kjersti e
Anmeldelse av Clarion Hotel The Hub
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. nov. 2023
Dato for oppholdet: november 2023
Andre Finstad, Guest Services / Front OfficeClarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. nov. 2023
Hei 555kjerstie!

Wow, tusen hjertelig takk for strålende tilbakemelding og femstjerners vurdering! 🌟🌟🌟🌟🌟 Det varmer virkelig å høre at du hadde et supert opphold hos oss.

Frokost i flotte omgivelser er vår spesialitet, og vi er stolte over å kunne tilby noe for enhver smak! 🥐🍓 Det er musikk i våre ører at du fant sengene våre himmelske og at du nøt utsikten over Oslo by.

Vi er så glade for at du likte det stilrene rommet og det romslige badet. Vår beliggenhet er vi spesielt stolt av, og det er fantastisk å høre at du satte pris på nærheten til alt det spennende Oslo har å by på.

Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake igjen snart! 🎉🏙️

Med varmeste hilsener, André & Team Clarion Hotel The Hub
Basseng
1.1 km fra Clarion Hotel The Hub
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 24. september 2023 via mobile enheter

Dette var et fantastisk opphold, med service fra første minutt.
Enestående personale, flotte rom med gode senger, ypperlig renhold og frokosten var en drøm.
Skal du til Oslo -er dette virkelig verdt pengene.
Og vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, Gummitrollet
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2023

Hei Gummitrollet! 😊

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🌟 Vi er så glade for at oppholdet ditt på Clarion Hotel The Hub var en suksess. Det gjør oss så stolte. 💯

Det er flott å høre at du satte pris på vår enestående service, komfortable rom med gode senger, utmerket renhold og den drømmende frokosten. 🍽️🥐

Vi setter stor pris på anbefalingen din, og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning. 🙌

Ha en strålende dag! 👋😄

Varme hilsener,
André & Clarion Hotel The Hub

Anmeldt 3. september 2023 via mobile enheter

Jeg reserverte rom her fordi jeg ønsket å feire bursdagen til kjæresten min. For en ekstra sum så pyntet de rommet skikkelig til med masse hjerter og godbiter😍Vi koste oss veldig mye, og på kvelden valgte vi å benytte oss for velværen og tok en dukkert. Til å være så mange på hotellet så var det veldig rolig. Kjæresten min blei veldig fornøyd og vi kommer garantert tilbake!

Ps. Frokostbuffeten er noe for alle, helt utrolig mye og forskjellig mat!!

Romtips: Bruk appen til innsjekk og utsjekk!
Dato for oppholdet: september 2023
Takk, Nikita M
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2023

Kjære Nikita M

Og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en review etter oppholdet ditt hos oss! Dette betyr virkelig mye for oss og det varmer å se at du hadde det fint og fikk en herlig bursdagsfeiring sammen med kjæresten din!

Håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake igjen til oss!

Hilsen
Andre og Team Clarion Hotel The Hub

Anmeldt 27. august 2023

Jeg satt med en liten fin gjeng med venner og tok en kaffe i hotellet jeg er fadt gjest på og emd utallige netter (blitt god venn med flere av de ansatte opp i gjennom.

Ut av absolutt INGEN STEDER kommer en person som er utrolig stolt over tittelen sin - «general manager» og vil ha oss ut og anklager oss for å drive «forretning».

Dette var ikke sant at vi gjorde, og OM, det hadde, så er det et hotell. Om jeg vil kunne prate med kollegaer om forretning, SKAL det være helt greit.

Lang historie super kort; jeg forteller han med en utrolig lav og ydmyk stemme at jeg ikke helt forstår probelet. Han tar det som en hersketeknikk, mener jeg kaller han dum, lar meg ikke fullføre en eneste setning og tar fordel over at jeg prater såpass rolig med han.

Jeg er en høyt vellykket ung mann som alltid har vært glad i the hub. Etter å ha blitt kalt «shady» av ei ansatt en dag, lot jeg det gå, men på grunn av hendelsen i dag kommer jeg aldri tilbake.

Aldri følt meg så liten i hele mitt liv.

Godt de ansatte vet om instagrammen min, hadde overhørt og hørt rykter om hendelsen og sendt meg melding hvor de forklarer hvordan de ikke kan gjøre noe og de vet at manageren er sånn.

