8 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 191
Clarion HotelsUSD 205
ZenHotels.comUSD 205
Vio.comUSD 186
Trip.comUSD 191
EtripUSD 186
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 23. august 2020

Vi hadde to overnattinger på The Hub i juli/august. Nytt og fresh hotell. Flott rom i 12 etg med utsikt. God plass. Baren i lobby etg. Var nice.Frokosten var meget bra og vi var meget fornøyd. Meget sentralt til shoping og andre restauranter. Anbefales.

Romtips: Superior rom, høyt oppe
1  Takk, olavoslo
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei olavoslo. Tusen takk for anbefaling og hyggelig tilbakemelding.
Jeg håper vi ser dere igjen hos oss ved en senere anledning!

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Helt utrolig bra hotell med fantastiske ansatte.
Hun i resepsjon var utrolig hjelpsom ved ankomst ved valg av det perfekte rom for oss og vandret rundt til noen utvalgte hotellrom sammen med oss slik at vi skulle finne ett vi var fornøyd med til vårt 6 dagers opphold. Helt utrolig at hun tilbydde seg og orket dette. Vi ankom sent fredag 14.august, så om sjefene ser dette fortjener hun absolutt en ekstra oppmerksomhet. Slike ansatte tjener hotellet på. Helt utrolig god og unik service.

Hotellet har en skyhøy standard og klasse. Svære treningsrom og spa/bassengområde i kjeller med steamrom og badstu. Lett 11 av 10 mulige poeng på dette hotellet. Og mer sentralt kommer du ikke.

Hit skal vi tilbake om vi noen gang tar ferien i oslo flere ganger.

1  Takk, eivinds228

Hei eivinds228
Wow, jeg har nesten ikke ord - tusen takk for en fantastisk tilbakemelding. Jeg er så glad for å høre at dere har hatt det fint hos oss, og tusen takk for at du nevner min flotte kollega i resepsjonen, jeg blir så rørt hver gang jeg ser hvordan man går "above and beyond" for gjestene våre! Det er ingenting vi heller vil enn å gi gjestene våre den beste opplevelsen. Vi gleder oss alle til å se dere igjen neste gang dere kommer til Oslo!

Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

God service, vennlige ansatte og gode rom. Sov godt, men anbefaler og ha vindu igjen fordi Oslo støyer. Frokosten er den beste jeg har fått på denne kjeden. Og er ikke så langt bak Nidelv og Hell. Anbefaler dette stedet, sentralt, godt og trygt.

1  Takk, Amund G

Hei Amund.
Tusen takk for hyggelig anmeldelse og tilbakemelding! Håper å se deg igjen hos oss ved en annen anledning!

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Utrolig god komfort, god frokost, meget hyggelige ansatte og gode teknologiske løsninger på heis og TV, raske løsninger for utsjekk/innsjekk. Rask løsning utsjekk/innsjekk passer fint for meg som er en utålmodig sjel. Frokosten vil jeg påstå er på høyde med Norges beste frokost.

1  Takk, helenes249

helenes249, jeg blir så utrolig glad av å lese anmeldelsen din, tusen takk! Vi jobber hardt hver eneste dag for å gi våre gjester det beste oppholdet for dem, i alle ledd - teknologi, personlig service, søvn og ikke minst frokost. Jeg håper vi ser deg igjen hos oss ved en annen anledning!

Anmeldt 18. august 2020

Frokosten var amazing og beliggenheten perfekt. Hyggelige ansatte. Herlig fasiliteter som basseng og badstue.
Kom først Til et handikap vennlig rom, noe vi ikke trengte. Skittent rom med stygg lukt på badet. Gikk i resepsjonen å ga tilbakemelding, fikk da et nytt hotellrom. God service.

Noe dårlig rengjøring, opplevde rommet som støvete, flekker på sengegavl og lampe.

1  Takk, Caroline N

Hei Caroline!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter oppholdet ditt! Fantastisk å høre at både service, beliggenhet, basseng og badstue ble satt pris på. Jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen ved en annen anledning!