Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (424)
Filtrer anmeldelser
424 resultater
Vurdering fra reisende
229
102
41
34
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
229
102
41
34
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 424 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2019

Til å være et relativt dyrt hotell så lever det ikke opp til forventningene. Nytt hotell, men umoderne og til og med ikke Netflix på streamingtjeneste. Dårlig renhold. Det virker som det er for travelt og for mange gjester til at dette skal funke bra. Ikke fornøyd, de ansatte virket også stresset og travle, ikke serviceinnstillte.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Anette M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NoraGRM, Guest Relations Manager på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019

Hei Anette M!

Det er utrolig trist å lese at dette var inntrykket ditt hos oss. Jeg vil ta dette videre med mine kolleger. Ut ifra det du skriver er ikke dette langt ifra opplevelsen vi ønsker å gi gjestene våre. Tilbakemeldinger er viktig for å ha ett hotell alle trives på og jeg håper at vi får en sjanse til i fremtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Synd jeg måtte tidlig avgårde til jobb, denne frokosten kunne jeg gjerne nytt litt lengre. Her var absolutt «alt».
Forøvrig er det et nydelig hotell, hyggelig personale både i resepsjonen, restauranten og i barene - de har bar både nede i 1. Etg og ved restaurant Norda.
Freshe rom med artige små detaljer i interiøret, og nydelig komfort i sengene. Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Mari-Ann N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NoraGRM, Guest Relations Manager på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2019

Hei Mari-Ann N!

For en tilbakemelding! Jeg er så glad for at vi klarte å gi deg alt du kunne ønske deg og litt til. :) Vi er klare til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere annledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2019

Flott og moderne hotell. Det beste i Norge. Super betjening og eit produkt som er digitalisert. Frå booking med app til enkelt utsjekk med gjør det selv. Topp frokost, fine og moderne rom, atmosfære i særpreg, Berre å booke rom der

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, 732steinarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NoraGRM, Guest Relations Manager på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2019

Hei 732steinarh!

Det er er jo akkurat det vi vil være! Tusen takk for anerkjennelsen, tilbakemeldingen og 5 stjerner. At du tar deg tid til å skrive noen ord setter jeg utrolig stor pris på. Vi gleder oss til å se deg igjen! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019

Et flott, relativt nyoppusset hotell sentralt i Oslo. Rene og flotte rom med et delikat bad. Svært bra senger. Høy standard på frokost, men alt for trang passasje mellom bordene. Beliggenheten er svært gunstig for en hyggelig weekend i Oslo.

Romtips: Utrolig gode senger
Dato for oppholdet: august 2019
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, NPBerg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NoraGRM, Guest Relations Manager på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2019

Heisann NPBerg!

Så hyggelig at dere tok weekenden hos oss! Jeg blir veldig glad for å lese at dere likte standarden hos oss og rommene våre. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2019

Sentral beliggenhet med god frokost, men mangler sjel. Hadde store forventninger sikkert derfor jeg ble noe skuffet. Heisene var effektiv når køen foran deg tilslutt knekket koden. Sikkert et bra konferansehotell.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, hkalvoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NoraGRM, Guest Relations Manager på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2019

Hei hkalvoy!

Et er hyggelig å høre at du likte beliggenheten, frokosten og heisene våre. Vi har selvfølgelig room for all og vil selvfølgelig være ett hotell alle trives på. Håper du gir oss en sjanse til i fremtiden, du er hjertlig velkommen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser