rune e
Anmeldelse av Clarion Hotel The Hub
1,0 av 5 boblerAnmeldt 20. feb. 2024
Dato for oppholdet: februar 2024
Andre Finstad, Guest Services / Front OfficeClarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. mars 2024
Kjære 443runee,

Først og fremst vil jeg takke deg for at du valgte Clarion Hotel The Hub for ditt opphold, og for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er oppriktig lei oss for å høre at ditt siste besøk ikke levde opp til forventningene og at støyen påvirket nattesøvnen din negativt. Kvaliteten på gjestenes hvile er av største viktighet for oss, og det er tydelig at vi ikke klarte å levere det denne gangen.

At du ikke følte deg tilstrekkelig ivaretatt når det kom til å finne en løsning på situasjonen, og at informasjon om løsning ikke ble fulgt opp ved utsjekk, er ikke i tråd med vår service-standard. Vi tar dette på største alvor, og ønsker å rette opp i opplevelsen din.

Har du mulighet å kontakte meg direkte ved å sende en e-post til andre.finstad@strawberry.no så vill jeg følge dette opp sammen med teamet mitt.

Grand Hotel Exterior Facade Summer June rd K
Basseng
1.1 km fra Clarion Hotel The Hub
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 20. februar 2024

Ankom hotellet, det var mye kø. Stod kun er person i resepsjonen.
Resepsjonisten ropte bakover i køen 'hvis du ikke er gull eller platinum medlem kan du legge fra deg bagasje, rommet deres er ikke klart.'
Fikk oss til å føle oss mindre verdt.
Fikk tildelt et rom i appen, når vi kom tilbake til innsjekk var det endret.
Fikk ikke ønske om badekar på rommet innfridd. Etter vi kom inn på rommet åpnet døren seg og en ansatt kom inn for å sjekke minibaren etter forrige gjest. Hørte ikke at det banket på. Hva om vi var avkledd! Ubehagelig.
Tenkte oss i basseng og badstue, for å slappe av og nyte, men vannet var kaldt! Så vi klarte ikke være i vannet å kose oss. Hadde forventet oppvarmet vann. I garderoben til bassenget var det brukte håndklær overalt på gulvet, hyllen med rene håndklær var tom.
Noen hadde bestilt roomservice og satt oppvasken med matrester utenfor rommet sitt. Det stod der hele lørdag kveld og stod der fortsatt da vi sjekket ut søndag, hadde ikke blitt ryddet av personalet.
Maten var helt ok. Utvalget av glutenfrie produkter var bra.
Men for mye folk og ble en del kaos i matsalen så man ble mer sliten av å hente seg mat.
Alt i alt forventer man seg mer av et slikt hotell som de fremstiller seg å være og til den prisen man betaler.

Takk, Marit W
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2024

Kjære 139maritw,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss på Clarion Hotel The Hub. Vi er oppriktig lei oss for å høre at oppholdet ditt ikke møtte forventningene, og vi ønsker å beklage for de ulike situasjonene du opplevde.

Det skal alltid være nok personalet tilgjengelig for å sikre en rask og hyggelig innsjekk, og vi forstår at lang ventetid og følelsen av å bli nedprioritert er skuffende. Vi tar dine tilbakemeldinger til etterretning og vil se nærmere på vår bemanning og rutiner i resepsjonen.

Beklager at du ble forstyrret av en av våre ansatte uten forvarsel, og vi skal sørge for at vi følger dette opp internt. Når det gjelder fasilitetene som basseng og badstue, skal disse være innbydende og rene, og vi beklager dypt at vi ikke opprettholdt våre vanlige standarder.

Vi setter pris på dine positive kommentarer om vårt utvalg av glutenfrie produkter, selv om vi erkjenner at de andre aspektene overskygget denne delen av opplevelsen.

Vi håper å få muligheten til å ønske deg velkommen tilbake for å vise deg den kvaliteten og servicen vi streber etter på Clarion Hotel The Hub.

Med vennlig hilsen

Anmeldt 18. februar 2024

Frokosten. Den var en elendig opplevelse. Fikk først beskjed om at man ikke kunne sette seg ved de ledige bordene. Ble deretter geleidet til de ledige bordene av en annen ansatt, for deretter å bli sendt til et rom hvor det var ingen ledige bord. Etter å ha satt meg på huk i gangen for å spise frokosten fikk vi endelig lov å sette oss ved et bord likevel. De tar nok inn for mange gjester i forhold til kapasitet virker det som.

Romtips: Styr unna
Takk, 220madst

Kjære 220madst,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er med stor beklagelse jeg leser at frokosten ikke levde opp til dine forventninger, dette er selvsagt ikke den standarden vi streber etter på Clarion Hotel The Hub.

Vi setter normalt sett vår stolthet i å tilby en førsteklasses frokostopplevelse, og det er veldig trist å høre at vi ikke klarte å levere dette til deg. Det høres ut som om det har vært en misforståelse rundt sitteplassene, og jeg forstår godt at dette har vært frustrerende.

Vær sikker på at vi tar din tilbakemelding på største alvor, og vil bruke den konstruktivt for å forbedre oss i travle perioder. Vi håper på en mulighet til å ønske deg velkommen tilbake for en langt bedre opplevelse i fremtiden.

Anmeldt 20. januar 2024

Gledet oss til å kose oss på The Hub i Oslo. Iskaldt på rommet og veldig dårlig ekstraseng.
Så 3000.- for et rom der man fryser og sover dårlig er litt vel dyrt. Ikke verdt pengene og skal man være fler enn 2 på rommet bør man muligens bo et annet sted

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Mona S
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2024

Kjære MonasS4826WJ,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding etter ditt opphold hos oss på Clarion Hotel The Hub. Vi er oppriktig lei oss for å høre at opplevelsen ikke levde opp til forventningene, og beklager på det sterkeste at rommet var kaldt og at ekstrasengen ikke holdt mål. Det er absolutt ikke standarden vi streber etter.

Vi setter stor pris på din ærlighet, da det hjelper oss å forbedre oss. Vi skal umiddelbart se nærmere på ventilasjonen og kvaliteten på våre ekstrasenger for å sikre at våre gjester får en varm og komfortabel overnatting.

Vi håper vi får muligheten til å ønske deg varmt velkommen tilbake for en forbedret opplevelse. Ta gjerne kontakt med oss direkte for en prat om hvordan vi kan gjøre ditt neste opphold bedre.

Clarion Hotel The Hub

Anmeldt 29. desember 2023 via mobile enheter

Rommet er kjempe bra og passe stort, utsikten over byen er flott, servicen er ypperlig og maten er helt fantastisk. Utvalget når det gjelder frokosten er også fantastisk.

Beliggenheten er kanskje det aller beste med dette hotellet.

Prisene er greie både for rom og mat og bar.

Eneste negative ting å si er størrelsen på bassenget. Det er lite basseng som er vanlig å se på 3 stjerners hoteller. Badstu var mer attraktiv enn basseng.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, 86jonasberg
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2024

Hei 86jonasberg! 🌟

Tusen hjertelig takk for strålende tilbakemelding! Vi er superglade for å høre at du nøt oppholdet, og at rommet, utsikten, servicen, og ikke minst maten falt i smak! 😊🍴

Frokost er dagens høydepunkt, og det er topp at vårt utvalg traff blink hos deg! 🥐🍓 Beliggenheten er vår stolthet, og det er fantastisk at du satte pris på den – vi elsker også å være midt i smørøyet av alt som skjer!

Når det gjelder bassenget, setter vi pris på din ærlighet.

Håper vi ser deg igjen snart for enda en opplevelse hos oss på Clarion Hotel The Hub – hvor det alltid skjer noe spennende! ✨

Vennlig hilsen, André Finstad, Hotel Manager

Anmeldt 20. desember 2023

Tusen hjertelig takk for 3 magiske dager🤩 (eller 2 netter om du vil😅) Rom 1327 var en oase fra en travel hverdag. Her kunne man virkelig senke skuldrene og slappe av! Så stille og fredelig, og verdens beste seng. Dette har vært den beste hotellopplevelsen jeg noen gang har hatt, tusen takk til Tomine og gjengen på The Hub for at dere fikk meg til å føle meg så velkommen!

Romtips: Frokosten er generelt travel og populær, min erfaring at enten veldig tidlig eller mot slutten er best å spise da det er litt mindre folk.
Dato for oppholdet: desember 2023
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, William R
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2023

Hei WilliammrJ7115DP! 🌟

Wow, TUSEN takk for en strålende anmeldelse! ✨ Vi er over månen for å høre at du hadde tre magiske dager hos oss på rom 1327 – ditt eget lille fredelige univers i storbyen! 🌃🛌 Det er fantastisk å vite at vår oase kunne tilby deg den roen og komforten du fortjener.

Tomine og resten av Hub-gjengen sender deg en gigantisk high-five for de varme ordene. 🙌 Vi er her alltid for å sørge for at hver gjest får en følelse av hjemmekos og velvære, og det høres ut som vi traff blink med deg!

Vi kan ikke vente med å ønske deg velkommen tilbake; 1327 vil alltid være klar for å gi deg en avslappende retrett når hverdagskjasen blir for mye. Husk at du alltid har en plass hos oss på Clarion Hotel The Hub!

Ha en fantastisk dag videre, og igjen, hjertelig takk for at du valgte å bo hos oss! 🥳🏨

Med ønske om en riktig god jul

Med varme hilsener, André & Team Clarion Hotel The Hub