Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 176
eDreamsUSD 176
Trip.comUSD 176
FindHotelUSD 177
ZenHotels.comUSD 179
Lol.travelUSD 190
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (910)
Filtrer anmeldelser
910 resultater
Vurdering fra reisende
481
193
110
81
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
481
193
110
81
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
123128 av 910 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Totalt ødelagt opplevelse av et ellers ganske greit hotell når vi møter i hotellets bar kl 23.30, den stenger kl 24.00 står det på skiltet... Vi observerer god plass ihht FHI standard. Det antallet gjester vi var, forlot hotellbaren ila tiden vi stod der (5 min - vi var 2 par som var på vei hjem etter middag).

Heller ikke mulig å kjøpe noe i resepsjonen og nyte det i resepsjonsområdet (mulig Norges feil og ikke The Hub...)

Sry: alt henger sammen med alt: dette gjorde at dere får elendig karakter. Sure og uvelkomne bartendere er ikke helt oppskriften for et hotell som forsøker å fremstå flott og fint..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 841p_ln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei.
Takk for din tilbakemelding. Dessverre er det sånn at man som serveringssted ikke kan servere alkohol den siste halve timen av åpningstiden, så det er korrekt slik det står at baren stenger 00:00, men man får bestilt drikke etter kl 23:30. Bartenderen pleier å gi beskjed om dette til gjestene i baren, men det kan virke som om dere dessverre litt for sent og ble dermed ikke informert. Du har også rett i at alkohol ikke kan drikkes i resepsjonsområdet og det er dessverre ikke noe vi kan gjøre noe med. Når man har maks uflaks som dere ser ut til å ha hatt er jeg lei meg for å høre at dere ikke opplevde å bli møtt på en positiv måte og det beklager jeg. Jeg håper vi ser dere igjen ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Ble møtt av et flott hotell med en stilig resepsjon og hyggelig ansatte! Hotellrommet var kjempefint med god seng, stor TV og stilfult bad. Frokosten derimot...Vi ble møtt av metervis med kø og lang ventetid, fordi det ikke var buffet pga. Corona. Når vi først fikk frokosten etter å ha kommet tilbake 1,5 time senere ble vi utrolig skuffa. Harde rundstykker, bløt eggerøre og kokt bacon og generelt dårlig kvalitet på frokosten. Vil du ha god frokost, så er ikke dette stedet for deg. der skuffa Stordalen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Marte97sa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei Marte97sa.
Så hyggelig å høre at store deler av oppholdet ditt var bra! Det er dessverre slik at smitteverntiltak fører til en litt annerledes hotellopplevelse og noe ventetid. I en periode har servering av buffet vært forbudt og vi har kontinuerlig endret rutiner og løsninger for å gi våre gjester og den beste opplevelse under forhold dessverre ikke rår over. Jeg vet ikke når du bodde hos oss, men uken til 10.juli hvor du har skrevet tilbakemelding implementerte vi frokosttider for hjelpe til å minske ventetid og kø til frokost nettopp fordi vi så at det ble mer ventetid med flere sommergjester på hotellet. Jeg er lei meg for å høre at frokosten ikke stod til dine forventninger under besøket og håper du vil gi oss en ny sjanse ved en annen anledning. Jeg kan med glede si at etter forbudet av buffet ble opphevet i midten av juli, serverer vi igjen vår buffet hvor gjestene kan ta mat selv som har minsket kø betydelig, men man må nok regne med litt mer ventetid enn før mars.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Hadde oss en natt i et Superior rom, som var helt ok. Det store problemet, var innsjekk tok usedvanlig lang tid, og at frokosten var en heller skuffende opplevelse. Lange køer(ca 30 min) for å bli servert tørt brød som måtte tygges 3 ganger for å få det ned, hardkokt egg som de hadde hatt i kjøleskap(hallloo, egg skal være varme!!! ). Bacon som var ganske smakløst, 3 små pølser fikk jeg og, som smakte heller spesielt, så nei dette var skuffende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 205trondb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Vi er helt enig med deg! Tålmodighet et helt klart must i vår alles nye hverdag generelt.
Hele vår normal situasjon er endret på kun kort tid. Å holde avstand, kontrollerte køer og ventetid er mer nødvendig nå spesielt der det er mye folk for å kontrollere og holde orden: dette ser vi mest kanskje i reiseliv og transportbransjen, på flyplasser, hoteller, restauranter, barer etc men ja også på butikker. Og med 1 m avstand. Det er rett og slett nødvendig for at folk ikke skal støte på hverandre og at man skal klare å kontrollere alles bevegelser i områder. Det vil være annerledes en stund. Som hotell har vi endret samtlige rutiner og hvordan vi opererer vår drift i sin helhet grunnet Covid-19. Vi legger ikke skjul på at det har vært tøft, både for gjestene, leverandører å kunne levere varer, for personalet som har helt nye rutiner og ikke minst samtidig skape en helt ny men fortsatt bra hotellopplevelse som er i tråd med forventninger. Og vi finjusterer hele veien for å bli bedre. Vi har gjort en hel masse tiltak for å etterfølge restriksjonene vi alle er gitt. Det er nytt for oss og nytt for våre gjester hvordan en hotellopplevelse er i dag. Siden du bodde her i begynnelsen av juli har det også skjedd en hel del og flere har benyttet hoteller i sommer som er positivt og vi håper det fortsetter. Vi har åpnet for flere fasiliteter og er tilbake til buffetservering: vi er fortsatt under strenge restriksjoner og må blant annet gi frokosttider til gjestene for at dette skal fungere på en sikker og god måte men vi ser også siste 14 dagene på tilbakemeldingene at også våre gjester ser at vi har gjort mange positive tiltak . Vi gir oss ikke og lover å fortsette å stå på å finjustere hele veien slik at vi kan gi en trygg og god hotellopplevelse til alle våre gjester også i fremtiden.

Marianne Høybakk
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Vet ikke helt hva jeg skal mene. Har forståelse at covid kan gjøre ting annerledes og noen ganger vanskelig.... men altså, 30 til 40 min i frokost kø er lenge... var på ett konkurrerende hotel i mai her i Oslo der dem hadde kjempe god løsning på frokosten. Ingen kø og alle var fornøyde. Er jo ikke heller mye korona vennlig med køene her på hotellet eller type bufeen dere har siden det ikke er tildekt og folk hoster og harker. Samme med heisen, folk tar ikke hensyn og er stappe fulle... Så vær velkommen du covid, vær velkommen.. Hadde jeg hadd mulighet hadde jeg byttet hotel di siste to døgnene.
Rommet var fint, litt dårlig rengjort. Sto tom flaske på rommet og jeg fikk ingen tlf på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Hege A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om oss her.
Vi er takknemlig for å ha deg som vår gjest i en svært spesiell tid.
Hele vår normal situasjon er endret på kun kort tid. Vi har har endret samtlige rutiner og hvordan vi opererer vår drift i sin helhet og som du nevner grunnet Covid-19. Vi vet at de fleste hoteller har hatt kjempe utfordringer å tilpasse seg den nye hverdagen og det er løst på noe ulike vis da det ikke finnes noen mal på hvordan og ikke minst at alle hotell er ulike og har ulike utgangspunkt. For oss er det viktigste nå å drive på en sikker og god måte som gir gjester en trygg hotellopplevelse. Vi er også avhengig av at gjestene våre orienterer seg og tar del i dugnaden: holder avstand, tar neste heiser og viser hensyn. Vi er i en tid hvor vi ansvarer alle og det er kjempe utfordrende, både for gjestene å forstå, for personalet som har helt nye rutiner og ikke minst samtidig skape en helt ny men fortsatt bra hotellopplevelse som er i tråd med forventninger. Vi har gjort en hel masse tiltak både på informasjonssiden, etter tilbakemeldinger og ved bruk av sperrebånd og ikke minst har vi doblet personal for å kunne varsle og hjelpe gjestene våre å etterfølge de restriksjonene vi alle er gitt med å holde 1 m avstand. Det er nytt for oss og nytt for våre gjester hvordan en hotellopplevelse er i dag. Kø kan være nødvendig spesielt der det er mye folk for å kontrollere og holde orden: dette ser vi mest kanskje i reiselivsbransjen, på flyplasser, hoteller, restauranter, barer etc. Men med 1 m avstand. Det er rett og slett nødvendig for at folk ikke skal støtes på og at man skal klare å kontrollere alles bevegelser i områder. Det vil være annerledes en stund.
Siden du bodde her i begynnelsen av juli har det også skjedd en hel del hos oss. Vi har åpnet for flere fasiliteter og er tilbake til buffetservering, fortsatt under strenge restriksjoner og må blant annet gi frokosttider til gjestene for at dette skal fungere på en sikker og god måte. Vi gir oss ikke og lover å fortsette å stå på å finjustere hele veien slik at vi kan gi en trygg og god hotellopplevelse til alle våre gjester også i fremtiden.

Marianne Høybakk
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

I utgangspunktet et veldig fint hotell, morsom heisløsning og fine fellesarealer. Rommet har en gigantisk TV og en god seng, men er ikke nødvendigvis så stort eller luksuriøst.

Ved ankomst var det uoversiktlig kø og få bemannet i resepsjonen. Vi fikk velge tidspunkt for frokost (grunnet corona) og fikk utdelt en lapp med vår tid. Vel nede til frokost var det så vidt vi kom ut av heisen. Køen til inngangen gikk så langt vi kunne se, pluss at det også var kø innover i frokostlokalet. De fremste i køen hevdet å ha stått der en halvtime. Ingen i kø eller inne i frokostlokalet holdt avstand og alle besøkende hengte over frokostbuffetene. Det hele føltes veldig uprofesjonelt og dårlig organisert av hotellet. Vi stod sjokkert og observerende i en stund før vi heller stod over frokosten disse to dagene.

Litt kjipt å bare legge igjen et par kaffekapsler, når man ikke får påfyll i løpet av oppholdet.

Ser frem til å prøve The Hub igjen, men da uten corona-tiltakene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, joakimk872
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om oss her.
Vi er så utrolig takknemlig for å ha deg som vår gjest i en svært spesiell tid.
Hele vår normal situasjon er endret på kun kort tid. Vi har har endret samtlige rutiner og hvordan vi opererer vår drift i sin helhet som du nevner grunnet Covid-19. Vi legger ikke skjul på at det har vært tøft, både for gjestene å forstå, for personalet som har helt nye rutiner og ikke minst samtidig skape en helt ny men fortsatt bra hotellopplevelse som er i tråd med forventninger. Vi har gjort en hel masse tiltak både på informasjonssiden og ved bruk av sperrebånd og ikke minst har vi doblet personal for å kunne varsle og hjelpe gjestene våre etterfølge restriksjonene vi alle er gitt med å holde 1 m avstand. Det er nytt for oss og nytt for våre gjester hvordan en hotellopplevelse er i dag. Og det vil nok være annerledes en stund.
Siden du bodde her i begynnelsen av juli har det også skjedd en hel del. Vi har åpnet for flere fasiliteter og er tilbake til buffetservering, fortsatt under strenge restriksjoner og må blant annet gi frokosttider til gjestene for at dette skal fungere på en sikker og god måte.
vi gir oss ikke og lover å fortsette å stå på å finjustere hele veien slik at vi kan gi en trygg og god hotellopplevelse til alle våre gjester også i fremtiden.

Marianne Høybakk
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser