Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Official Site
kr 1 215
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Eli TM
Stavanger, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 27. aug. 2021via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2021
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 2 487
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Official Site
1.2 km fra The Sweet - By The Apartments Company
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
Tripadvisor
kr 846
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 846
1.8 km fra The Sweet - By The Apartments Company
Gratis Wi-Fi
Hotel Entrance
Tripadvisor
kr 2 382
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Radissonhotels.com
    kr 2 385
2.1 km fra The Sweet - By The Apartments Company
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 388
kr 1 330
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Expedia.com
    kr 1 384
3.8 km fra The Sweet - By The Apartments Company
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 932
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 932
2.1 km fra The Sweet - By The Apartments Company
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • Preferred Hotels
    kr 3 440
  • Expedia.com
    kr 3 636
1.9 km fra The Sweet - By The Apartments Company
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Our lounge area on the second floor
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 794
  • Priceline
1.3 km fra The Sweet - By The Apartments Company
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 058
  • Algotels
1.2 km fra The Sweet - By The Apartments Company
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 724
  • ZenHotels.com
    kr 1 567
  • Hotels.com
1.9 km fra The Sweet - By The Apartments Company
Gratis Wi-Fi
Romservice
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 677
  • eDreams
2.0 km fra The Sweet - By The Apartments Company
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (24)
Filtrer anmeldelser
24 resultater
Vurdering fra reisende
15
5
2
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
5
2
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 24 anmeldelser
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Kjempekoselig leilighets Hotel i et nydelig strøk i Oslo. Hadde enkelt rom..da jeg var på kurs i nærheten. Jeg var usikker på hva jeg fikk for den prisen..men ble positivt overrasket. En nydelig liten leilighet med god skap plass og lekkert bad. Frokosten var en boks med div.mat i kjøleskapet og rundstykker på døra om morgenen. Anbefales!

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, MillaTess
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. januar 2020 via mobile enheter

Delikate og romslige rom med gode fasiliteter og god beliggenhet. Har vært her tre ganger på tre måneder, og dette er nå mitt klart foretrukne alternativ både på jobb- og familiereiser. Enkel frokost levert på døren og god wifi. Gode senger og svært hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Toldnaes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. november 2019 via mobile enheter

Bygget er fra 1916, men er nylig renovert og fremstår som et boutique-hotell med designmøbler og klassisk interiør.
Historien sitter i veggene på en elegant måte!
Rommene er store med en deilig seng! Mulighet for å lage mat på det velutstyrte kjøkkenet.
Med beliggenhet mellom Det kongelige slott og Bogstadveien er det lett å kombinere oppholdet med kultur og shopping!

Frokosten var et brett med godt utvalg som jeg spiste på rommet.
Anbefaler dette stedet for ditt neste Oslo opphold enten det er for forretning eller privat!

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, travelqueennorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. november 2019 via mobile enheter

Vi bodde her i helgen og var godt fornøyd med hotellet. Hyggelige ansatte. Litt slitt i lobbyen og slitt og 70-tallsstil på rommene i kjelleren. Rommene i 2. Etg. Var store, fine og luftige med praktisk kjøkken. Et pluss er at de tilbyr sen utsjekk og parkering. Frokosten blir litt stusselig.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, absde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2019 via mobile enheter

Vi booket rom gjennom Booking.com. Pris for dobbeltrom var ca 1000 kr. Da vi kom til hotellet belastet de oss for ca 1500. Vi sa fra om dette med en gang, men fikk beskjed om at de ikke kunne svare for hva booking.com gjorde. Etter en del diskusjon ble vi enige om å komme ned senere for å løse dette. Vi kommer opp på rommet og oppdager at vi har fått enkeltrom- i stedet for å fixe dette sier resepsjonist at det ikke finnes andre typer rom, bortsett fra suiter- men de koster mer. (Vel, vi har allerede betalt 500 for mye!!) Til slutt kommer det en annen ansatt som skaffer oss et dobbeltrom. Han sier han skal betale tilbake det vi betalte for mye- det venter vi fortsatt på. (I morgen er det 2 uker siden dette skjedde.) Man får flere bedre hotellrom til denne prisen i Oslo!

Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Annette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser