Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 188
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 188
Vis tilbud
FindHotel
USD 180
Vis tilbud
eDreamsUSD 188
Trip.comUSD 189
ZenHotels.comUSD 192
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (922)
Filtrer anmeldelser
922 resultater
Vurdering fra reisende
486
196
113
82
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
486
196
113
82
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
103108 av 922 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Veldig fancy og kult hotell! Er en gjennomført stil på hele hotellet. Hadde et vanlig dobbeltrom i 13.Etg. Veldig behagelig seng og dyne.
Fikk utdelt frokost tid 10:30 på en søndags morgen som var helt perfekt. Frokost stenger 11:00. Baren i 13.Etg hadde fullt av brennevinsflasker men drinkene på menyen var ikke det beste. Lokale drinker som ikke var så gode. Lokalt Oslo øl som heller ikke var min favoritt. Heisene ble bestilt via en Ipad. Når jeg skulle trykke 13.Etg, så bestilte jeg kun til 1.etg. Så jeg måtte ta en annen heis for å komme til hotellrommet.
Men hotellet får 5/5 stjerner :-)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Thafredrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Thafredrik.
Så hyggelig å lese tilbakemelding din. Tusen takk for fine ord og anbefaling. Jeg håper å se deg igjen hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi sov på The hub 1 natt. Oppholdet startet med kaos i resepsjonen å kø ut av hotellet ved innsjekk. Det tok vel gode 35-40min før vi kom til skranken. Hotellrommet var fresht og moderne. Sengen var kjempegod men natten ble ødelagt av elendig ventilasjon. Det ble veldig dårlig luft på rommet å alt for varmt. Åpnet vi vinduet ble det for mye støy. Syns det er veldig merkelig at et så moderne hotell ikke har bedre ventilasjon. I gangene på hotellet var det svalt å deilig men på rommet var det varmt å tett luft. Vi hadde vaktmester innom for å se på det men det hjalp ingenting. Etter en natt uten søvn bestemte vi åss for å skippe frokost å komme åss hjem for å få søvn.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei galagutt.
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Jeg er lei meg for å høre at besøket ikke stod til forventningene. Det er dessverre sånn at vi er inne i en litt annerledes hverdag som gjør hotellopplevelsen noe annerledes enn tidligere, pga smittevern og tiltak kan man for eksempel oppleve mer kø enn i normale tider. Husk at du kan sjekke inn med Nordic Choice app'en eller self service check-in maskin. Jeg skal se om vi kan kommunisere dette enda bedre til fremtidige gjester. Takk for din tilbakemelding! Jeg håper vi ser dere igjen hos oss ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Vi har hatt en super bursdagshelg med datteren vår som fyller 14 år i morgen.Vi spurte om muligheten for oppgradering av rommet, da dette var en spesiell helg. Hotellet var ganske fult, men vi fikk bekreftet at de skulle forsøke å imøtekomme våre ønsker. Når vi kom fikk vi et oppgradert og kjempefint romHilsen til bursdagsbarnet lå også på sengen. Servicen har vært fantastisk. Det var antibak flere steder på hotellet, og de ansatte oppfordret alle jevnlig om å bruke dette. Sengene var himmelske å ligge i, til og med sovesofaen var kjempegod. Frokosten var nydelig med mye godt å velge i. Spesiell takk til Gunveig i resepsjonen som jeg hadde dialog med i forkant av oppholdet og som besvarte mine mailer i raskt og hyggelig.
Tusen takk for oss, vi kommer tilbake.❤️

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Gelica06
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Gelica06.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, jeg er utrolig glad for at vi kunne bidra til å gi dere en fin bursdagshelg i byen! Jeg skal hilse så mye fra Gunveig! Vi gleder oss til å se dere igjen!

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Lang kø for innsjekk.
Må velge frokost tid. Tidlig eller kjempe tidlig.
Frokost kl 0800 en søndagsmorgen er jo ikke akkurat lykke men vi kom oss opp og gledet oss til frokost i 13 etg. Skuffet må vi bare erkjenne at frokosten ikke er klar. Ingen egg kokt,stekt eller på annet vis forberedt. Det var heller ikke ferskt brød og det burde man kunne forvente på et Hotel som dette.

Jeg skulle ønske det var like kjølig på rommet som det var i resturant Norda.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MariaH1706
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei MariaH1706.
Takk for din tilbakemelding. For å kunne tilby buffet og frokostservering på en sikker på måte for alle våre gjester i den litt spesielle tiden vi er nå, deler vi ut frokosttider ved innsjekk. På den måten får vi sørget for at det ikke er for mange mennesker som spiser frokost samtidig eller for nærme hverandre. Når det er sagt så kan jeg ikke annet enn å beklage at frokosten du fikk ikke stod til forventningene. Vi er stolte av å ha det vi mener er Oslos beste frokost, selv i disse tider og jeg er lei meg for at det ikke var opplevelsen du fikk. Jeg skal sammen med får Food & Beverage Manager undersøke hva som har skjedd.

Jeg håper vi ser deg igjen hos oss ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Velutstyrt, moderne dobbeltrom med både kjøleskap, kaffemaskin, strykejern/strykebrett - og kanskje viktigst: Svært god seng. Fine fellesarealer og pluss for en frokost som både var innholdsrik og gled unna uproblematisk i koronatid. Pluss for beliggenhet midt i smørøyet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, bylineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Twoadultsandachild.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser