Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 208
FindHotelUSD 196
eDreamsUSD 197
Trip.comUSD 208
EtripUSD 196
ZenHotels.com
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 035)
Filtrer anmeldelser
1 037 resultater
Vurdering fra reisende
529
220
133
96
59
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
529
220
133
96
59
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7580 av 1 037 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Kjærestetur til oslo. Horribel lang kø for å sjekke inn, personale som virker uengasjerte og lite vennlige. Rommet var støvete. Hadde ønsket rom høyt oppe og fikk det. Positivt. «Straffen» er jo at man ønsker å ta heis, og det er en ventelek uten like. Fulle heiser. Masse folk. Frokost buffet absurd lite corona vennlig, tross man må ønske seg «slots» for tid. Slet med å finne ledig bord og når en hadde hentet seg mat og skulle hente drikke, var bordet plutselig ryddet i de 3 min man var borte. Utsjekk like kaotisk full av folk i resepsjon, men self-utsjekk fungerte bra. Syntes man betaler mye uten å føle seg særlig verdsatt som gjest. Tror jeg velger noe annet mer hyggelig og verdt prisen neste gang!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lise l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2021

Hei Lise,

Tusen takk for din tilbakemelding.
Det er trist å lese at vi ikke strakk til forventingene denne gang. Prisen hos oss er moderat og på gjennomsnittet i Oslo for samme fasiliteter. Sammenlignet med Europa og USA så har det halvpris som er generelt for skandinavia som er rimligere med god standard. Når det gjelder venting skyldes dette at vi fortsatt er under en pandemi og vi er avhengig av at gjester samarbeider med oss å holder avstand for andres og egen sikkerhet. Det gir oss dessverre en 70% reduksjon på heiskapasitet og som gir ventetid. Slik vil det være en stund også fremover og så lenge vi må følge restriksjoner gitt. Vi gleder oss til vi er tilbake til "normalen". Samme gjelder for all restaurant og barer: skal man sikre seg plass i Oslo så må man booke i forkant. Drop in er generelt vanskelig om dagen årsaket pandemien og de kravene som gjelder innen vår bransje. Dette informerer vi også i forkant av opphold. Eller noterer jeg meg det du skriver ang rydd, og at her har vi vært for raske.
Du er veldig verdsatt som vår gjest og vi tar på alvor det du skriver her.
Vi lover å stå på videre å gå i detaljene for å bli enda bedre i tiden fremover.
Håper du gir oss en ny sjanse ved en annen anledning.

Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2021

Hotellet har perfekt beliggenhet og fremstår som meget moderne.
Grunnen til dårlig tilbakemelding er høy pris opp mot servicen man får. På morgen og kveld stod vi opp mot 10 minutter i kø for å få ta heisen. Ved utsjekk brukte vi over 30 minutter i kø totalt på heis, utsjekk i skranken, innløsning av bagasje.
Rommene var fine, men vi fant tørket løv og gress i sengen. Frokosten var veldig god og variert men Frokostsalen var ikke hygienisk der spisebordene var. Mye smuss overalt ved spisestedene. Buffeen fremstod dog som ren.
Alt i alt så ser hotellet fint ut, og det er sikkert bedre service når det ikke er mye gjester men vi ble veldig skuffet.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, OBL198
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2021

Hei OBL198,

Takk for at du tok deg tid til å skrive om oss her på TripAdvisoer. Det verdsetter vi høyt.
Når det gjelder venting på heis er dette helt riktig og går på kapasiteten er redusert med 70 % under Covid da vi må alle holde avstand. Heisene kan ikke fylles helt opp og det er for egen sikkerhet at vi også må be alle vente noe ekstra. Heldigvis har vi mange trapper tilgjengelige. Når det gjelder renhold noterer vi oss dette. Slik skal det ikke være. Det er leit å høre at dere ble skuffet denne gang og jeg håper vi får en ny anledning til å virkelig vise dere hva hotellet kan by på.

Håper vi ses igjen.
Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Har erfart er av de dårligste oppholdene på et hotell og opplevelse ved hotellet. Kommer IKKE til å anfalle dette stedet videre eller bo her igjen. Lange køer ved innsjekk, rom som ikke er klart før kl 16. Sure og « merkelig» utsagn fra ansatte på spørsmål om når rommet er klart, ingen slingring eller velvilje til å tilrettelegge slik at vi får spise frokost samtidig med annet par som har sjekket inn dagen før. Cleaning/renhold kommer inn for å vaske rom 30 min at vi har fått rommet ( rommet var allerede rengjort) - ingen oversikt ? Dessuten er kl da allerede 17! Kommer tilbake fra middag og selskap- skal ta et glass vin med søster og mann i baren, blir nektet å komme inn i baren??!!! Jeg har vært i et 90 års lag, er selv 50 år og ingen av oss var hverken overstadig beruset eller laget noe som helst støy eller bråk…. Er virkelig skuffet irritert og sint over hele hotell opplevelsen som var ment å være hyggelig og en anledning å være med familie men som ble (takket være dere) det motsatte!!!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Companion320534
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2021

Hei Companion320534

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din review. Det er viktig for oss.
Når det gjelder lange køer og innsjekkstid er dette først og fremst årsaket at vi fortsatt er under en pandemi: Dette orienterer vi også om i forkant av opphold og vi er akkurat som deg like lei oss for at det er slik, men dessverre er dette realiteten vi står overfor og vil stå ovenfor også en stund til.

