Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trives veldig godt her. God”
Anmeldelse av ØST

ØST
Vurdert som nr. 736 av 1 505 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Trives veldig godt her. God pub-mat og på kampdager grilles det ofte fra flere griller. Mange skjermer til å se både fotball og ishockey. Mange sitteplasser og stort uteområde. Absolutt en plass å dra før kamp, såvel som en hvilken som helst dag i uka.

Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, TheStigh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 6 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk god chevre salat og biffsalat. Liten god meny. Mye god mat for pengene. Hyggelig personale!

Dato for besøk: september 2020
Takk, cihiluka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020

artig sted, ingen servering ved bordene, masse tv-sjermer, god mat, rikelige posjoner.
godt utvalg i øl

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Fitchigan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2019

Grei fotballpub med god mat og øl. Man må finne seg i høyt lydnivå fra 20 TV skjermer og klientell som heier og har det kjekt. Anbefales for voksne, ikke barnevennlig.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Eirik D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Dette er et bra sted å møtes for noe godt å drikke og deilig pubmat. Det er et sted hvor det er lett å trives, selv for en bergenser.
Dette ligger i Intility Arena, Vålerengas hjemmebane, og er et sted klanen møtes før kampene. Ellers er det en vanlig sportspub med storskjermer, fotball, ishockey, håndball eller hva det måtte være.

Det er vel verdt å ta turen til dette hyggelige stedet, hyggelig betjening og fine lokaler.
På varme dager kan en godt sitte ute ..

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Eddie_S57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på ØST, så også på

 

Har du vært i ØST? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din