ins
Norge
Anmeldelse av Clarion Hotel The Hub
4,0 av 5 boblerAnmeldt 8. okt. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2024
Andre Finstad, Guest Services / Front OfficeClarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. okt. 2024
Kjære Insins84,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring hos oss på Clarion Hotel The Hub. Vi setter stor pris på dine positive kommentarer om vår beliggenhet, de flotte rommene, baren og ikke minst frokosten vår!

Vi forstår at prisen kan føles høy, men er glade for at du ser verdien i det vi tilbyr. Vi beklager ulempene du opplevde med køen under frokosten og temperaturen på rommet. Dine tilbakemeldinger er viktige for oss og bidrar til at vi kan forbedre oss. Vi skal se nærmere på hvordan vi kan forbedre både luftkvaliteten på rommene og effektiviteten under frokostserveringen.

Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss snart!

0.2 km fra Clarion Hotel The Hub
Grand Hotel Exterior Facade Summer June rd K
0.6 km fra Clarion Hotel The Hub
7.4 km fra Clarion Hotel The Hub
Oppvarmet basseng
Our lounge area on the second floor
0.8 km fra Clarion Hotel The Hub
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 3. oktober 2024

Beste hotellet i Oslo, vi har prøvd mange.
Ligger perfekt til i forhold til tog / buss.
Ny fin stil på rommene , får virkelig hotell følelsen 👌.
Bra frokost og god service i resepsjonen.
Vi har vært her mange ganger og er like fornøyd hver gang.

1  Takk, Aud Synne A
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2024

Kjære audsynnea2024,

Tusen takk for din strålende tilbakemelding og for at du igjen valgte Clarion Hotel The Hub for ditt opphold i Oslo! Vi er utrolig glade for å høre at du setter pris på vår sentrale beliggenhet så vel som den nye stilen på våre rom. Det er fantastisk å vite at du opplever den ekte hotellfølelsen hos oss.

Det gleder oss også å høre at du er fornøyd med frokosten og servicen i resepsjonen. Din tilfredshet og gjentatte besøk er den største bekreftelsen på at vi gjør jobben vår riktig.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved din neste anledning!

Andre Finstad

Anmeldt 3. oktober 2024

Ble veldig dårlig behandlet i resepsjonen. Ba om å få snakke med leder, det var ikke mulig. Ingen forståelse for våre argumenter. Ble nektet adgang til barområde, påsto vi var beruset, hadde vært ute og spist middag, kom inn kl 22.00 for et glass. Overhode ikke berusede.

Takk, Tollef B

Kjære tollefb2021,

Først og fremst, tusen takk for din tilbakemelding. Vi jobber alltid med å bli bedre, uansett hvor godt vi selv føler vi gjør det. Din tilbakemelding hjelper oss på veien.

Næringsetaten i Oslo har strenge regler, spesielt når det gjelder «synlig beruselse». For et utested kan konsekvensene være alvorlige hvis det kommer en kontroll og de finner gjester som virker beruset. I verste fall kan vi risikere å miste skjenkebevillingen for en uke, noe som kan være svært utfordrende for oss.

Hvis det ble gjort en feilvurdering overfor vennene dine, og hvis personale fremsto strengere enn nødvendig, vil jeg gjerne beklage. Jeg håper virkelig dere gir oss en ny sjanse og besøker oss igjen, slik at dere kan få en mer positiv opplevelse av både stedet og våre ansatte.

Tusen takk igjen for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Med Vennlig Hilsen

Anmeldt 24. september 2024

Jeg har bodd på hotellet mange ganger før og det har frem til nå vært førstevalg av hotell når jeg har vært i Oslo. Nå opplevde jeg for 3 gang på relativt kort tid å skulle sjekke inn og ikke få hotellrommet jeg hadde booket, men en nedgradering/dårligere hotellrom uten annen kompensasjon enn flere bonuspoeng. Etter å ha diskutert for å få redusert pris på et mindre og dårligere rom fikk jeg kr 200,- i redusert pris på rommet. Grunnen til at hotellet ikke kunne gi meg rommet jeg hadde booket var overbooking fra deres side. Dette oppleves som dårlig kundebehandling og jeg kommer til å velge andre hotellet for fremtiden. Meget skuffet over hotellet!

