Valgte dette hotellet da jeg har hatt gode opplevelser for noen år siden før oppussing. Bodde her en natt på vår Norgesferie (korona sommer 2020). Hotellet var fullt av gjester. Ingen 1 meters regel. Innsjekk gikk fint, heisene er elendige, alle scanner kortet ditt og trykker på en skjerm hvilken etasje man skal i. Folksomt, kø. Rommet var av grei størrelse, stor tv, dobbeltseng (selv om det står to enkle senger på nettet), store gode hotellputer, stort bad med egen dusj og stort badekar. Perfekt til småbarnsfamilie som ikke gadd å prøve oss en tur i spaavdelingen. Det som trekker ned på rommet: støvdotter rundt forbi, "lite" vindu, kaldt på gulvet på badet, samboeren skulle sjekke under senga før vi sjekket ut i tilfelle mini hadde kastet noe under der, det angret han på. Masse støv, matrester osv. Frokostbuffe: Masse folk, tok lang tid å finne ledig bord. Ingen korona regler her. Hotellets vaskepersonal har ikke brukt koronatiden til å vaske hvertfall. Jeg kommer ikke tilbake her igjen!