Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 187
PricelineUSD 187
ZenHotels.comUSD 189
Trip.comUSD 187
FindHotelUSD 187
Snaptravel
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (922)
Filtrer anmeldelser
921 resultater
Vurdering fra reisende
486
196
112
82
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
486
196
112
82
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8691 av 921 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Nytt favoritthotell! Smilende personale, flott rom med supre senger og utsikt over Oslo. God ventilasjon og god temperatur. Bad med Ritualsprodukter og myke håndklær! Vi koste oss fra første stund. Heis-systemet imponerte stort og virka veldig effektivt. Frokost var godt organisert i koronatiden og var bugnende av alt mulig godt. Vi åt nydelig middag på Norda og anbefaler veldig desserten med multe og tindvedsorbet! Dette var en super opplevelse og vi har fått nytt favoritthotell. Gleder oss til neste mulighet for å bo her!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, OtMa2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2020

Hei OtMa2013,

Tusen takk for en utrolig hyggelig review.
Dette betyr så utrolig mye for oss, og spesielt under denne tøffe tiden.
Vi er super takknemlig for å ha deg som vår gjest.

Håper vi ses snart igjen!
Hilsen
Marianne Høybakk
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Vi har hatt et fint opphold for to voksne. Utrolig sentralt til alt byen byr på! Fine og rene rom. God frokost med slot tider for å unngå for mange til frokost samtidig. Frokosten er helt fantastisk, for enhver smak. Spiste mat på Nodea i 13 etasje. Mat, atmosfære og utsikt var en opplevelse.Hyggelig og serviceminded betjening der også. Hotellet legger til rette for god smittevern. Enkel utsjekk i app. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: september 2020
1  Takk, OJTrawler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei OJTrawler.
Så hyggelig å høre at dere har hatt en fint opphold hos oss. Vi setter utrolig stor pris på tilbakemeldingen og anbefalingen. Håper det ikke er lenge til vi sees igjen!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020

Altfor mange mennesker under frokosten og umulig å holde minimum 1 meters avstand til andre. Det hjelper lite at de ansatte bruker munnbind. Frokosten i helgen var en ubehagelig opplevelse. Skuffende og skremmende at smittevernet ikke tas på alvor. Dette er en dugnad hvor også Choice må delta.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, HaraldJ7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

Hei HaraldJ7.
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Jeg er utrolig lei meg for å høre at du opplevde frokosten som ubehagelig. Smittevern er noe vi tar på ytterste alvor og vi vurderer og justerer daglig rutinene våre for å sikre at smittevern blir ivaretatt. Dette har vi gjort siden utbruttet i mars. Vi har for eksempel i flere måneder delt ut frokosttider til gjestene våre under innsjekk for å sørge for at det ikke blir for mange mennesker i frokosten samtidig, men vi er også avhengig av at tidene overholdes. På morgener med mange boende gjester vil vi også utvide frokostområdet slik at det skal være godt med ekstra plass. Du skal ha fått tilsendt info om hva vi gjør for å sikre godt smittevern i forkant av oppholdet ditt, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på cl.thehub@choice.no om du ønsker å vite mer om alt vi gjør for å sikre at våre gjester får et fint og trygt opphold.

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Flott rom, gode rituals produkter. Hyggelig betjening.
Ingenting å utsette på lobbyen og beliggenhet.
Frokostbuffet var helt fantastisk!
Relaxavdeling var veldig liten , trang og liten garderobe, og når døren til garderoben går opp (med døråpner) ser man rett inn uten noen form for skjerming. Det trakk opplevelsen noe ned.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MartheO27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hei MartheO27.
Tusen takk for tilbakemelding. Fantastisk å høre at du likte rommet, beliggenhet, forkosten og menneskene her på hotellet! Jeg skal ta tilbakemeldingen angående garderobe videre så vi kan se om det er noe vi kan utbedre.
Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Var der med familien og fikk et familierom inn mot atriet. Det var veldig varmt og ikke ventilasjon. Vi sov dårlig. Fikk byttet rom ut mot gata. Det var veldig mye støy som gjorde at vi alle sov dårlig totalt de 3 nettene vi var der.
Med tanke på Covid-19 var det for mye og tett med folk ved frokostbuffeen. Syntes det var rart de ikke hadde flere smittetiltak rundt at alle trykte på heisen. Burde vært antibak ved hver etasje.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 561birgittel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla Dahl, Marketing på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei 561birgittel.
Takk for din tilbakemelding. Jeg er lei meg for å høre at oppholdet ikke stod til forventningene. Jeg vil du skal vite at vi rengjør panelene til heisene hyppig og har antibac tilgjengelig i alle fellesområder. Det er helt riktig at dette ikke er oppe i etasjene, men der er rommet nærme hvor man kan vaske hender. Jeg skal ta tilbakemeldingen din videre for å se om det kan finnes en god løsning. Til frokosten har vi innført frokost-tider for å spre ut gjestene og unngå at folk står og sitter tett. I tillegg til plakater og klistremerker på gulvet som minner om å holde avstand og medarbeidere som hjelper til har vi også på morgener med mange gjester utvidet frokost-området og lagt til flere buffeter på forskjellige steder slik at det kan holdes trygg avstand. Vi har mange gode tiltak på plass, men vi er også avhengig av at vi alle er med på en felles dugnad.

Jeg håper å se dere igjen hos oss ved en annen anledning!

Med vennlig hilsen
Camilla
Assistant Marketing Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser