Bodde her en natt i juni 2020. På grunn av covid-19 ble arrangementet vi skulle vært på avlyst, men å få avbestilt hotellrommet var umulig. Så da ble det 24 timers Osloferie. Pent og rent over det hele. Veldig god seng! Bra beliggenhet midt i Oslo og rett ved Oslo S. Fikk også tidlig innsjekk som etterspurt ved booking. Tommel opp! Hadde ingen problemer med A/C som andre har nevnt i andre anmeldelser, og jeg stilte selv på termostaten på rommet.
Det som gjorde denne opplevelsen kjip for meg var løsningen på frokosten. Kom til frokost ca 45 min før den stengte og ble møtt med en 10-15 meter kø utenfor frokostsalen, da ikke inkludert køen inne i salen. Utrolig dårlig løst av hotellet, og ved utsjekk fikk jeg beskjed om at man bør komme til frokost før kl 10 (kunne man ikke fortalt dette ved innsjekk?). Ved andre hoteller blir gjestene fordelt i tidssoner for når man kan spise frokost i "disse corona-tider" eller at man selv må velge tidspunkt for frokost ved innsjekk. Da hadde man sluppet 10 meter med kø og misfornøyde hotellgjester. Det ble tidlig utsjekk og ingen frokost for meg på dette hotellet.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant