Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Priceline
USD 213
Vis tilbud
Booking.com
USD 213
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 230
USD 192
Vis tilbud
eDreamsUSD 213
Lol.travelUSD 230
ZenHotels.comUSD 214
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (861)
Filtrer anmeldelser
861 resultater
Vurdering fra reisende
467
190
99
67
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
467
190
99
67
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8388 av 861 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Ble møtt av et flott hotell med en stilig resepsjon og hyggelig ansatte! Hotellrommet var kjempefint med god seng, stor TV og stilfult bad. Frokosten derimot...Vi ble møtt av metervis med kø og lang ventetid, fordi det ikke var buffet pga. Corona. Når vi først fikk frokosten etter å ha kommet tilbake 1,5 time senere ble vi utrolig skuffa. Harde rundstykker, bløt eggerøre og kokt bacon og generelt dårlig kvalitet på frokosten. Vil du ha god frokost, så er ikke dette stedet for deg. der skuffa Stordalen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Marte97sa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei Marte97sa.
Så hyggelig å høre at store deler av oppholdet ditt var bra! Det er dessverre slik at smitteverntiltak fører til en litt annerledes hotellopplevelse og noe ventetid. I en periode har servering av buffet vært forbudt og vi har kontinuerlig endret rutiner og løsninger for å gi våre gjester og den beste opplevelse under forhold dessverre ikke rår over. Jeg vet ikke når du bodde hos oss, men uken til 10.juli hvor du har skrevet tilbakemelding implementerte vi frokosttider for hjelpe til å minske ventetid og kø til frokost nettopp fordi vi så at det ble mer ventetid med flere sommergjester på hotellet. Jeg er lei meg for å høre at frokosten ikke stod til dine forventninger under besøket og håper du vil gi oss en ny sjanse ved en annen anledning. Jeg kan med glede si at etter forbudet av buffet ble opphevet i midten av juli, serverer vi igjen vår buffet hvor gjestene kan ta mat selv som har minsket kø betydelig, men man må nok regne med litt mer ventetid enn før mars.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Hadde oss en natt i et Superior rom, som var helt ok. Det store problemet, var innsjekk tok usedvanlig lang tid, og at frokosten var en heller skuffende opplevelse. Lange køer(ca 30 min) for å bli servert tørt brød som måtte tygges 3 ganger for å få det ned, hardkokt egg som de hadde hatt i kjøleskap(hallloo, egg skal være varme!!! ). Bacon som var ganske smakløst, 3 små pølser fikk jeg og, som smakte heller spesielt, så nei dette var skuffende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 205trondb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Vi er helt enig med deg! Tålmodighet et helt klart must i vår alles nye hverdag generelt.
Hele vår normal situasjon er endret på kun kort tid. Å holde avstand, kontrollerte køer og ventetid er mer nødvendig nå spesielt der det er mye folk for å kontrollere og holde orden: dette ser vi mest kanskje i reiseliv og transportbransjen, på flyplasser, hoteller, restauranter, barer etc men ja også på butikker. Og med 1 m avstand. Det er rett og slett nødvendig for at folk ikke skal støte på hverandre og at man skal klare å kontrollere alles bevegelser i områder. Det vil være annerledes en stund. Som hotell har vi endret samtlige rutiner og hvordan vi opererer vår drift i sin helhet grunnet Covid-19. Vi legger ikke skjul på at det har vært tøft, både for gjestene, leverandører å kunne levere varer, for personalet som har helt nye rutiner og ikke minst samtidig skape en helt ny men fortsatt bra hotellopplevelse som er i tråd med forventninger. Og vi finjusterer hele veien for å bli bedre. Vi har gjort en hel masse tiltak for å etterfølge restriksjonene vi alle er gitt. Det er nytt for oss og nytt for våre gjester hvordan en hotellopplevelse er i dag. Siden du bodde her i begynnelsen av juli har det også skjedd en hel del og flere har benyttet hoteller i sommer som er positivt og vi håper det fortsetter. Vi har åpnet for flere fasiliteter og er tilbake til buffetservering: vi er fortsatt under strenge restriksjoner og må blant annet gi frokosttider til gjestene for at dette skal fungere på en sikker og god måte men vi ser også siste 14 dagene på tilbakemeldingene at også våre gjester ser at vi har gjort mange positive tiltak . Vi gir oss ikke og lover å fortsette å stå på å finjustere hele veien slik at vi kan gi en trygg og god hotellopplevelse til alle våre gjester også i fremtiden.

Marianne Høybakk
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Vet ikke helt hva jeg skal mene. Har forståelse at covid kan gjøre ting annerledes og noen ganger vanskelig.... men altså, 30 til 40 min i frokost kø er lenge... var på ett konkurrerende hotel i mai her i Oslo der dem hadde kjempe god løsning på frokosten. Ingen kø og alle var fornøyde. Er jo ikke heller mye korona vennlig med køene her på hotellet eller type bufeen dere har siden det ikke er tildekt og folk hoster og harker. Samme med heisen, folk tar ikke hensyn og er stappe fulle... Så vær velkommen du covid, vær velkommen.. Hadde jeg hadd mulighet hadde jeg byttet hotel di siste to døgnene.
Rommet var fint, litt dårlig rengjort. Sto tom flaske på rommet og jeg fikk ingen tlf på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Hege A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om oss her.
Vi er takknemlig for å ha deg som vår gjest i en svært spesiell tid.
Hele vår normal situasjon er endret på kun kort tid. Vi har har endret samtlige rutiner og hvordan vi opererer vår drift i sin helhet og som du nevner grunnet Covid-19. Vi vet at de fleste hoteller har hatt kjempe utfordringer å tilpasse seg den nye hverdagen og det er løst på noe ulike vis da det ikke finnes noen mal på hvordan og ikke minst at alle hotell er ulike og har ulike utgangspunkt. For oss er det viktigste nå å drive på en sikker og god måte som gir gjester en trygg hotellopplevelse. Vi er også avhengig av at gjestene våre orienterer seg og tar del i dugnaden: holder avstand, tar neste heiser og viser hensyn. Vi er i en tid hvor vi ansvarer alle og det er kjempe utfordrende, både for gjestene å forstå, for personalet som har helt nye rutiner og ikke minst samtidig skape en helt ny men fortsatt bra hotellopplevelse som er i tråd med forventninger. Vi har gjort en hel masse tiltak både på informasjonssiden, etter tilbakemeldinger og ved bruk av sperrebånd og ikke minst har vi doblet personal for å kunne varsle og hjelpe gjestene våre å etterfølge de restriksjonene vi alle er gitt med å holde 1 m avstand. Det er nytt for oss og nytt for våre gjester hvordan en hotellopplevelse er i dag. Kø kan være nødvendig spesielt der det er mye folk for å kontrollere og holde orden: dette ser vi mest kanskje i reiselivsbransjen, på flyplasser, hoteller, restauranter, barer etc. Men med 1 m avstand. Det er rett og slett nødvendig for at folk ikke skal støtes på og at man skal klare å kontrollere alles bevegelser i områder. Det vil være annerledes en stund.
Siden du bodde her i begynnelsen av juli har det også skjedd en hel del hos oss. Vi har åpnet for flere fasiliteter og er tilbake til buffetservering, fortsatt under strenge restriksjoner og må blant annet gi frokosttider til gjestene for at dette skal fungere på en sikker og god måte. Vi gir oss ikke og lover å fortsette å stå på å finjustere hele veien slik at vi kan gi en trygg og god hotellopplevelse til alle våre gjester også i fremtiden.

Marianne Høybakk
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

I utgangspunktet et veldig fint hotell, morsom heisløsning og fine fellesarealer. Rommet har en gigantisk TV og en god seng, men er ikke nødvendigvis så stort eller luksuriøst.

Ved ankomst var det uoversiktlig kø og få bemannet i resepsjonen. Vi fikk velge tidspunkt for frokost (grunnet corona) og fikk utdelt en lapp med vår tid. Vel nede til frokost var det så vidt vi kom ut av heisen. Køen til inngangen gikk så langt vi kunne se, pluss at det også var kø innover i frokostlokalet. De fremste i køen hevdet å ha stått der en halvtime. Ingen i kø eller inne i frokostlokalet holdt avstand og alle besøkende hengte over frokostbuffetene. Det hele føltes veldig uprofesjonelt og dårlig organisert av hotellet. Vi stod sjokkert og observerende i en stund før vi heller stod over frokosten disse to dagene.

Litt kjipt å bare legge igjen et par kaffekapsler, når man ikke får påfyll i løpet av oppholdet.

Ser frem til å prøve The Hub igjen, men da uten corona-tiltakene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, joakimk872
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om oss her.
Vi er så utrolig takknemlig for å ha deg som vår gjest i en svært spesiell tid.
Hele vår normal situasjon er endret på kun kort tid. Vi har har endret samtlige rutiner og hvordan vi opererer vår drift i sin helhet som du nevner grunnet Covid-19. Vi legger ikke skjul på at det har vært tøft, både for gjestene å forstå, for personalet som har helt nye rutiner og ikke minst samtidig skape en helt ny men fortsatt bra hotellopplevelse som er i tråd med forventninger. Vi har gjort en hel masse tiltak både på informasjonssiden og ved bruk av sperrebånd og ikke minst har vi doblet personal for å kunne varsle og hjelpe gjestene våre etterfølge restriksjonene vi alle er gitt med å holde 1 m avstand. Det er nytt for oss og nytt for våre gjester hvordan en hotellopplevelse er i dag. Og det vil nok være annerledes en stund.
Siden du bodde her i begynnelsen av juli har det også skjedd en hel del. Vi har åpnet for flere fasiliteter og er tilbake til buffetservering, fortsatt under strenge restriksjoner og må blant annet gi frokosttider til gjestene for at dette skal fungere på en sikker og god måte.
vi gir oss ikke og lover å fortsette å stå på å finjustere hele veien slik at vi kan gi en trygg og god hotellopplevelse til alle våre gjester også i fremtiden.

Marianne Høybakk
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Lobbyen, heisene, baren - generelt utseende på selve hotellet er HELT fantastisk. Det er moderne og lekkert. Vi bodde i øverste etasje 16, og hadde veldig fin utsikt. Rommet var nydelig, men dessverre var ikke renholdet på rommet veldig bra. Det var ikke vasket på rommet (lå potetgullposer osv på gulvet). Resepsjonen var behjelpelige ved å skaffe oss et nytt rom, nå i 10. etasje, men dette var også dessverre skittent. De hjalp oss å skaffe enda et nytt (7.etasje). Dette rommet var ikke like fint som rom det første rommet i 16.etasje så det var veldig skuffende. Dette rommet var heldigvis rent. Neste uke skal vi prøve et annet Clarion hotell, men vi kommer nok til å komme tilbake dersom vi ikke finner en annen favoritt neste uke.

Pluss:
- Veldig fint interiør og utseende
- God frokost
- VELDIG sentralt
- God service

Minus:
- Renhold må forbedres
- Kjedelig å bli nedgradert kun fordi rommet var skittent
- Rom nr. 2 hadde ikke morgenkåper og tøfler
- Varmt på rommet. Vi fikk ikke AC til å fungere

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, 933lened
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Vi er så utrolig takknemlig for å ha deg som vår gjest i en svært spesiell tid.
Hele vår normal situasjon er endret på kun kort tid. Som hotell har vi siden Mars 2020 til i dag endret samtlige rutiner og hvordan vi opererer vår drift for å kunne gi deg et trygt og minnerikt opphold.
Det er mange rutiner som er endret og i rekordfart kom også gjestene for sommeren.
Det har påført oss noe avvik i drift enn normalt, men vi har kommet en hel vei nå og vi gir oss ikke. Vi skal hele veien finjustere og bli enda bedre og mer vant med vår nye hverdag. Som et løfte til deg som vår gjest skal vi fortsette å utfordre tradisjonell hotelldrift sammen med våre gjester også i tiden fremover.

Takk for at du var gjest hos oss i juli. Det betyr enormt mye.

Marianne Høybakk
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser