Ankom hotellet, det var mye kø. Stod kun er person i resepsjonen.
Resepsjonisten ropte bakover i køen 'hvis du ikke er gull eller platinum medlem kan du legge fra deg bagasje, rommet deres er ikke klart.'
Fikk oss til å føle oss mindre verdt.
Fikk tildelt et rom i appen, når vi kom tilbake til innsjekk var det endret.
Fikk ikke ønske om badekar på rommet innfridd. Etter vi kom inn på rommet åpnet døren seg og en ansatt kom inn for å sjekke minibaren etter forrige gjest. Hørte ikke at det banket på. Hva om vi var avkledd! Ubehagelig.
Tenkte oss i basseng og badstue, for å slappe av og nyte, men vannet var kaldt! Så vi klarte ikke være i vannet å kose oss. Hadde forventet oppvarmet vann. I garderoben til bassenget var det brukte håndklær overalt på gulvet, hyllen med rene håndklær var tom.
Noen hadde bestilt roomservice og satt oppvasken med matrester utenfor rommet sitt. Det stod der hele lørdag kveld og stod der fortsatt da vi sjekket ut søndag, hadde ikke blitt ryddet av personalet.
Maten var helt ok. Utvalget av glutenfrie produkter var bra.
Men for mye folk og ble en del kaos i matsalen så man ble mer sliten av å hente seg mat.
Alt i alt forventer man seg mer av et slikt hotell som de fremstiller seg å være og til den prisen man betaler.