Viser til informasjon vi orientere om i forkant av opphold:
Vi er fortsatt inne i en pandemi og ikke alt vil være likt som tidligere.
Du vil oppleve noe mer kø ved innsjekk, bar og i frokost.
Vi ber derfor om både forståelse og tålmodighet og takker deg for at du følger retningslinjene under ditt opphold. For oppdaterte nyheter om begrensning av smittespredning, ber vi deg holde deg oppdatert på Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/

Når det gjelder baren så har vi innleide profesjonelle vakter gjennom PSS. Det du forklarer her må vi derfor undersøke ytterligere. Gjerne ta kontakt med meg på marianne.hoybakk@choice.no slik at vi får mer innblikk i det som er inntruffet.

Ser frem til å høre fra deg.

Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2021

Hadde gledet oss veldig til å bo på the Hub, men må dessverre si det var en skuffende opplevelse. Da vi ankom gikk vi til resepsjonen og ble møtt med en sur resepsjonist som sa «Navn». Ingen hei eller velkommen. Spurte om det var mulig å sjekke ut senere på søndagen siden vi er sølvmedlem, men det var vanskelig for hotellet var helt fullt søndag til mandag. Svarte at det var greit, men så gikk det an å få utsjekk 14:00 likevel. Virket som vi var veldig til bry for resepsjonisten.

Rommet var fint. Ble vått på hele gulvet da vi dusjet, men regner med dere er klar over dette fra før. Behagelig seng og moderne uttrykk. Det var dessverre ei ekstraseng som var satt inn, uten at vi trengte det, som tok veldig mye plass på rommet.

Maten på frokosten var god, fint utvalg, men det ødela veldig at ingen sa god morgen eller smilte til oss. Vi er opptatt av god service som hotellmennesker selv og dessverre virker det som the Hub er mer opptatt av maskineriet til å smile til gjestene sine. Ingen vert der heller til å ønske oss velkommen. Etter vi hadde forsynt oss med mat satt vi de fulle fatene på et bord og gikk for å ta oss drikke. Da vi kom til bordet var fatene ryddet bort. Veldig synd at så mye mat ble kastet.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Algea5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2021

Hei Algea5,

Veldig glade for å lese at dere gledet dere til å bo hos oss på The Hub.
Trist er det at vi ikke strakk helt til forventningene. Som hotellmennesker så forstår jeg at dere også kjenner godt til situasjon i vår bransje nå. Den er utrolig tøff og gjestene og ansatte kom tilbake på samme tid etter 1 1/2 år. Vi er veldig ærlige på å si at nei vi er ikke der vi var eller skal være. Denne sommeren var vår tøffeste oppgave noensinne og dette går nok inn i historiebøkene som en av de tøffeste tidene ikke bare for vår bransje men for mange. Vi har som mange andre innen reiseliv stor mangel på arbeidskraft og det må vi jobbe med nå å bygge tilbake. Det vil ta tid men vi vet at det skal vi klare. Det gjør vondt i hotellhjerte å oppleve det vi har gått gjennom, men det banker utrolig hardt for at vi kommer tilbake og vi skal løfte denne bransjen til nye høyder og ikke minst skape helt uforglemmelige øyeblikket for 1000vis av mennesker i tiden foran oss.

Det håper jeg dere er med oss på og at vi styrker hverandre og vår bransje fremover.
Vi ønsker dere masse lykke til i deres hotell og vi ber om forståelse denne gangen. Så håper jeg vi får anledning til å virkelig rette inntrykket i fremtiden.

Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2021

Hadde store forventninger til hotellet da jeg hadde hørt mye bra fra andre jeg kjenner, dessverre vart vi skuffet. fint hotell, men rommet vi fikk hadde kun et lite vindu med en pult fremfor, så var mørkt. I tillegg var det veldig lytt ut til gangen, slet med å sove da det var mye bråk, bodde rett ved heisen. Hadde også handicap toalett, så var ikke like fint som på bildene. Synes det var overpriset i forhold til andre hoteller jeg har ligget på, som har hvert mye bedre.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 639camillah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marianne Høybakk, Other på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2021

Hei 639camillah,

Takk for at du tok deg tid til å skrive om oss her på TripAdvisor.
Det verdsetter vi utrolig høyt.
Det er leit å høre at du ikke var tilfreds med rom og pris under ditt opphold.
Hotellet har 810 rom og hele 9 ulike romkategorier i ulike prisklasser. Jeg forstår at denne romkategorien ikke passet til dere, men jeg kan forsikre deg om at vi har mange flere som mulig kan passe bedre som muligens deres bekjente har besøkt oss på ref til det dere skriver her. Når det gjelder pris så har hotellet en svært lav pris sammenlignet med hotellpriser i europa og andre kontingent. Skandinavia generelt ligger på ca. halve prisen sammenlignet med hoteller i Europa, asia og USA.
Det er ofte vi tenker at Skandinavia er dyrere men slik er det faktisk ikke, og svært interessant å utforske når man skal sammenligne. Oslo ligger på en sammenlignbar pris blant kjedene med samme tilbud og kan variere 100 kr fra til på kjøpt romkategori. Det finnes selvsagt andre alternativer med lavere priser også, og dette er jo opp til hver enkelt å bedømme hva som passer for en ettersom pris og kvalitet, fasiliteter inkludert er jo svært individuelt hva vi har behov for når vi reiser og hvilken reise vi er på. Jeg håper vi får anledning til å vise dere noen av våre andre romkategorier ved en annen anledning.


Marianne
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser