Hele familien (2 voksne og 2 barn) bodde nylig der i fire netter, og hadde et herlig opphold. Alle ansatte var profesjonelle, imøtekommende og hyggelige og hotellet var preget av pur eleganse. Beliggende i rolige, men likevel pulserende Bjørvika, litt tilbaketrukket fra kjaset og maset rundt Oslo S og Karl Johan, men likevel bare en kort spasertur unna. Masse bra spisesteder rundt hotellet, og bademuligheter bare et steinkast unna gjør dette til et perfekt tilholdssted for noen dager i hovedstaden. Frokosten var dagens høydepunkt, med egen kokk som lagde omelett, samt barista som lagde de deiligste cappuccinoer til oss hver morgen. Masse utvalg og en veldig behagelig atmosfære i frokostsalen. Vi hadde en juniorsuite med et dobbeltrom ved siden av som kunne nås via en liten gang, det var helt perfekt slik at barna kunne ha sitt eget sted, samtidig som vi voksne fikk det privatlivet man trenger på ferie. Absolutt ingenting å si på rommene, vi hadde rom i 7. etasje og det var lite bråk fra både trafikk og uteliv, vi sov veldig godt alle sammen. Anbefales varmt til både par og familier, vi kommer garantert tilbake!