Takk, Kathrine R
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2024

Kjære 467kathriner,

Først og fremst, tusen takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding med oss. Vi setter stor pris på at du som en lojal gjest velger Clarion Hotel The Hub når du besøker Oslo. Det er med stor beklagelse vi leser om din negative opplevelse med romnedgradering på grunn av overbooking.

Det er absolutt ikke standarden vi streber etter og det er tydelig at vi ikke har levd opp til forventningene dine i denne situasjonen. Vi forstår frustrasjonen og skuffelsen dette har medført, og at bonuspoeng ikke kan veie opp for den opplevelsen du ble møtt med.

Vi ønsker virkelig å rette opp i dette og forstå hva som gikk galt for å forhindre at lignende situasjoner oppstår i fremtiden. Vi hadde satt stor pris på om du kunne ta kontakt med meg direkte på andre.finstad@strawberry.no, slik at vi kan gå gjennom detaljene sammen.

Igjen, beklager vi på det dypeste at vi ikke innfridde dine forventninger, og vi håper å få muligheten til å gjøre det godt igjen.

Anmeldt 22. september 2024 via mobile enheter

Vi blir alltid så godt mottatt her, og når du opplever at resepsjonisten, renholdspersonalet, servitører og egentlig alle du møter viser samme høye standard blir det førstevalget i Oslo neste gang også. Elsker senga og putene, det er så fine og rene rom - og jeg må trekke frem opplevelsen vår når vi hadde booket «gratisnatt» med bonuspoeng. Istedenfor å måtte føle på at man ikke er betalende gjest, ble vi møtt med «tusen takk for at dere ville bruke bonuspoengene deres hos oss!» Og så, når vi ble spurt om hva vi skulle i Oslo, - så fikk vi følelse av å bli tatt ekstra godt vare på med svaret «åh, men da legger jeg dere litt ekstra høyt oppe, så blir det litt mer stillhet etter konserten». Nydelig frokost og flotte folk ❤️

Takk, Elisabeth J
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2024

Hei Elisabeth,

Tusen hjertelig takk for de varme ordene! 😊 Det er musikk i våre ører å høre at du føler deg så godt mottatt hos oss på Clarion Hotel The Hub. Vår største glede er å sørge for at våre gjester har en førsteklasses opplevelse - bonuspoeng eller ei! 🌟

Vi er så glade for at putene og sengen ga deg den komforten du fortjener, og at renheten på rommene bidro til en enda bedre opplevelse. At du følte deg ekstra ivaretatt etter konserten, varmer ekstra mye. 🛏️✨

Det er alltid en fryd å ha deg hos oss, og vi ser frem til mange flere anledninger til å ønske deg velkommen tilbake. Husk, vi er her for å gjøre ditt neste opphold like minneverdig. 🥐☕️

Med varme hilsener,
Andrë Finstad

Anmeldt 27. juli 2024 via mobile enheter

Utrolig god service. Hyggelig og hjelpsom betjening hele oppholdet. Svært sentralt. Frokosten overgikk all forventning. Fin frokostsal med utsikt over byen. Perfekt for å se byen komme til liv om morgenen. Resepsjonen var oppmerksomme, blide og hjelpsomme. Styrtet til med en kjærlighet på pinne når datteren vår slo seg - slikt redder dagen til en 4åring 🥰 vi kommer definitivt igjen!

Dato for oppholdet: juli 2024
1  Takk, yngvillanew
Andre Finstad, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel The Hub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2024

Kjære yngvillanew,

Tusen takk for din strålende tilbakemelding og for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss på Clarion Hotel The Hub! Vi er overveldet over å høre at vårt team har bidratt til et fantastisk opphold, og at vår service møtte dine forventninger med glans.

Det er herlig å lese at du satte pris på vår sentrale plassering, samt frokosten og utsikten fra frokostsalen. Vi er også glade for å høre at resepsjonsteamet vårt tok godt vare på dere, og at en liten kjærlighet på pinne kunne gjøre dagen litt lysere for din datter.

Vi ser fram til å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning. Ha en fortsatt fin dag!

Clarion Hotel The Hub