206
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (121)
Filtrer anmeldelser
121 resultater
Vurdering fra reisende
91
20
5
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
91
20
5
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 121 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig hotell, fantastisk service - og ikke minst usedvanlig god hotellfrokost i denne prisklassen. Beste frokosten vi har spist på lenge, og bærer ikke preg av overproduksjon. Skal du bo i Oslo er dette stedet!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, mariegolimok
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Robert Holan, General Manager på Clarion Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hey you

Tusen takk for at du bodde hos oss og for dine kommentarer.

Det er en glede å kunne lese at du hadde et flott opphold og at vår frokost imponerer.
Varm og personlig service er noe vi skal være kjent for og jammen jobber vi hardt for at nettopp vår frokost skal være i toppklasse. Her er fokuset på lokal mat, sunnhet, valgfrihet, kvalitet og ikke minst hjemmelaget.

Vi håper Oslo står på agendaen igjen snart og at vi får gleden av å ta i mot deg igjen hos oss.

Nyt sommeren og ha en fin start på høsten

Stay safe
Robert

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Vi bor i Oslo så litt spesielt og bo på hotell der..men tok med svigers på en liten storbytur i Oslo.

God beliggenhet rett ved Bjørvika og kort vei til sentrum

Hotellet var nytt og fresht og hadde fine rom og gode senger.

Frokosten var litt redusert grunnet corona, men den var veldig god. Høy standard på maten der.

Det eneste vi har å utsette på hotellet var at det var mye støy fra gaten. Fikk først rom ut mot veien og du hørte trafikken veldig godt. Fikk byttet rom til andre siden, som var nedre, men ser var det en lekeplass med høylytte unger. Skulle tro støyisoleringen på rommet var bedre i et nytt hotell.

Var veldig høye priser på minibaren , over 350 kr for en halv flaske vin..grøss og gru..så vi kjøpte på vinmonopolet istedet.

Alt i alt et meget godt hotell som kan anbefales.

Romtips: Velg et rom som ikke vender mot Dronning E. Gate. Mye trafikk og støy derfra.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, LRL1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig personale, fint rom, flott bad, svært god frokost og super beliggenhet rett ved Oslo S/Operaen. Sengen var meget komfortabel og renholdet var bra. Hyggelig bar og egen restaurant på hotellet. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, IKandA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020

Store, fine, rene rom med inbydende bad med Rituals artikler. Gode senger og godt sengetøy. Utrolig bra frokost, og en hyggelig bar. Dessverre trekker støy fra trafikken veldig ned. Selv i 8 etasje var støy fra trafikken så sjenerende at det ikke ble stor med søvn før nattelivet ga seg.

Romtips: Kanskje mindre støy på rom mot sjøsiden?
Dato for oppholdet: januar 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Tove K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020 via mobile enheter

Grei og informativ mottakelse i resepsjonen ved ankomst.

Frukostbufféen var suveren. Mye å velge mellom av pålegg og varmmat. God kaffi.

Rommet var fint, badet litt for kaldt, noe kluss med lys-funksjonene på badet. Kjekt med kaffimaskin på rommet.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, tespeseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser