Tone G
Anmeldelse av Clarion Hotel The Hub
1,0 av 5 boblerAnmeldt 16. des. 2023
Dato for oppholdet: desember 2023
Romtips: Styr unna og velg et annet hotell. Eneste bra er beliggenhet.
Andre Finstad, Guest Services / Front OfficeClarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. des. 2023
Kjære 718toneg,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss. Vi beklager på det dypeste at vi ikke levde opp til dine forventninger med hensyn til vår service. Dette er ikke i tråd med de standardene vi streber etter å opprettholde, og vi tar din tilbakemelding svært alvorlig.

Vi er stolte av å vanligvis være kjent for våre vennlige og imøtekommende ansatte, og vi er lei oss for at du ikke opplevde denne siden av vår service. Vær sikker på at vi vil undersøke og adressere de hendelsene du har nevnt med vårt team.

Selv om din siste opplevelse ikke var som forventet, håper vi at du gir oss en mulighet til å vise deg den høye standarden for gjestfrihet vi ønsker å tilby. Takk igjen for din tilbakemelding.

Med vennlig hilsen, André & Team Clarion Hotel The Hub
  • Official Hotel
  • Official Site
7.4 km fra Clarion Hotel The Hub
Oppvarmet basseng
Our lounge area on the second floor
0.8 km fra Clarion Hotel The Hub
Basseng
1.1 km fra Clarion Hotel The Hub
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 9. desember 2023

Moderne og fint hotell med helt ok frokost. Bodde i 8.etg men musikkstøyen fra baren i 13.etg var veldig plagsom og holdt barn og voksne våkne. Fikk beskjed av resepsjonen om at rommet vi fikk var plassert så bra som mulig ift støy så bytte av rom ikke var hensiktsmessig. For vår del et dårlig opphold.

Takk, Stian T
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2023

Kjære 196stiant,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding på ditt opphold hos Clarion Hotel The Hub. Vi setter stor pris på ærlige tilbakemeldinger fra våre gjester.

Det er med stor beklagelse jeg leser at oppholdet ikke levde opp til forventningene, og at musikkstøyen fra baren forstyrret nattesøvnen for både voksne og barn. Vår intensjon er at alle gjester skal våkne uthvilt, og det er tydelig at vi ikke har levert på dette under ditt opphold.

Jeg forstår at dette var en frustrerende situasjon, spesielt etter å ha fått beskjed om at et rombytte ikke ville gjøre situasjonen bedre. Vi tar dette med oss i vårt videre arbeid for å forbedre opplevelsen for våre gjester.

Vi håper på en mulighet til å ønske dere velkommen tilbake for en bedre opplevelse i fremtiden.

Med vennlig hilsen, André & Team Clarion Hotel The Hub

Anmeldt 8. desember 2023 via mobile enheter

Det er ingen wow opplevelse på the hub. Alt er ok og gjennomsnittlig. Blir for stort, som en maskin.
Ok rom, frokosten var også ok, men ikke så mye mer.
Vi var der riktignok kun en natt, men har også vært der tidligere of hadde vel samme opplevelse da..

Takk, Rolf Hartvig H

Hei 769rolfh,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss på Clarion Hotel The Hub. 🌟 Vi setter stor pris på din tilbakemelding!

Vi beklager å høre at oppholdet ditt ikke nådde forventningene og at du savnet det lille ekstra 'wow'-momentet. Vi ønsker alltid å overgå våre gjesters forventninger, og det ser ut til at vi har litt arbeid å gjøre for å nå dit.

Det er flott å høre at du fant rommet og frokosten OK, men vi streber etter å gjøre alt fra 'OK' til 'fantastisk'. 🍳 Dine kommentarer er viktige for oss og vil bli tatt med i betraktning for å forbedre opplevelsen for fremtidige gjester.

Vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til The Hub for en helt ny og forbedret opplevelse. Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen, André & Team Clarion Hotel The Hub 😊🏨

Anmeldt 7. desember 2023

Utrolig vakkert hotell, som gir en følelse av luksus. Det er så sentralt som det bare kan være. Hotellet har mye ting å by på, som restaurant, bar, basseng, og fin utsikt.

Rommene er fine og sengen er veldig behagelig. Det er veldig rent.
Jeg anbefaler dette hotellet sterkt.

• Reisetype: Reiste med venner
Takk, Loveyourself1
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2023

Kjære Carinaandersen,

Hjertelig takk for din strålende tilbakemelding! 🌟 Vi er over månen for å høre at du nøt ditt opphold hos oss og at du opplevde den luksuriøse atmosfæren vi streber etter å tilby. Beliggenheten er noe vi er stolte av, og det er fantastisk at du satte pris på den. 🏙️✨

At du fremhever våre fasiliteter, som restaurant, bar, basseng og den fine utsikten, varmer virkelig. Det er vårt mål at hver gjest skal ha en unik og minneverdig opplevelse. 🍽️🍸🏊‍♀️

Vi er også glade for å vite at rommene og renholdet møtte dine forventninger. En god natts søvn er gull verdt, og våre senger er valgt med omhu for din komfort. 🛏️✨

Din anbefaling er den beste belønningen vi kan få. Millioner takk for at du valgte oss, og vi ser fram til å ønske deg velkommen tilbake ved neste anledning! 🙏🏼💖

Med vennlig hilsen, Andre & Team Clarion Hotel The Hub

Anmeldt 3. desember 2023 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt i Oslo; kort vei fra byens handlegater, teater og togstasjon. Her er nye moderne rom og stille på rommet på tross av sentral beliggenhet. Hotellet er i øvre prisklasse. Vi opplevde god service ved inn- og utsjekk. Frokosten var god.

Romtips: Enkel parkering i Spektrum parkeringshus
Takk, Erlend1973
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2023

Hei Elend1973! 😊🎉

Wow, tusen hjertelig takk for strålende tilbakemelding og fem stjerner! Det varmer virkelig å høre at dere satte pris på vår sentrale plassering og de moderne rommene våre. 🏨✨

Vi er superglade for å lese at dere fant roen midt i hjertet av Oslo og at servicen vår traff blink hos dere. Det er akkurat det vi streber etter hver eneste dag! Og frokosten – ja, den er vi skikkelig stolte av! 🍳🥐

Håper vi ser dere igjen snart for enda flere gode opplevelser hos oss. Ta vare og velkommen tilbake! 😄👋

Klem fra alle oss på The Hub Team 💙

André Finstad
Hotel Manager

Anmeldt 26. november 2023

Aldri opplevd en så dårlig oppførsel av ansatte noen andre steder i mitt liv som her, og hu var også service manager. Vi ble til og med truet med å bli kastet ut da jeg fortalte åssen vi opplevde henne.

• Reisetype: Reiste med venner
Takk, Camilla W
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2023

Kjære Camillaw753,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi beklager på det dypeste at oppholdet ditt hos oss ikke møtte opp til forventningene.

Vår intensjon er alltid å levere top kvalitet og en ypperlig service opplevlser, og desverre har vi ikke nådd opp til den høye standarden vi har satt oss selv og er så kjent for.

Jeg forstår at mine kolleger allerede er i kontakt med deg for å diskutere hendelsen ytterligere.

Håper vi har muligheten å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
André Finstad