Han er kjent (tydeligvis) for å ikke ha den mest ydmyke holdningen og er en ekstremt arrogant person etter min oppfatning.

Ville heller ikke oppgi navnet sitt fordi han «stolte ikke på oss» - latterlig😂

Skylder ikke et sekund på de ansatte, de kan bare dessverre ikke si noe høyt. ALLE vet eksagt hva jeg mener og hvem jeg referer til.

Igjen; takk for meg the hub. Godt jeg ikke gikk ut på sosiale medier med det her.

Romtips: General manager er veldig glad i at han har fått lov til å bli det. Ønsker du noe ekstra; spill ordentlig godt på egoet hans!
Dato for oppholdet: august 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Walid A
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2023

Clarion Hotel The Hub ønsker alle gjester velkommen og gleder oss hver dag til å ta vare på våre gjester på aller beste måte.

For å kunne gjøre dette for alle våre gjester må vi følge gode rutiner og også norsk lovverk naturligvis. Vi ønsker på ingen måte komme i konflikt med personer som er eller kommer til hotellet. Av den grunn ønsker jeg å forklare følgende:

Vi tillater ikke konsum av medbrakt mat og drikke, dette både grunnet lovverk og foretningsmessige forhold. Vi gir alle flere sjanser til å etterkomme dette.

Ansvarlige leder tilstede på hotellet oppgir sin tittel når den blir etterspurt av gjest eller peron som er på hotellet.

Navn oppgis ikke ved en situasjon der personer blir avvist av sikkerhetsmessige årsaker.

Når vi får informasjon eller får bekreftet medvirkning i nettverksorganisasjoner som faller inn under Finanstilsynets uttalelser om slike de siste årene følger vi deres anbefalinger om ikke å fasilitere disse. Verken for formelle eller uformelle møter.

Clarion The Hub er en fantastisk møteplass for mange mennesker hvert år og vi gleder oss til hver dag vi får lov til å ønske de velkommen. Hos oss vil man finne både plassen for to personer og store forsamlinger. For at dette skal bli et flott forhold for alle følger vi gode rutiner og lover.

Med vennlig hilsen

André Schreiner

Anmeldt 9. august 2023 via mobile enheter

Ankom samtidig med mange andre gjester. Innsjekking gikk raskt. Rommet var ikke klart men bagasjerom var tilgjengelig.

For å komme til etasjen enn har rom i må enn på forhånd taste etasjen så viser maskinen deg til den heisen du skal ta. Noe som gjorde at enn ikke sto å ventet i evighet på heisen.

Litt rotete å finne rommet, men noen få frem og tilbake fant jeg rommet. Rommet var flott og stort bad. Kjempegode senger.

Hørte litt godt trafikken utenfor, men det er sikkert en vanesak.

Frokostbuffet var kjempe god. Og til tross for stort trykk av frokostgjester så klarte de å rydde og fylle på raskt.

Til festmiddagen klarte de å ta hensyn til allergier. Kokken kom og ut for å være helt sikker på at han hadde forstått.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, carolricoh
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2023

Kjære Carolricoh

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en review etter oppholdet ditt hos oss! Dette betyr virkelig mye for oss og det varmer å se at du hadde det fint.

Så hyggelig å lese at du likte våre kjempegode senger, frokosten og at dere ble godt ivaretatt med hensyn til allergier i restauranten.

Håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake igjen til oss!

Hilsen
Andre og Team Clarion Hotel The Hub

Anmeldt 6. august 2023 via mobile enheter

Fantastisk service fra start til slutt og på alle nivå, svært hyggelig betjening, lite ventetid trass i at det er et stort hotell, rent og vakkert, store og luftige saler, vakkert interiør, en av de beste frokostene jeg noen gang har fått, perfekt beliggenhet og utrolig mye for pengene - anbefales varmt!

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Myrthox
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2023

Kjære Myrthox

Hjertelig takk for både besøket og for topp review! Ingenting gleder oss mer enn å se at gjestene våre trives og har det bra hos oss, og vi håper du kommer tilbake til oss igjen om ikke så lenge!

Varme hilsener fra
Andre & Team Clarion Hotel The Hub