Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om oss her.
Vi er takknemlig for å ha deg som vår gjest i en svært spesiell tid.
Hele vår normal situasjon er endret på kun kort tid. Vi har har endret samtlige rutiner og hvordan vi opererer vår drift i sin helhet og som du nevner grunnet Covid-19. Vi vet at de fleste hoteller har hatt kjempe utfordringer å tilpasse seg den nye hverdagen og det er løst på noe ulike vis da det ikke finnes noen mal på hvordan og ikke minst at alle hotell er ulike og har ulike utgangspunkt. For oss er det viktigste nå å drive på en sikker og god måte som gir gjester en trygg hotellopplevelse. Vi er også avhengig av at gjestene våre orienterer seg og tar del i dugnaden: holder avstand, tar neste heiser og viser hensyn. Vi er i en tid hvor vi ansvarer alle og det er kjempe utfordrende, både for gjestene å forstå, for personalet som har helt nye rutiner og ikke minst samtidig skape en helt ny men fortsatt bra hotellopplevelse som er i tråd med forventninger. Vi har gjort en hel masse tiltak både på informasjonssiden, etter tilbakemeldinger og ved bruk av sperrebånd og ikke minst har vi doblet personal for å kunne varsle og hjelpe gjestene våre å etterfølge de restriksjonene vi alle er gitt med å holde 1 m avstand. Det er nytt for oss og nytt for våre gjester hvordan en hotellopplevelse er i dag. Kø kan være nødvendig spesielt der det er mye folk for å kontrollere og holde orden: dette ser vi mest kanskje i reiselivsbransjen, på flyplasser, hoteller, restauranter, barer etc. Men med 1 m avstand. Det er rett og slett nødvendig for at folk ikke skal støtes på og at man skal klare å kontrollere alles bevegelser i områder. Det vil være annerledes en stund.
Siden du bodde her i begynnelsen av juli har det også skjedd en hel del hos oss. Vi har åpnet for flere fasiliteter og er tilbake til buffetservering, fortsatt under strenge restriksjoner og må blant annet gi frokosttider til gjestene for at dette skal fungere på en sikker og god måte. Vi gir oss ikke og lover å fortsette å stå på å finjustere hele veien slik at vi kan gi en trygg og god hotellopplevelse til alle våre gjester også i fremtiden.
Marianne Høybakk
Hotel Manager