Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Priceline
USD 188
Vis tilbud
Booking.com
USD 188
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 186
Vis tilbud
eDreamsUSD 188
ZenHotels.comUSD 211
Trip.com
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (925)
Filtrer anmeldelser
925 resultater
Vurdering fra reisende
487
197
113
82
46
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
487
197
113
82
46
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
100105 av 925 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020

The Hub ligger midt i Oslo med nærhet til alt. De utmerker seg med hyggelig personale overalt (altså god ledelse). Rommene er rene og fine, frokost godt organisert og restaurant og takbar har god mat og drikke og fantastisk utsikt. Takk for oss!

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, olejohsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei olejohsh!
Tusen takk for besøket og en så hyggelig tilbakemelding! Det setter vi enorm stor pris på.
Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk beliggenhet med utsikt over hele byen, men utrolig skuffande meny med meget begränsat utvalg. Vi hade lyst på tartar, men måste nöye oss med en burger, som virket å ha värt fryst. Det smakte i allé fall ikke veldig godt, og jeg tror vi kunne fått bedre på McDonalds.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, turjenta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei turjenta.
Takk for din tilbakemelding. Menyen på Norda har dessverre vært litt begrenset i sommer på grunn av situasjonen vi befinner oss i, men jeg kan love deg at våre burgere ikke er fryst før servering. Vi får de ferskt fra leverandør Strøm Larsen som lager de etter vår kjøkkensjefs oppskrift. Jeg synes det er utrolig leit å høre at den ikke stod til forventningene, jeg håper du vil komme tilbake i høst da vi har helt ny meny med mange forskjellige valgmuligheter.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Jeg har nylig hatt mitt tredje besøk på The Hub, ett i fjor sommer og to opphold nå sommeren 2020.
I 2019 var jeg veldig fornøyd, både med hotellrommet, frokosten og fasilitetene forøvrig. Men i mellomtiden har det skjedd store forandringer.
Under begge oppholdene i 2020 er det skittent og det flyter av søppel i gangene og ved heisen. Ved siste opphold sto de samme søppelposene og tomflaskene ved heisene alle tre dagene vi var på hotellet. Jeg synes dette er betenkelig med tanke på smittesituasjonen vi er inne i. Og teppegulvet i korridorene blir ikke støvsugd. Rommene blir ikke rengjort i løpet av oppholdet, senger ikke redd opp og skitne håndduker ikke byttet ut, slik jeg er vant med fra andre hoteller.
Frokosten var også helt annerledes enn i fjor. Varmmaten var kald, selv om den lå på varmeplater.
Men rommet var varmt.. Alt for varmt, på tross av at vi skrudde klimaanlegget på minimum.
Det blir ei stund til neste gang, dersom The Hub ikke tar tak i disse problemene. Ønsker meg 2019-standard.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Elinalmaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei Elinalmaas.
Takk for din tilbakemelding, så hyggelig å høre at du har bodd hos oss flere ganger, det setter vi stor pris på. Jeg beklager at oppholdene i sommer ikke stod til forventningene og jeg vil forsikre deg om at det heller ikke er på høyde med våre standarder. På grunn av covid-19 vil oppholdet være noe annerledes og pga smittevern rengjør vi kun rom som bor fem dager eller lenger. Dette er midlertidig som en ekstra sikkerhet for gjester og medarbeidere. Alle rom blir grundig vasket etter utsjekk. Jeg vet ikke når du bodde hos oss i sommer, men det har vært flere endringer rundt frokost og frokostservering fra myndighetenes side som vi har rettet oss etter.

Jeg håper du velger å komme tilbake til oss ved en senere anledning så vi kan vise deg at dette var et unntak.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Clarion Hotel Hub er et herlig sted å tilbringe siste feriedagen. Siden det var lang kø til innsjekk, valgte jeg å bruke app`en til etasje- og romvalg, inn-/utsjekk og betaling. Enkelt og praktisk. Det var deilig å tappe i badekaret og slappe av litt før en kveld på byen. Og samme før utsjekk. Rask og god service ved behov for hjelp, det manglet bunnpropp i badekaret, så jeg sendte en melding på chat i app`en. Etter ca 4 minutter banket romservice på døren med ny propp.

Romtips: Rom mot Storgata er fint og stille
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Jan Olav M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Jan Olav! Så bra at du brukte appen til å sjekke inn, vi har både det og self service check in maskiner tilgjengelig som skal lette på eventuell ventetid ved innsjekk og utsjekk. Jeg er også glad for å høre at vi kunne løse problemet ditt raskt gjennom chat. Takk for at du valgte å avslutte ferien hos, jeg håper vi ser deg igjen neste gang du er i Oslo!

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Veldig fancy og kult hotell! Er en gjennomført stil på hele hotellet. Hadde et vanlig dobbeltrom i 13.Etg. Veldig behagelig seng og dyne.
Fikk utdelt frokost tid 10:30 på en søndags morgen som var helt perfekt. Frokost stenger 11:00. Baren i 13.Etg hadde fullt av brennevinsflasker men drinkene på menyen var ikke det beste. Lokale drinker som ikke var så gode. Lokalt Oslo øl som heller ikke var min favoritt. Heisene ble bestilt via en Ipad. Når jeg skulle trykke 13.Etg, så bestilte jeg kun til 1.etg. Så jeg måtte ta en annen heis for å komme til hotellrommet.
Men hotellet får 5/5 stjerner :-)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Thafredrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Thafredrik.
Så hyggelig å lese tilbakemelding din. Tusen takk for fine ord og anbefaling. Jeg håper å se deg igjen hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser