Lange køer ved resepsjon og heis. Ingen daglig strekk på bebodde rom, (noe som blir gjort på andre choise hotell, så det er vell egentlig ingen grunn til at dere ikke kan gjøre det) kunne satt ut yoghurtbeger, fruktbeger med clingplast, andre frokost ting som gjør at man ikke må vente i timer i frokostkø (lørdag sto vi 54 minutter i kø på tildelt frokosttidspunkt, søndag ga vi opp etter en time og det fortsatt var langt igjen) dette blir gjort ved andre choisehotell. evt gratis roomservice i denne tiden- gratis forlenget utsjekk som ved andre Clarionhotell. Her må man betale 100 kr PR time man vi være lengre på utsjekkdagen. Mye å gå på ift kundeservice. Det hjelper ikke å ha et nydelig hotell så lenge dette er situasjonen og dette er kundeservicen dere har å tilby. Utvide realaxavdelingen. Man tror man kommer til realax med basseng. når det i realiteten er er bittelite treningsbasseng og kun badstu/ dampstue. Et par boblebad og et annet basseng hadde man forventet på et helt nytt hotell som skryter av egen realaxavdeling. Det ble for oss et skuffende møte med et flunkende nytt, noe som skulle vært- et luksushotell. Ikke verd prisen. Mange bedre hotell å velge hvor man får det man kan forvente når man bor på hotell. Man burde kunne forvente å få strekk på rommet minst annenhver dag til tross for corona, når man får det hver dag andre plasser. I det minste vært å hente håndklær å legge inn nye. På kveldene lå det brukte håndduker i hauger i gangene. Å stå minimum ti minutter i resepsjonen når det er flere desker som ikke er betjent for å få nye håndklær- eller en dorull... en skuffende skuffende opplevelse. Velger neppe hub igjen.