Hotellet er flott, og her er det ingenting å klage på. Heissystemet fungerte utmerket, og vi fikk rom i 13. etasje som vi ønsket. Hadde super utsikt på nyttårsaften! Frokosten var fantastisk. Romslig rom, stor tv og flott bad. Blide og hyggelige ansatte (bortsett fra i baren, dette kommer jeg til) og det var en trivelig opplevelse å bo på hotellet. Ingen vask av rom før etter avreise, men fikk rene håndklær. Det er helt supert, og helt forståelig. Vi følte at smittevernet var ivaretatt, og følte oss trygge på hotellet og ved frokosten.
Det som trekker ned er den kjipe opplevelsen vi hadde med baren. På vei opp til rommet gikk vi innom for å bestille med oss noe tilbake til rommet. Her ble vi stående, og ble ignorert så lenge at vi bestemte oss for å gå opp, og heller bestille via app/nettside for pick up. Da bestillingen var klar gikk jeg ned for å hente. Igjen ble jeg ignorert ved inngangen, og bestemte meg for å vente ved baren. Her sto det to stk, som overhodet ikke var interessert i å hjelpe til. Jeg har forståelse for at noen ganger må man vente, men jeg forventer et «hei» og kanskje «et øyeblikk». Da jeg endelig fikk hjelp var ingenting klart. Ble ikke tilbudt noe sukker/honning til teen, og fikk et bittelite brett tilslutt, etter at han ene så jeg slet med å få det med meg. Da jeg kom opp til hotellrommet ble jeg ringt opp av resepsjonen - de kunne fortelle meg at jeg ikke måtte spise desserten, for den var ikke laktosefri som bestilt. Håpløst å ha dette som tilvalg om det ikke er mulig, man skal ikke tulle med allergier. Gikk ned igjen med den, og de i resepsjonen var oppriktig lei seg. Det er ikke deres feil, så vi satte pris på at pengene allerede hadde blitt refundert.
Småpirk som at Chromecast på rom ikke fungerte, samt at noen hotellgjester ikke brukte munnbind. Ellers er vi fornøyd med hotellet, og kunne gjerne bodd her igjen! Resepsjonen/inngangen er flott. Deilige dundyner. Vi besøker derimot ikke baren igjen, uansett om vi er gjester på hotellet eller ikke.