Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Priceline
USD 187
Vis tilbud
Booking.com
USD 187
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 180
Vis tilbud
eDreamsUSD 187
Trip.comUSD 188
ZenHotels.comUSD 211
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (925)
Filtrer anmeldelser
925 resultater
Vurdering fra reisende
487
197
113
82
46
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
487
197
113
82
46
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8994 av 925 anmeldelser
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Vi har hatt et fint opphold for to voksne. Utrolig sentralt til alt byen byr på! Fine og rene rom. God frokost med slot tider for å unngå for mange til frokost samtidig. Frokosten er helt fantastisk, for enhver smak. Spiste mat på Nodea i 13 etasje. Mat, atmosfære og utsikt var en opplevelse.Hyggelig og serviceminded betjening der også. Hotellet legger til rette for god smittevern. Enkel utsjekk i app. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: september 2020
1  Takk, OJTrawler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei OJTrawler.
Så hyggelig å høre at dere har hatt en fint opphold hos oss. Vi setter utrolig stor pris på tilbakemeldingen og anbefalingen. Håper det ikke er lenge til vi sees igjen!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020

Altfor mange mennesker under frokosten og umulig å holde minimum 1 meters avstand til andre. Det hjelper lite at de ansatte bruker munnbind. Frokosten i helgen var en ubehagelig opplevelse. Skuffende og skremmende at smittevernet ikke tas på alvor. Dette er en dugnad hvor også Choice må delta.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, HaraldJ7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei HaraldJ7.
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Jeg er utrolig lei meg for å høre at du opplevde frokosten som ubehagelig. Smittevern er noe vi tar på ytterste alvor og vi vurderer og justerer daglig rutinene våre for å sikre at smittevern blir ivaretatt. Dette har vi gjort siden utbruttet i mars. Vi har for eksempel i flere måneder delt ut frokosttider til gjestene våre under innsjekk for å sørge for at det ikke blir for mange mennesker i frokosten samtidig, men vi er også avhengig av at tidene overholdes. På morgener med mange boende gjester vil vi også utvide frokostområdet slik at det skal være godt med ekstra plass. Du skal ha fått tilsendt info om hva vi gjør for å sikre godt smittevern i forkant av oppholdet ditt, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på cl.thehub@choice.no om du ønsker å vite mer om alt vi gjør for å sikre at våre gjester får et fint og trygt opphold.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Flott rom, gode rituals produkter. Hyggelig betjening.
Ingenting å utsette på lobbyen og beliggenhet.
Frokostbuffet var helt fantastisk!
Relaxavdeling var veldig liten , trang og liten garderobe, og når døren til garderoben går opp (med døråpner) ser man rett inn uten noen form for skjerming. Det trakk opplevelsen noe ned.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MartheO27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hei MartheO27.
Tusen takk for tilbakemelding. Fantastisk å høre at du likte rommet, beliggenhet, forkosten og menneskene her på hotellet! Jeg skal ta tilbakemeldingen angående garderobe videre så vi kan se om det er noe vi kan utbedre.
Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Var der med familien og fikk et familierom inn mot atriet. Det var veldig varmt og ikke ventilasjon. Vi sov dårlig. Fikk byttet rom ut mot gata. Det var veldig mye støy som gjorde at vi alle sov dårlig totalt de 3 nettene vi var der.
Med tanke på Covid-19 var det for mye og tett med folk ved frokostbuffeen. Syntes det var rart de ikke hadde flere smittetiltak rundt at alle trykte på heisen. Burde vært antibak ved hver etasje.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 561birgittel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei 561birgittel.
Takk for din tilbakemelding. Jeg er lei meg for å høre at oppholdet ikke stod til forventningene. Jeg vil du skal vite at vi rengjør panelene til heisene hyppig og har antibac tilgjengelig i alle fellesområder. Det er helt riktig at dette ikke er oppe i etasjene, men der er rommet nærme hvor man kan vaske hender. Jeg skal ta tilbakemeldingen din videre for å se om det kan finnes en god løsning. Til frokosten har vi innført frokost-tider for å spre ut gjestene og unngå at folk står og sitter tett. I tillegg til plakater og klistremerker på gulvet som minner om å holde avstand og medarbeidere som hjelper til har vi også på morgener med mange gjester utvidet frokost-området og lagt til flere buffeter på forskjellige steder slik at det kan holdes trygg avstand. Vi har mange gode tiltak på plass, men vi er også avhengig av at vi alle er med på en felles dugnad.

Jeg håper å se dere igjen hos oss ved en annen anledning!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Bestemte oss for å ta en langhelg her i sommer. Bestemte selv hotellrommets beliggenhet så fikk den perfekte utsikt. Rommet var stort og greit nok utstyrt. Men dessverre var ikke renholdet av det perfekte slaget. Merker på vinduer støv og dårlig vedlikehold på bad.
Men ellers et bra hotell fikk prøvd spa området litt kaldt basseng men bra område ellers. Hyggelig betjening. Men kan har litt å hente på vask i korridorer å slikt. Når snus ligger 2 dager slengt er det ikke bra.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 282stianr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei 282stianr.
Ja, er det ikke så kult å kunne velge rom selv fra appen, det er en av mine favoritter! Når det er sagt skal jeg selvfølgelig ta med meg tilbakemeldingen din til avdelingen for housekeeping og renhold så vi kan se hva som kan ha skjedd og hva vi skal gjøre for å forbedre det. Takk som tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding!

Håper å se deg igjen hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser