Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 215
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 215
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 215
USD 194
Vis tilbud
eDreamsUSD 215
FindHotelUSD 199
Prestigia.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (875)
Filtrer anmeldelser
875 resultater
Vurdering fra reisende
472
191
104
68
40
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
472
191
104
68
40
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7984 av 875 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Lange køer ved innsjekk, frokostkø(pga. Covid-19) og varme/kule regulering som ikke fungerte. Ble vekket av en person som forsøkte å bryte seg inn på rommet vårt. Tok 20min før sikkerhet tok hånd om situasjonen. Ikke godt nok!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, 415krk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei 415krk.
Takk for din tilbakemelding etter oppholdet ditt. Smitteverntiltakene som er på plass for våre gjesters og medarbeideres sikkerhet fører til en litt annerledes hotellopplevelse og noe ventetid ved blant annet innsjekk/utsjekk og i frokosten, men jeg forstår det kan være frustrerende. Jeg håper du husket å gi beskjed om klimaanlegget til mine kollegaer ved utsjekk eller under oppholdet så vår tekniske avdelingen kan ta en titt og sørge for å utbedre problemet.

Jeg håper vi ser deg igjen hos oss ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Familierom: Mye støv! Dårlig renhold. Hva er greia med en tynn glassdør mellom soverom og bad/toalett? God størrelse på rommet. Gode senger. Stor TV! Kom beskjeder på den innimellom fra resepsjonen. Kjekt!
Ansatte: Blide, men stresset. Synd flere av frokostvertene kun snakket engelsk. Frokosten var en laaaang kø... Maten var helt ok.
Relax avdeling: Flott badstue. Kaldt vann i bassenget.
Beliggenhet: Helt topp!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, solfrid2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Solfrid.
Takk for din anmeldelse og tilbakemeldinger. Jeg er glad for å høre at du likte rommet, sengene og at vi enkelt kan kommunisere og gi ut info via tv'ene. Av forskjellige grunner har vi dessverre ikke hatt mulighet til å oppgradere alle fasiliteter i alle rom, man vil derfor finne disse dørene kun på noen av rommene våre. Jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte The Hub for første gang denne helgen i juli, som en del av Choice sitt «Summer Treat»-tilbud. Veldig fornøyd med oppholdet. Sentral og praktisk beliggenhet, med kort vei til «alt» av opplevelser Oslo har å by på.

Fikk først rom i 11. etg, og bodde her en natt. Vi hadde litt trøbbel med å få låst rommet, og kontaktet betjeningen. En servicemann skulle se på låsen, men problemet vedvarte. Vi fikk veldig god service i resepsjonen, og fikk oppgradert til DeLuxe-rom - som var kjempestort og flott! Løsningsorientert og veldig hyggelig betjening. Tommel opp!

Frokosten var veldig god, og rutinene rundt Covid-19 var helt på stell! Man fikk egne frokosstider for å unngå for stor trafikk, antibac var satt ut over alt - og maten var kjempegod med godt utvalg!

Vi kommer gjerne tilbake hit og kan anbefale The Hub på det varmeste

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, sigurdo603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei sigurdo603.
Tusen takk for anbefaling og hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Jeg håper det ikke er lenge til vi ser dere igjen!

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Booket familierom for en staycation. Rommet så ikke i nærheten av ut som på beskrivelsen på nettsiden. På bilde på bookingen var det en stor, flott sovesofa i tillegg til dobbeltseng. Da vi ankom rommet var det en flott dobbeltseng og en trist liten ekstraseng i ett hjørne av rommet. Vi gikk ned i resepsjonen for å spørre om vi hadde fått ett familierom som vi hadde bestilt og fikk beskjed om at dette var ett superior dobbeltrom(familierom finnes ikke sånn egentlig virker det som). Var heller ingen overraskelse på rommet til barnet som lovet. Skuffende opplevelse hele oppholdet da rommet var så kjipt. Har full forståelse for at ikke alle rommene ser helt ut som på bildet, men dette var langt under forventning. Kommer ikke tilbake hit på staycation.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Line B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Line B.
Det stemmer at vi ikke har egne rom kun brukt av familier, men vi rer opp en sovesofa eller ekstra seng når det sjekker inn familier. Dette er vanlig praksis på alle hoteller."Familierom" finnes i flere av våre romkategorier i tillegg til at ikke alle rommene i samme kategori vil være indentiske, det kan være en grunn til at bildet du så var annerledes enn rommet dere sjekket inn på. Det kan også være at det har sneket seg inn feil bilde et sted, det har jeg bedt web-avdelingen sjekke opp slik at vi kan rette opp i det. På grunn av corona har vi dessverre ikke fått levert posene og produktene til barn som vanligvis ligger på rommet, men alle barn som sjekket inn i sommer skulle ha fått en overraskelse av resepsjonen og jeg beklager veldig om dere ikke fikk dette.

Jeg håper dere vil gi oss en ny sjanse i fremtiden.

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Valgte dette hotellet da jeg har hatt gode opplevelser for noen år siden før oppussing. Bodde her en natt på vår Norgesferie (korona sommer 2020). Hotellet var fullt av gjester. Ingen 1 meters regel. Innsjekk gikk fint, heisene er elendige, alle scanner kortet ditt og trykker på en skjerm hvilken etasje man skal i. Folksomt, kø. Rommet var av grei størrelse, stor tv, dobbeltseng (selv om det står to enkle senger på nettet), store gode hotellputer, stort bad med egen dusj og stort badekar. Perfekt til småbarnsfamilie som ikke gadd å prøve oss en tur i spaavdelingen. Det som trekker ned på rommet: støvdotter rundt forbi, "lite" vindu, kaldt på gulvet på badet, samboeren skulle sjekke under senga før vi sjekket ut i tilfelle mini hadde kastet noe under der, det angret han på. Masse støv, matrester osv. Frokostbuffe: Masse folk, tok lang tid å finne ledig bord. Ingen korona regler her. Hotellets vaskepersonal har ikke brukt koronatiden til å vaske hvertfall. Jeg kommer ikke tilbake her igjen!

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, Vany90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Vany90.
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Corona har bragt med seg en litt annerledes hverdag, men sammen skaper vi en trygg og god opplevelse. Når det gjelder å forholde seg til 1 meters regelen finnes det info, skilting og klistremerker på gulv i alle fellesarealer for å minne våre gjester på å holde avstand til hverandre. Våre medarbeidere minner også på dette når de kan, men vi har dessverre ikke mulighet til å være overalt hele tiden. Det å holde avstand er en felles dugnad og vi håper at våre gjester viser hensyn til hverandre og følger reglene om avstand på lik linje som man gjør ute i byen, på restaurant, i middagsselskap og i butikken. Skjermpanelene og knappene til heisen blir rengjort jevnlig gjennom hele døgnet, men dessverre er ikke teknologien der at vi slipper å trykke på heisknappen helt enda (selv om det hadde vært utrolig praktisk!). Jeg er veldig glad for å høre at rommet passet dere bra og når det gjelder badet håper du ga beskjed til mine kollegaer i resepsjonen under oppholdet eller ved utsjekk så vi kan få vår tekniske avdelingen til å se på saken umiddelbart. Jeg har tatt tilbakemeldingen din om rommet med min kollega som er ansvarlig for renhold og jeg vil du skal vite at nå på bakgrunn av tilbakemeldinger blir alle rommet sjekket ekstra nøye før gjester sjekker inn. Takk for at du hjelper oss med å bli bedre!

Å gi våre gjester et fint og trygt opphold er vår største og viktigste prioritet. Vi har siden mars gått igjennom og endret hver eneste rutine for å sikre dette og det arbeidet slutter aldri. Jeg håper vi ser deg igjen hos oss ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser