OtMa2013
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. sep. 2020via mobile enheter
Marianne Høybakk, OtherClarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. okt. 2020
Hei OtMa2013,

Tusen takk for en utrolig hyggelig review.
Dette betyr så utrolig mye for oss, og spesielt under denne tøffe tiden.
Vi er super takknemlig for å ha deg som vår gjest.

Håper vi ses snart igjen!
Hilsen
  • Lol.travel
0.2 km fra Clarion Hotel The Hub
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Vi har hatt et fint opphold for to voksne. Utrolig sentralt til alt byen byr på! Fine og rene rom. God frokost med slot tider for å unngå for mange til frokost samtidig. Frokosten er helt fantastisk, for enhver smak. Spiste mat på Nodea i 13 etasje. Mat, atmosfære og utsikt var en opplevelse.Hyggelig og serviceminded betjening der også. Hotellet legger til rette for god smittevern. Enkel utsjekk i app. Vi kommer garantert tilbake!

1  Takk, OJTrawler
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei OJTrawler.
Så hyggelig å høre at dere har hatt en fint opphold hos oss. Vi setter utrolig stor pris på tilbakemeldingen og anbefalingen. Håper det ikke er lenge til vi sees igjen!

Anmeldt 13. september 2020

Altfor mange mennesker under frokosten og umulig å holde minimum 1 meters avstand til andre. Det hjelper lite at de ansatte bruker munnbind. Frokosten i helgen var en ubehagelig opplevelse. Skuffende og skremmende at smittevernet ikke tas på alvor. Dette er en dugnad hvor også Choice må delta.

1  Takk, HaraldJ7

Hei HaraldJ7.
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Jeg er utrolig lei meg for å høre at du opplevde frokosten som ubehagelig. Smittevern er noe vi tar på ytterste alvor og vi vurderer og justerer daglig rutinene våre for å sikre at smittevern blir ivaretatt. Dette har vi gjort siden utbruttet i mars. Vi har for eksempel i flere måneder delt ut frokosttider til gjestene våre under innsjekk for å sørge for at det ikke blir for mange mennesker i frokosten samtidig, men vi er også avhengig av at tidene overholdes. På morgener med mange boende gjester vil vi også utvide frokostområdet slik at det skal være godt med ekstra plass. Du skal ha fått tilsendt info om hva vi gjør for å sikre godt smittevern i forkant av oppholdet ditt, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på cl.thehub@choice.no om du ønsker å vite mer om alt vi gjør for å sikre at våre gjester får et fint og trygt opphold.

Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Flott rom, gode rituals produkter. Hyggelig betjening.
Ingenting å utsette på lobbyen og beliggenhet.
Frokostbuffet var helt fantastisk!
Relaxavdeling var veldig liten , trang og liten garderobe, og når døren til garderoben går opp (med døråpner) ser man rett inn uten noen form for skjerming. Det trakk opplevelsen noe ned.

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, MartheO27
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hei MartheO27.
Tusen takk for tilbakemelding. Fantastisk å høre at du likte rommet, beliggenhet, forkosten og menneskene her på hotellet! Jeg skal ta tilbakemeldingen angående garderobe videre så vi kan se om det er noe vi kan utbedre.
Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Var der med familien og fikk et familierom inn mot atriet. Det var veldig varmt og ikke ventilasjon. Vi sov dårlig. Fikk byttet rom ut mot gata. Det var veldig mye støy som gjorde at vi alle sov dårlig totalt de 3 nettene vi var der.
Med tanke på Covid-19 var det for mye og tett med folk ved frokostbuffeen. Syntes det var rart de ikke hadde flere smittetiltak rundt at alle trykte på heisen. Burde vært antibak ved hver etasje.

1  Takk, 561birgittel
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei 561birgittel.
Takk for din tilbakemelding. Jeg er lei meg for å høre at oppholdet ikke stod til forventningene. Jeg vil du skal vite at vi rengjør panelene til heisene hyppig og har antibac tilgjengelig i alle fellesområder. Det er helt riktig at dette ikke er oppe i etasjene, men der er rommet nærme hvor man kan vaske hender. Jeg skal ta tilbakemeldingen din videre for å se om det kan finnes en god løsning. Til frokosten har vi innført frokost-tider for å spre ut gjestene og unngå at folk står og sitter tett. I tillegg til plakater og klistremerker på gulvet som minner om å holde avstand og medarbeidere som hjelper til har vi også på morgener med mange gjester utvidet frokost-området og lagt til flere buffeter på forskjellige steder slik at det kan holdes trygg avstand. Vi har mange gode tiltak på plass, men vi er også avhengig av at vi alle er med på en felles dugnad.

Jeg håper å se dere igjen hos oss ved en annen anledning!

Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Bestemte oss for å ta en langhelg her i sommer. Bestemte selv hotellrommets beliggenhet så fikk den perfekte utsikt. Rommet var stort og greit nok utstyrt. Men dessverre var ikke renholdet av det perfekte slaget. Merker på vinduer støv og dårlig vedlikehold på bad.
Men ellers et bra hotell fikk prøvd spa området litt kaldt basseng men bra område ellers. Hyggelig betjening. Men kan har litt å hente på vask i korridorer å slikt. Når snus ligger 2 dager slengt er det ikke bra.

Dato for oppholdet: august 2020
2  Takk, 282stianr

Hei 282stianr.
Ja, er det ikke så kult å kunne velge rom selv fra appen, det er en av mine favoritter! Når det er sagt skal jeg selvfølgelig ta med meg tilbakemeldingen din til avdelingen for housekeeping og renhold så vi kan se hva som kan ha skjedd og hva vi skal gjøre for å forbedre det. Takk som tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding!

Håper å se deg igjen hos oss ved en senere anledning.