Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 199
Vis tilbud
Priceline
USD 210
Vis tilbud
Trip.com
USD 183
Vis tilbud
eDreamsUSD 199
ZenHotels.com
FindHotel
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 038)
Filtrer anmeldelser
1 038 resultater
Vurdering fra reisende
529
220
134
96
59
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
529
220
134
96
59
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9297 av 1 038 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021

Meget sentral hotell med spennende utseende. Veldig moderne hotell som gir mye for pengene. Imponerende frokost bufe til enhver smak. 55" tv på rommet og espresso maskin. Men jeg foretrekker en vannkokker med tilbehør i stedet for espresso maskin. Det var første gang jeg kunne ikke sitte på sengen pga alle pynte putter. Dårlig sitteplass var det også på rommet med kun en stol til å sitte. Men ellers var rommet meget moderne og ikke så stort.

Romtips: Rommet er for dyrt for det du får. Mye bråk på rommet fra Oslo city side fra Pub under. Særlig på fredag/lørdag
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Bernard N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Hei Bernard N,

Takk for fantastisk oppsummering av vårt hotell. Dette betyr mye for oss.
Gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til oss.
Dette er alt det handler om for oss. Fornøyde gjester. Tusen tusen takk.

Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Flott hotell. Dårlig bemanning i resepsjonen, tok lang tid å få hjelp. Pluss for «fast check in» på egenhånd, men da fikk vi ikke de riktige frokostkortene.
Rengjøring på vårt familierom var dårlig. Vi fant matrester i barnas seng. Når vi dusjet og det kom «dogg» på speilet, viste det seg at speilet ikke var vasket, her var det masse skriftfrq tidligere beboere.
Deilig frokost. Fine smitteverntiltak.
Men gjenerelt lite imponert over hygiene og rengjøring på rommene.

Romtips: Om du kan unngå innsjekk og utsjekk på de travleste tidspunktene er dette en fordel.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 166maritam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Hei 166maritam,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Vi er så utrolig takknemlig for å ha deg som vår gjest i en svært spesiell tid.
Hele vår normal situasjon er endret siden Mars 2020. Vi har måtte endret samtlige rutiner og hvordan vi opererer vår drift i sin helhet. Det har vært en tøff tid og vi har gått fra 14 gjester til 1800 gjester hver dag nå i sommer på rekord fart. Vår bransje har stor mangel på arbeidstakere og ikke minst er mange nettopp kommet tilbake fra permittering. Vi har en liten vei å gå før vi er der vi var, men vi lover å stå på å fortsette å jobbe på for å bli enda flinkere i det vi gjør og ikke minst skape unike gjesteopplevelser. Det kan jeg gi en lovnad på og så må vi be om forståelse for at det vil ta oss litt tid før vi er 100 % på plass igjen. Tusen tusen takk for at dere er våre gjester i denne perioden.

Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021

Dette er vel eit av dei dårligste hotellene når det gjelder service som eg har budd på.
Fint hotell men utrolig dårlig service.
Kommer ikke til og bu der en gang til.

Skal du ha ei hyggelige helg i oslo.... velg eit annet hotel

Ifra takterrasse til kjeller så var det utrolig dårlig service

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, neideta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Hei neideta,

Takk for at du tok deg tid å skrive til oss her.
Det var utrolig leit å høre at du opplever vårt hotell slik.
Vi har full forståelse for at vårt hotell ikke faller i smak hos alle.
Det finnes utrolig mange gode hoteller i Oslo. Håper du finner en favoritt blant disse.

Ønsker deg en god sommer videre.
Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021

Bodde to netter på The Hub. Fikk et veldig bra rom, og ble imponert over hvordan de gjorde det med frokosten. Det var ikke så mye folk som tidligere, og utvalget til frokosten var rett og slett imponerende, og vel så det. Serviceinnstilte arbeidere, og tøft heis system. En gang var det noe kø i heisene, men da tok vi bare utfordringen med å ta trappene opp 13 etasjer. Og tok det som en liten trim. Hotellet ligger sentralt.

Romtips: Rom med utsikt til Operaen
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Persteinskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Hei Persteinskog,

Dette betyr så utrolig mye. Tusen tusen takk for en god tilbakemelding. For oss nå etter halvannet år med tilnærmet ingen drift til full drift nå i sommer har vært en stor påkjennelse på oss ved hotellet. Det å få gode tilbakemeldinger og kunne skape magiske gjesteopplevelser er det vi brenner for og det gjør mitt hotellhjertet oppriktig glad og stolt av å lese denne tilbakemeldingen.
Tusen millioner takk! Gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til oss.

Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Kald frokost, dårlig ventilasjon på rommet, ingen kompensasjon. Måtte betale ekstra for en time lenger utsjekk. Fikk ikke nye håndkle hver dag. Bestilte for lenge siden 2 rom for vår familie på 4, men fikk rom langt fra hverandre. Alltid elsket dette hotellet, har bodd her hver gang men prøver noe annet neste Oslotur.Var i 5 netter, forventer bedre service enn dette desverre.

Romtips: Be om ekstra håndkle om dere liker å ta en dusj hver dag. Fin beliggenhet, små dobbeltrom.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 572linni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Hei 572linni,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Vi er så utrolig takknemlig for å ha deg som vår gjest i en svært spesiell tid.
Årsaket Corona har hele vår bransje nå stor mangel på arbeidstakere og ikke minst er mange nettopp kommet tilbake fra permittering. Vi har en liten vei å gå før vi er der vi var, men vi lover å stå på å fortsette å jobbe på for å bli enda flinkere i det vi gjør og ikke minst skape unike gjesteopplevelser. Det kan jeg gi en lovnad på og så må vi be om forståelse for at det vil ta oss litt tid før vi er 100 % på plass igjen. Men tusen tusen takk for at dere er våre gjester i denne perioden.

Ta gjerne direkte kontakt med meg på marianne.hoybakk@choice.no så håper jeg vi får anledning til å rydde opp i det som er inntruffet.

Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser