Jeg og min venninne gledet oss stort til å besøke hotellet. Vi var heldige og fikk sjekket inn før 15, og det første som møtte oss var en utrolig hyggelig mann. Rommet var fantastisk, og vi hadde fått balkong med utsikt utover operaen. Sengen var helt fantastisk, og vi benyttet oss av spa avdelingen minst 2 ganger om dagen. Det var ikke noe problem å få ekstra håndklær i resepsjonen. Bassenget var meget avkjølende og det passet perfekt når termometeret viste godt over 30 grader under oppholdet. Beliggenheten er helt fantastisk, kort avstand til alt. Vi benyttet oss av chattefunksjonen på appen, og det fungerte veldig bra. Vi var spente på hvordan frokosten ville være (pga. Korona), men dette var løst på en fin måte. Det var buffet (med begrenset utvalg) - men kokkene sto bak og ga deg det du ville ha. Det var både scrambled eggs, kokt egg, bacon, pølser, bønner, diverse brød, diverse pålegg og frukt. Det smakte helt nydelig, og annenhvert bord var stengt av pga Korona. Lørdag (avreisedag) hadde de åpnet konferanse salen for frokost i tillegg, slik at det ikke skulle være så mye kø. Ved utsjekk var det en utrolig hyggelig dame som hjalp oss.
Alt i alt er dette et fantastisk hotell med fantastiske personer. Virker som at alle elsker jobben sin og virkelig brenner for å gjøre oppholdet det beste det kan være for gjestene. Vi kommer definitivt tilbake, og skal spørre om det samme rommet: 1011.