Dette oppholdet var grusomt fra start, med flere feil på rommet!
Det var blant annet en uutholdelig temperatur (25-26 grader, med settpunkt på 19 grader) på rommet.
Det var så gale at jeg måtte gå ut på gangen for å kjøle meg ned og sov svært dårlig.
Jeg gikk ned til resepsjonisten, som forklarte at det ikke var sikkert at noen kunne se på rommet i dag.
Resepsjonisten gjorde en utmerket jobb, var hyggelig og serviceinnstilt selvom jeg ikke kom videre med utfordringene som rommet hadde og hotellet var fullt.
Mens jeg lå våken om natten vurderte jeg om jeg skulle skifte hotell eller forsøke å sove på rommet.
Valget ble det siste, så det var en heller dårlig natt som ikke er forenelig med en lang dag med møter og arbeid.
I full frustrasjon på kvelden sendte jeg derfor en mail til hotellet, og fikk tidlig på morgenen etter et langt svar med både beklagelse, forklaring og lovnad om å bytte rom.
Så banket det på døren, da stod det to hyggelige karer fra driftsavdelingen som skulle se på rommet.
Like etter jeg fikk mailen of driftsavdelingen hadde vært på besøk, ringte Resepsjonssjefen, som viste stor forståelse og handlekraft i å ordne opp.
Hun forklarte situasjonen med at housekeeping måtte rengjøre rommet jeg skulle flytte inn på (naturligvis), og jeg fikk tilbud om at de kunne ordne alt for meg på rommet og jeg kunne få nøkkelen til det nye uten å løfte en finger.
For et fantastisk rom jeg fikk!?! Det er det fineste hotelrommet jeg noen gang har sett.
De hadde ikke hatt behov for å oppgradere meg, men valgte å gjøre det allikavel.
Denne situasjonen viser kundebehandling og en serviceinnstilling i særklasse!
Selvom jeg ville gitt terningkast 1 i går, har det endret seg til et krystallklart terningkast 6!
Jeg kan virkelig ikke berømme personalet nok i hvordan de har håndtert denne situasjonen!!
Dere har gjort en fantastisk jobb som viser at alle på hotellet stråler kjedens visjon og strategi, nemlig WeCare!
Av hele mitt hjerte, tusen takk for servicen!
Jeg kommer til å bo her på hvert Oslo-besøk som blir en del i løpet av et år.
Med de beste hilsener
Morten