Jeg har nylig hatt mitt tredje besøk på The Hub, ett i fjor sommer og to opphold nå sommeren 2020.
I 2019 var jeg veldig fornøyd, både med hotellrommet, frokosten og fasilitetene forøvrig. Men i mellomtiden har det skjedd store forandringer.
Under begge oppholdene i 2020 er det skittent og det flyter av søppel i gangene og ved heisen. Ved siste opphold sto de samme søppelposene og tomflaskene ved heisene alle tre dagene vi var på hotellet. Jeg synes dette er betenkelig med tanke på smittesituasjonen vi er inne i. Og teppegulvet i korridorene blir ikke støvsugd. Rommene blir ikke rengjort i løpet av oppholdet, senger ikke redd opp og skitne håndduker ikke byttet ut, slik jeg er vant med fra andre hoteller.
Frokosten var også helt annerledes enn i fjor. Varmmaten var kald, selv om den lå på varmeplater.
Men rommet var varmt.. Alt for varmt, på tross av at vi skrudde klimaanlegget på minimum.
Det blir ei stund til neste gang, dersom The Hub ikke tar tak i disse problemene. Ønsker meg 2019-standard.