Har vært på The hub 2 ganger, siste gangen i helgen som var. Den opplevelsen stod ikke til forventingene, betalte 2.500,- for en natt for ett superior rom. Rommet forsåvidt greit, rom 593, men du verden hvor mye støy det var. La meg i 2230 tiden men ble liggende og høre på bråket fra baren i første etg. og fra gaten utenfor da rommet lå rett over inngangen, umulig å få sove. Ringte tilslutt ned til resepsjonen i halv 2 tiden på natta, og spurte om å få bytte rom, fikk tilbud om bytte til ett rom med kun en enkelt seng i annen del av hotellet. Valgte da og bli værende på opprinnelig rom, da baren skulle stenge iløpet av en time, og natta var ødelagt fra før. Fikk beskjed om at jeg skulle få en kompensasjon for opplevelsen, og at han skulle gi beskjed videre. Da jeg sjekket ut fikk jeg spm om hvordan oppholdet var, sa det som det var, og fikk da til svar at han håpte jeg fikk beskjed om at det kunne være en del støy fra den delen av hotellet neste gang jeg kom. Hørte ingenting om kompensasjon som ble nevnt. Så dro fra hotellet utslitt etter en elendig natt, og en dårlig opplevelse.