Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
ZenHotels.comUSD 214
FindHotelUSD 188
eDreams
Priceline
Booking.com
Snaptravel
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (925)
Filtrer anmeldelser
925 resultater
Vurdering fra reisende
487
197
113
82
46
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
487
197
113
82
46
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9499 av 925 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020

Vi hadde to overnattinger på The Hub i juli/august. Nytt og fresh hotell. Flott rom i 12 etg med utsikt. God plass. Baren i lobby etg. Var nice.Frokosten var meget bra og vi var meget fornøyd. Meget sentralt til shoping og andre restauranter. Anbefales.

Romtips: Superior rom, høyt oppe
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, olavoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei olavoslo. Tusen takk for anbefaling og hyggelig tilbakemelding.
Jeg håper vi ser dere igjen hos oss ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Helt utrolig bra hotell med fantastiske ansatte.
Hun i resepsjon var utrolig hjelpsom ved ankomst ved valg av det perfekte rom for oss og vandret rundt til noen utvalgte hotellrom sammen med oss slik at vi skulle finne ett vi var fornøyd med til vårt 6 dagers opphold. Helt utrolig at hun tilbydde seg og orket dette. Vi ankom sent fredag 14.august, så om sjefene ser dette fortjener hun absolutt en ekstra oppmerksomhet. Slike ansatte tjener hotellet på. Helt utrolig god og unik service.

Hotellet har en skyhøy standard og klasse. Svære treningsrom og spa/bassengområde i kjeller med steamrom og badstu. Lett 11 av 10 mulige poeng på dette hotellet. Og mer sentralt kommer du ikke.

Hit skal vi tilbake om vi noen gang tar ferien i oslo flere ganger.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, eivinds228
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei eivinds228
Wow, jeg har nesten ikke ord - tusen takk for en fantastisk tilbakemelding. Jeg er så glad for å høre at dere har hatt det fint hos oss, og tusen takk for at du nevner min flotte kollega i resepsjonen, jeg blir så rørt hver gang jeg ser hvordan man går "above and beyond" for gjestene våre! Det er ingenting vi heller vil enn å gi gjestene våre den beste opplevelsen. Vi gleder oss alle til å se dere igjen neste gang dere kommer til Oslo!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

God service, vennlige ansatte og gode rom. Sov godt, men anbefaler og ha vindu igjen fordi Oslo støyer. Frokosten er den beste jeg har fått på denne kjeden. Og er ikke så langt bak Nidelv og Hell. Anbefaler dette stedet, sentralt, godt og trygt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Amund G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei Amund.
Tusen takk for hyggelig anmeldelse og tilbakemelding! Håper å se deg igjen hos oss ved en annen anledning!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Utrolig god komfort, god frokost, meget hyggelige ansatte og gode teknologiske løsninger på heis og TV, raske løsninger for utsjekk/innsjekk. Rask løsning utsjekk/innsjekk passer fint for meg som er en utålmodig sjel. Frokosten vil jeg påstå er på høyde med Norges beste frokost.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, helenes249
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

helenes249, jeg blir så utrolig glad av å lese anmeldelsen din, tusen takk! Vi jobber hardt hver eneste dag for å gi våre gjester det beste oppholdet for dem, i alle ledd - teknologi, personlig service, søvn og ikke minst frokost. Jeg håper vi ser deg igjen hos oss ved en annen anledning!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020

Frokosten var amazing og beliggenheten perfekt. Hyggelige ansatte. Herlig fasiliteter som basseng og badstue.
Kom først Til et handikap vennlig rom, noe vi ikke trengte. Skittent rom med stygg lukt på badet. Gikk i resepsjonen å ga tilbakemelding, fikk da et nytt hotellrom. God service.

Noe dårlig rengjøring, opplevde rommet som støvete, flekker på sengegavl og lampe.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Caroline N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei Caroline!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter oppholdet ditt! Fantastisk å høre at både service, beliggenhet, basseng og badstue ble satt pris på. Jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen ved en annen anledning!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser