Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 189
eDreamsUSD 189
Trip.comUSD 188
ZenHotels.comUSD 213
FindHotelUSD 188
Prestigia.comUSD 207
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (922)
Filtrer anmeldelser
922 resultater
Vurdering fra reisende
486
196
113
82
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
486
196
113
82
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9095 av 922 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Flott rom, gode rituals produkter. Hyggelig betjening.
Ingenting å utsette på lobbyen og beliggenhet.
Frokostbuffet var helt fantastisk!
Relaxavdeling var veldig liten , trang og liten garderobe, og når døren til garderoben går opp (med døråpner) ser man rett inn uten noen form for skjerming. Det trakk opplevelsen noe ned.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MartheO27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hei MartheO27.
Tusen takk for tilbakemelding. Fantastisk å høre at du likte rommet, beliggenhet, forkosten og menneskene her på hotellet! Jeg skal ta tilbakemeldingen angående garderobe videre så vi kan se om det er noe vi kan utbedre.
Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Var der med familien og fikk et familierom inn mot atriet. Det var veldig varmt og ikke ventilasjon. Vi sov dårlig. Fikk byttet rom ut mot gata. Det var veldig mye støy som gjorde at vi alle sov dårlig totalt de 3 nettene vi var der.
Med tanke på Covid-19 var det for mye og tett med folk ved frokostbuffeen. Syntes det var rart de ikke hadde flere smittetiltak rundt at alle trykte på heisen. Burde vært antibak ved hver etasje.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 561birgittel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei 561birgittel.
Takk for din tilbakemelding. Jeg er lei meg for å høre at oppholdet ikke stod til forventningene. Jeg vil du skal vite at vi rengjør panelene til heisene hyppig og har antibac tilgjengelig i alle fellesområder. Det er helt riktig at dette ikke er oppe i etasjene, men der er rommet nærme hvor man kan vaske hender. Jeg skal ta tilbakemeldingen din videre for å se om det kan finnes en god løsning. Til frokosten har vi innført frokost-tider for å spre ut gjestene og unngå at folk står og sitter tett. I tillegg til plakater og klistremerker på gulvet som minner om å holde avstand og medarbeidere som hjelper til har vi også på morgener med mange gjester utvidet frokost-området og lagt til flere buffeter på forskjellige steder slik at det kan holdes trygg avstand. Vi har mange gode tiltak på plass, men vi er også avhengig av at vi alle er med på en felles dugnad.

Jeg håper å se dere igjen hos oss ved en annen anledning!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Bestemte oss for å ta en langhelg her i sommer. Bestemte selv hotellrommets beliggenhet så fikk den perfekte utsikt. Rommet var stort og greit nok utstyrt. Men dessverre var ikke renholdet av det perfekte slaget. Merker på vinduer støv og dårlig vedlikehold på bad.
Men ellers et bra hotell fikk prøvd spa området litt kaldt basseng men bra område ellers. Hyggelig betjening. Men kan har litt å hente på vask i korridorer å slikt. Når snus ligger 2 dager slengt er det ikke bra.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 282stianr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei 282stianr.
Ja, er det ikke så kult å kunne velge rom selv fra appen, det er en av mine favoritter! Når det er sagt skal jeg selvfølgelig ta med meg tilbakemeldingen din til avdelingen for housekeeping og renhold så vi kan se hva som kan ha skjedd og hva vi skal gjøre for å forbedre det. Takk som tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding!

Håper å se deg igjen hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020

Vi hadde to overnattinger på The Hub i juli/august. Nytt og fresh hotell. Flott rom i 12 etg med utsikt. God plass. Baren i lobby etg. Var nice.Frokosten var meget bra og vi var meget fornøyd. Meget sentralt til shoping og andre restauranter. Anbefales.

Romtips: Superior rom, høyt oppe
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, olavoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei olavoslo. Tusen takk for anbefaling og hyggelig tilbakemelding.
Jeg håper vi ser dere igjen hos oss ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Helt utrolig bra hotell med fantastiske ansatte.
Hun i resepsjon var utrolig hjelpsom ved ankomst ved valg av det perfekte rom for oss og vandret rundt til noen utvalgte hotellrom sammen med oss slik at vi skulle finne ett vi var fornøyd med til vårt 6 dagers opphold. Helt utrolig at hun tilbydde seg og orket dette. Vi ankom sent fredag 14.august, så om sjefene ser dette fortjener hun absolutt en ekstra oppmerksomhet. Slike ansatte tjener hotellet på. Helt utrolig god og unik service.

Hotellet har en skyhøy standard og klasse. Svære treningsrom og spa/bassengområde i kjeller med steamrom og badstu. Lett 11 av 10 mulige poeng på dette hotellet. Og mer sentralt kommer du ikke.

Hit skal vi tilbake om vi noen gang tar ferien i oslo flere ganger.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, eivinds228
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei eivinds228
Wow, jeg har nesten ikke ord - tusen takk for en fantastisk tilbakemelding. Jeg er så glad for å høre at dere har hatt det fint hos oss, og tusen takk for at du nevner min flotte kollega i resepsjonen, jeg blir så rørt hver gang jeg ser hvordan man går "above and beyond" for gjestene våre! Det er ingenting vi heller vil enn å gi gjestene våre den beste opplevelsen. Vi gleder oss alle til å se dere igjen neste gang dere kommer til Oslo!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser