Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 202
Vis tilbud
Priceline
USD 212
Vis tilbud
FindHotel
USD 187
Vis tilbud
eDreamsUSD 202
Trip.comUSD 196
Prestigia.comUSD 213
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 044)
Filtrer anmeldelser
1 045 resultater
Vurdering fra reisende
530
220
136
98
61
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
530
220
136
98
61
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9095 av 1 045 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2021

Hotellet er så nydelig og med god atmosfære. Herlige senger og en frokost som bare blir bedre og bedre. Imponerende av ett så stort hotell å levere det de gjør.
De ansatte gir en formidabel service.
Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tuppersiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Hei Tuppersiv,

Du aner ikke hvor mye dette betyr for oss, og spesielt nå med et halvannet år og nesten ingen gjester.
Dette er det vi brenner for og ønsker å få til alle dager: nettopp det å skape magiske hotellopplevelser og minner for våre gjester.
Takk Siv. Kom snart igjen.

Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Vi hadde booket DeLuxe rom, men når vi kom til innsjekk hadde de ikke slikt rom vi hadde booket. Vi ble tilbudt nedgradering til Superior uten reduksjon i pris.. Jeg er tidlige ansatt på dette hotellet, vet at slik gjør man ikke….. Først ved utsjekk dagen etter, fikk vi beklagelse av en annen i resepsjonen…. Vi bor mye på hotell og liker bo bra, har aldri opplevd makan til dårlig service.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tonen942
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2021

Hei tonen942,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din review.
Utrolig leit å lese at vi ikke leverte til forventningene denne gangen.
Dette er ikke en praksis vi utfører å ønsker derfor høre ytterligere om dette og ikke minst rette det som er inntruffet.
Setter utrolig pris på om du kontakter med på marianne.hoybakk@choice.no.

Ønsker deg og dine en fin dag.
Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Flott hotell med fine rom og god frokost, men noe skurrer på hotellet. Vi hadde värt ute på en bedre middag og skulle ta en drink på hotellets lobbebar i förste etasje för vi tok kveld. Der var det litt kö og vi ventet tålmodig. Det tok over en halv time för vi slapp inn til en tom bar. Det var maks 10 gjester i baren og svärt god plass. Faktisk 5-6 meter til neste gjest. Vi fikk forklart at det bare var en bartender der og at det var årsaken til at de kunne slippe inn så få gjester. Minst 3 ansatte på 10-12 gjester! Det er ingen bar i Norge som kan få det til å gå rundt med et slikt belegg. Likevel ble gjester nektet adgang fordi det angivelig var fullt. Jeg har hört om covid 19 og at en må holde avstand, men dette må dreie seg om noe annet. Bartenderen hevdet at de var underbemannet fordi hotelleieren ikke ville ansette flere i baren! De ansatte var mest opptatt av å krangle med gjestene. Utrolig!

Romtips: Unngå barene.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tor Are V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Hei Tor Are V,

Tusen takk for din tilbakemelding. Denne tar vi høyst til oss og jeg er lei meg for at dette er deres opplevelse av vårt hotell.
Kø er noe som følger med Covid restriksjoner, det stemmer. Vi kan ikke vente til vi slipper restriksjoner og 1m.
Når det gjelder ansettelse så er det ingen hemmelighet at vår bransje sliter veldig nå. Vi har mistet utrolig mange dyktige fagfolk og mange er nettopp kommet tilbake i arbeid etter nesten et halvannet år ute i permittering årsaket covid-situasjon.
Gjestene og ansatte kom tilbake på rekordfart og på samme tid. Utrolig utfordrende for mange av oss i hotell og reiselivet nå.
Når det gjelder ansettelser så jobber vi for fullt for å få tak i flere medarbeidere. Både før og i hele sommer har vi holdt på med rekruttering og vi jobber hardt for å få på plass enda flere medarbeidere. Det er utrolig synd at dette har gått utover dere som våre gjester. Men jeg kan love at dette er ikke fordi vi ikke vil ansette men det handler om stengte grenser og rett og slett en tøff tid å rekruttere til vår bransje årsaket pandemien. Vi lover å stå på å fortsette å jobbe på for å bli enda flinkere i det vi gjør og ikke minst skape unike gjesteopplevelser. Det kan jeg gi en lovnad på og så må vi be om forståelse for at det vil ta oss litt tid før vi er 100 % på plass igjen. Tusen tusen takk for at dere er våre gjester i denne perioden.

Ikke nøl med å ta direkte kontakt med meg på marianne.hoybakk@choice.no for ytterligere informasjon.

Marianne Høybakk
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021

Vi besøkte hotellet i juli 2021. Flott deluxe rom. God beliggenhet. Hotellet har store utfordringer med å håndtere logistikken knyttet til det store antallet gjester de har bygget for. Det oppstår lange køer overalt. Vi måtte vente lenge på heiser, både til og fra frokost, innsjekk- utsjekk, til parkeringskjeller osv.. Kaotisk i resepsjonsområdet- masse folk som står tett og venter i kø. Kø i frokostsalen. Det er ødeleggende for et besøk på et ellers flott designhotell.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, idas52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Hei idas52,

Takk for tilbakemeldingen. Vi er helt enig med deg at logistikken er svært tøff om dagen.
Vi er fortsatt inne i en pandemi og ikke alt er likt som tidligere.
Man vil oppleve noe mer kø ved innsjekk, bar og i frokost. Vi ber derfor alle våre gjester om både forståelse og tålmodighet og takker alle for at de følger retningslinjene under sitt opphold. Jeg forstår at dette ødelegger for total opplevelsen. Vi gleder oss til vi kan operere hotellet igjen uten 1m og restriksjoner. Men det er nok enda en stund til.

Takk for at du var vår gjest i en svært spesiell tid.
Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021

Meget sentral hotell med spennende utseende. Veldig moderne hotell som gir mye for pengene. Imponerende frokost bufe til enhver smak. 55" tv på rommet og espresso maskin. Men jeg foretrekker en vannkokker med tilbehør i stedet for espresso maskin. Det var første gang jeg kunne ikke sitte på sengen pga alle pynte putter. Dårlig sitteplass var det også på rommet med kun en stol til å sitte. Men ellers var rommet meget moderne og ikke så stort.

Romtips: Rommet er for dyrt for det du får. Mye bråk på rommet fra Oslo city side fra Pub under. Særlig på fredag/lørdag
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Bernard N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Hei Bernard N,

Takk for fantastisk oppsummering av vårt hotell. Dette betyr mye for oss.
Gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til oss.
Dette er alt det handler om for oss. Fornøyde gjester. Tusen tusen takk.

Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser