Ledypvik
Dato for oppholdet: oktober 2023
Tore Carlsson, General ManagerClarion Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. nov. 2023
Hei,
Takk for din tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du likte beliggenheten vår og at frokosten samt ansatte falt i smak.
Vi legger imidlertid merke til din kommentar om servicen og mottakelsen, og vi beklager oppriktig om du ikke følte deg tilstrekkelig ivaretatt, og er veldig lei oss at det gjorde at du gav oss 2 av fem på score til tross lokasjion , bra frokost og hyggelige ansatte.
Din tilbakemelding om pris i forhold til verdi er viktig for oss, og vi vil ta det med i vurderingen av våre tjenester. Vi ønsker å sørge for at våre gjester føler seg verdsatt og får den servicen de forventer.
Vi setter pris på at du delte din opplevelse, og vi håper å ha muligheten til å ønske deg velkommen tilbake og forbedre din totalopplevelse.

Vennlig hilsen,
4.5 km fra Clarion Hotel Oslo
Double room
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 7. november 2023

Flott rom, god seng, og ikke minst en utmerket frokost på alle måter. Anbefaler dette hotellet på alle mulige måter. Betjeningen var også svært hyggelig i både resepsjonen og i frokostsalen. Ikke noe å utsette på dette oppholdet.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, 664olavw
Tore Carlsson, General Manager på Clarion Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2023

Kjære Olav.

Tusen takk for den positive tilbakemeldingen din! Vi er begeistret for å høre at oppholdet ditt var så vellykket på alle måter.
Det er flott å vite at du satte pris på rommet, sengen, og spesielt frokosten. Vi er dedikerte til å tilby våre gjester en minneverdig frokostopplevelse, og det er flott at du fant den utmerket.
Vår betjening er vårt viktigste aktivum, og vi er glade for at du opplevde dem som svært hyggelige både i resepsjonen og i frokostsalen. Vi verdsetter vennligheten og profesjonaliteten til vårt personale.
Det betyr mye for oss at du ikke har noe å utsette på oppholdet ditt, og vi er takknemlige for at du anbefaler hotellet vårt på alle mulige måter. Det er tilbakemeldinger som din som inspirerer oss til å fortsette å levere den beste servicen til våre gjester.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning. Hvis du har noen spesielle ønsker eller behov, nøl ikke med å kontakte oss. Vi er her for å sikre at oppholdet ditt fortsetter å være fantastisk.

Takk igjen for din støtte, og vi håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen,
General manager.

Anmeldt 6. november 2023

Frokosten her er helt fantastisk, og må oppleves. Beliggenheten er sentral og flott, og prisene er også fornuftige. Hotellet er nytt, så rom og fasiliteter har en god standard og er ikke noe slitt. Veldig hyggelig betjening på hele hotellet. Tipptopp, anbefales!

Dato for oppholdet: november 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, p_erling_n

Kjære Erling

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen din! Vi er glade over at du hadde en flott opplevelse under ditt opphold hos oss.
Det er flott å høre at du satte pris på frokosten vår. Vi legger stor vekt på å tilby et variert utvalg av deilige retter for å sikre at våre gjester får en god start på dagen. Vår sentrale beliggenhet er noe vi er stolte av, og det er flott at du fant den til glede også.

Vi er også glade for at du la merke til at hotellet vårt er fortsatt nytt, og at både rom og fasiliteter har en god standard.
Clarion Oslo er opptatt av å opprettholde et rent og komfortabelt miljø for alle våre gjester.
Våre ansatte er dedikert til å gi den beste service, og det er flott å høre at du fant dem hyggelige og imøtekommende.
Takk for at du anbefaler oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning. Hvis du har noen spesielle ønsker eller behov, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å sikre at oppholdet ditt blir så behagelig som mulig.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 11. oktober 2023

Tusen takk for alt jeg er fornøyd jeg er veldig glad og likte å bo hos dere. Det var en vakker opplevelse for meg og barna mine jeg sender oppriktig min dypeste takknemlighet til alle jeg kjenner for deres velkomst og generøsitet

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Relax152618
Tore Carlsson, General Manager på Clarion Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2023

Thank you so much for your kind words and feedback! We're very glad to hear that you had a wonderful experience staying with us. We always strive to provide the best possible hospitality to our guests, and your happiness is our greatest reward. Your deep appreciation and gratitude mean a lot to us, and we look forward to welcoming you and your family back in the future. If you have any further comments or suggestions, please don't hesitate to share them. Thanks again, and best wishes!

Anmeldt 2. oktober 2023

Veldig fint hotell, nært sentrum. Fikk et veldig fint rom i topp etg. Gode senger, hyggelig personale. Gjorde rett og slett dette til en veldig fin overnatting i Oslo.
Vi kommer snart tilbake for å nyte en deilig helg igjen 👍🏻

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, 256froder
Tore Carlsson, Daglig leder på Clarion Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2023

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du hadde en fantastisk opplevelse på vårt hotell i Oslo.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive erfaring med oss.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for en ny deilig helg! 👍🏻

Nyt dagen.
Mvh Tore Carlsson

Anmeldt 11. september 2023

Oslos desidert beste hotell! Nydelige rom, fantastisk frokost og personalet er gull! Finnes ikke bedre beliggenhet heller. Vinbarer, Streetfood, restauranter på hvert hjørne. Nærmeste nabo til Munch-museet og Operaen. Anbefales på det sterkeste ❤️

Dato for oppholdet: juni 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, C657KYjennys
Tore Carlsson, Daglig leder på Clarion Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2023

Thank you very much for the fantastic feedback! We are thrilled to hear that you had a great experience at our hotel, and we truly appreciate your kind words about our rooms, breakfast, staff, and location. It means a lot to us to know that you highly recommend us. We look forward to welcoming you back soon! ❤️