Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 205
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 205
Vis tilbud
Trip.com
USD 202
Vis tilbud
eDreamsUSD 205
Prestigia.com
FindHotel
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (912)
Filtrer anmeldelser
912 resultater
Vurdering fra reisende
482
193
111
81
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
482
193
111
81
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
100105 av 912 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Fint hotell.Veldig sentralt.Stor og fin resepsjon. Fint rom. Var sol og varmt de dagene vi var der.. Og veldig varmt på rommet..Var i resepsjonen og klagde over airconditionen som ikke virket.Men det kunne de ikke ordne, da teknikeren hadde gått for dagen.. Høres merkelig ut!! Vi fikk en vifte da.. Frokosten var kjempebra! Kommer nok tilbake når det ikke er varmt..Vi var ikke i bassenget, da vi ble fortalt at det krydde med barn der.

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, annesS6820KR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei annesS6820KR.
Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Vi har dessverre ikke air condition, men vi har et klimaanlegg, så det skal kunne være mulig å justere temperatur så det blir behagelig temperatur. Så godt å høre at dere fikk en vifte. Jeg er også veldig glad for å høre at dere likte frokosten. Jeg anbefaler absolutt et besøk i basseng, relaxområdet og treningsrom ved neste besøk. Vi gleder oss til å se deg!

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde høye forventninger til dette hotellet da det ligger veldig sentralt og vi hadde hørt mye bra. Resepsjonen, frokosten og personalet på hotellet var toppers, men renholdet var noe annet! Vi måtte bytte rom da putene i senga var fulle av noe som så ut som hundehår og merker av skitt. På det nye rommet var det merker av kliss og kopper på benken og det var veldig støvete generelt på begge rommene. På et av naborommene var det noen som hadde satt en pose med mat utenfor døren, det luktet røkt laks i hele korridoren. Denne posen stod utenfor den døren til langt ute på dag nr 2. Skjerper hotellet seg på renhold så er det absolutt verdt et besøk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
5  Takk, SigridLer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei Sigga111.
Først og fremst, tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Jeg er veldig glad for å høre at du likte både frokost, resepsjon og ble godt tatt vare på av mine kollegaer i resepsjonen. Når det kommer til renhold kan jeg ikke annet enn å beklage. Vi går kontinuerlig gjennom rutinene våre og jeg har allerede tatt opp tilbakemelding din med ansvarlig for renhold. Jeg beklager igjen og jeg håper vi ser dere igjen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Sjekket inn på the hub som en avslutning på en Norgesferie. Forventningene var høye, men ble fort ødelagt. Lobbyen var kjempe fin og personalet var veldig hyggelig, derfor 2/5 i stjerner. Vi valgte å oppgradere rommet, noe vi angret på i ettertid. Rommet var veldig trangt, var så vidt plass til å gå rundt sengen å vi sleit når vi hadde to stykk kofferter på rommet. Ellers var rommet utrolig skittent. På badet var det masse fingermerker på sminkespeil og stor speilet, så her har det ikke blitt vasket. Videre, under sengen så lå det gammelt sjokoladepapir, søppel og hybelkaniner. Dette var direkte ubehagelig, når man velger et så fint hotell. Vi prøvde å ringe til resepsjonen ved nummeret som står på nettsiden, her ble vi brutt 3 ganger i ventekø. Vi tenke å si ifra nede i resepsjonen men her var det lang kø. Anbefaler ikke, da det var så skittent.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
5  Takk, marthebergvin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei marthebergvin.
Jeg setter stor pris på at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Først av alt er jeg veldig glad for å høre at du ble godt tatt i mot av mine kollegaer i resepsjonen. Når det er sagt er jeg lei meg for å høre at rommet ikke stod til hverken dine forventninger eller våre høye standarder. Slik du beskriver skal det ikke være og jeg skulle gjerne visst litt mer om opplevelsen din, så hvis send meg gjerne en mail til camilla.dahl@choice.no så vi får kontakt.

Håper å høre fra deg.

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Dette hotellet er nok det fineste hotellet jeg har vært i når jeg har vært i Oslo. Det var fine rom, komfortable senger, god frokost (med masse utvalg) og selve hotellet var svært moderne! Hotellet er svært sentralt til både Karl Johans gate og Oslo S, perfekt hotell for noen som ønsker å bli kjent med Oslo sentrum!

Minus går vel på at det var arbeid som foregikk rett ved siden av vinduet mitt, slik at jeg måtte våkne til at det var allerede mye aktivitet klokken 6-7 vedsiden av rommet mitt.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, grootnissen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei greyyt.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter oppholdet ditt hos oss, det setter vi stor pris på! Dessverre er det lite vi kan gjøre med arbeidet Sporveien utfører i gatene og jeg er lei meg for å høre at det gikk ut over deg.

Jeg håper vi ser seg igjen neste gang du er i Oslo.

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi avsluttet ferien med et flott opphold på The Hub som absolutt frister til gjentakelse. Benyttet oss av gunstig kampanjetilbud på 3 netter. Lekkert og komfortabelt rom med god størrelse, fantastisk seng og kaffemaskin gjorde at det nesten mer fristende å bli på rommet enn å gå ut. Hyggelige og serviceinnstilte ansatte. God mat og nydelig utsikt hos Norda i 13. etg. Hotellet et kjempestort, og det er nok grunnen til at det ikke blir full score. Mye folk i alle fellesareal og noe kaotisk i frokostsalen. Utvalget på frokosten var for så vist bra, men varmmaten var kald. Du bør ikke være sjenert om du skal benytte garderobene i relax avdelingen. Dørene åpnes men nøkkelkort/nøkkelknapp og blir stående på vidt gap lenge med fullt innsyn. Her bør det sørges for mer privatliv. Den digitale løsningen i heisen fikk oss til å føle oss litt som en viss rema-reklame, men vi kom oss både opp og ned til slutt :) Alt alt: The Hub kan varmt anbefales om du du ønsker en komfortabel base sentralt i Oslo og tåler å ha folk rundt deg. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Renate H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Renate.
Jeg blir så glad for å høre at dere har hatt noen fine dager hos oss og i Oslo. Takk for fine og konstruktive tilbakemeldinger, det skal jeg sørge for å ta videre så vi kan utbedre.

Vi gleder oss til å ha dere på besøk igjen!

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser