Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 215
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 215
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 215
USD 194
Vis tilbud
eDreamsUSD 215
FindHotelUSD 199
Snaptravel
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (874)
Filtrer anmeldelser
875 resultater
Vurdering fra reisende
472
191
104
68
40
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
472
191
104
68
40
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9196 av 875 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Oslo's beste og kuleste hotell. Her bor du meget sentralt med kort vei til Karl Johan, flere kjøpesentre, aktiviteter og severdigheter. Stort hotell og meget pent utsmykket. Betjeningen i resepsjonen kan jobben sin-full service og meget hjelpsomme med alt. Covid-19 tiltakene på hotellet var meget bra. Køordninger fungerte godt, sprit dispensere godt plassert rundt omkring og oppmerkede områder i resepsjonen...Meget bra!
Frokosten og serveringen var meget godt laget og foregikk perfekt. Hyggelige ansatte i alle ledd rommene er flotte og god plass med en ganske bra standard
Her er det ingen tvil: Byens beste hotell

Eneste vi ikke fikk testet ut ved vårt opphold var basseng/trenings området... Gir full score her! Stordalen's storstue skuffer ikke! Håper de som leser dette (som jobber der) viser de denne skryten! Frokost serverings crewet var bare utrolig kule ✌ good Job and service boys & girls.. takk for oss - vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 859j_rgene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

859j_rgene, YOU = The best!
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Med så mange fine hoteller i Oslo er jeg så glad for å høre at du ser på oss som byens beste hotell! Takk for det! Jeg gleder meg masse til å dele tilbakemeldingen din med mine fantastiske kollegaer som har stått på dag og natt for at gjestene våre skal ha det bra. Tilbakemeldinger som dette gjør det alt verdt det!

Vi gleder oss alle til å se dere igjen!

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Herlig natt å starte ferien med. Hele familien koste oss og sov godt. Ypperlig treningsrom, interiør og beliggenhet. Betalte kun 800kr da vi hadde 10 netter for 8000 på alle choice hotell.

Anbefales uansett pris. Vi kommer tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, maby81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Så hyggelig å lese tilbakemeldingen din maby81!
Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Lange køer ved resepsjon og heis. Ingen daglig strekk på bebodde rom, (noe som blir gjort på andre choise hotell, så det er vell egentlig ingen grunn til at dere ikke kan gjøre det) kunne satt ut yoghurtbeger, fruktbeger med clingplast, andre frokost ting som gjør at man ikke må vente i timer i frokostkø (lørdag sto vi 54 minutter i kø på tildelt frokosttidspunkt, søndag ga vi opp etter en time og det fortsatt var langt igjen) dette blir gjort ved andre choisehotell. evt gratis roomservice i denne tiden- gratis forlenget utsjekk som ved andre Clarionhotell. Her må man betale 100 kr PR time man vi være lengre på utsjekkdagen. Mye å gå på ift kundeservice. Det hjelper ikke å ha et nydelig hotell så lenge dette er situasjonen og dette er kundeservicen dere har å tilby. Utvide realaxavdelingen. Man tror man kommer til realax med basseng. når det i realiteten er er bittelite treningsbasseng og kun badstu/ dampstue. Et par boblebad og et annet basseng hadde man forventet på et helt nytt hotell som skryter av egen realaxavdeling. Det ble for oss et skuffende møte med et flunkende nytt, noe som skulle vært- et luksushotell. Ikke verd prisen. Mange bedre hotell å velge hvor man får det man kan forvente når man bor på hotell. Man burde kunne forvente å få strekk på rommet minst annenhver dag til tross for corona, når man får det hver dag andre plasser. I det minste vært å hente håndklær å legge inn nye. På kveldene lå det brukte håndduker i hauger i gangene. Å stå minimum ti minutter i resepsjonen når det er flere desker som ikke er betjent for å få nye håndklær- eller en dorull... en skuffende skuffende opplevelse. Velger neppe hub igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, sodji
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei sodji.
Først av alt, tusen takk for at du har tatt deg til å skrive en tilbakemelding til oss, det setter vi stor pris på. Jeg er lei meg for å høre at du er skuffet over opplevelsen din. Det er dessverre slik at dagens hverdag er litt annerledes enn før og for å sikre helsen til både våre gjester og medarbeidere vil hotellopplevelsen være annerledes enn hva man er vant til. Selv om vi selvfølgelig ikke ønsker det, vil man kunne oppleve litt mer ventetid. Vi har i løpet av sommeren endret rutiner i frokosten som jeg mistenker ut fra datoen på tilbakemeldingen din at du dessverre bodde en av de aller første dagene med nytt tid-system eller en av de siste før endringen og jeg må bare beklage at du opplevde mer ventetid enn hva som er vanlig. Jeg vil du skal vite at jeg har notert meg alle kommentarene dine og vil ta det med videre i arbeidet med å forbedre oss. Jeg håper du vil gi oss en ny sjanse til ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Totalt ødelagt opplevelse av et ellers ganske greit hotell når vi møter i hotellets bar kl 23.30, den stenger kl 24.00 står det på skiltet... Vi observerer god plass ihht FHI standard. Det antallet gjester vi var, forlot hotellbaren ila tiden vi stod der (5 min - vi var 2 par som var på vei hjem etter middag).

Heller ikke mulig å kjøpe noe i resepsjonen og nyte det i resepsjonsområdet (mulig Norges feil og ikke The Hub...)

Sry: alt henger sammen med alt: dette gjorde at dere får elendig karakter. Sure og uvelkomne bartendere er ikke helt oppskriften for et hotell som forsøker å fremstå flott og fint..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 841p_ln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei.
Takk for din tilbakemelding. Dessverre er det sånn at man som serveringssted ikke kan servere alkohol den siste halve timen av åpningstiden, så det er korrekt slik det står at baren stenger 00:00, men man får bestilt drikke etter kl 23:30. Bartenderen pleier å gi beskjed om dette til gjestene i baren, men det kan virke som om dere dessverre litt for sent og ble dermed ikke informert. Du har også rett i at alkohol ikke kan drikkes i resepsjonsområdet og det er dessverre ikke noe vi kan gjøre noe med. Når man har maks uflaks som dere ser ut til å ha hatt er jeg lei meg for å høre at dere ikke opplevde å bli møtt på en positiv måte og det beklager jeg. Jeg håper vi ser dere igjen ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Ble møtt av et flott hotell med en stilig resepsjon og hyggelig ansatte! Hotellrommet var kjempefint med god seng, stor TV og stilfult bad. Frokosten derimot...Vi ble møtt av metervis med kø og lang ventetid, fordi det ikke var buffet pga. Corona. Når vi først fikk frokosten etter å ha kommet tilbake 1,5 time senere ble vi utrolig skuffa. Harde rundstykker, bløt eggerøre og kokt bacon og generelt dårlig kvalitet på frokosten. Vil du ha god frokost, så er ikke dette stedet for deg. der skuffa Stordalen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Marte97sa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei Marte97sa.
Så hyggelig å høre at store deler av oppholdet ditt var bra! Det er dessverre slik at smitteverntiltak fører til en litt annerledes hotellopplevelse og noe ventetid. I en periode har servering av buffet vært forbudt og vi har kontinuerlig endret rutiner og løsninger for å gi våre gjester og den beste opplevelse under forhold dessverre ikke rår over. Jeg vet ikke når du bodde hos oss, men uken til 10.juli hvor du har skrevet tilbakemelding implementerte vi frokosttider for hjelpe til å minske ventetid og kø til frokost nettopp fordi vi så at det ble mer ventetid med flere sommergjester på hotellet. Jeg er lei meg for å høre at frokosten ikke stod til dine forventninger under besøket og håper du vil gi oss en ny sjanse ved en annen anledning. Jeg kan med glede si at etter forbudet av buffet ble opphevet i midten av juli, serverer vi igjen vår buffet hvor gjestene kan ta mat selv som har minsket kø betydelig, men man må nok regne med litt mer ventetid enn før mars.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser