Kjære Ekaars,
Tusen takk for en åpen og ærlig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss.
Vårt overordnede mål er å yte fantastisk service for alle våre gjester – På Amerikalinjen skal vi skape minnerike gjesteopplevelser. Ut ifra din tilbakemelding er det dessverre tydelig at det ikke var alt som gikk like bra da du bodde hos oss, noe vi beklager på det sterkeste.
Jeg tar, som øverste leder på hotellet, fullt ansvar for endrede åpningstider og begrensning i servicetilbudet i denne perioden, men jeg mener det blir feil å kalle dette for profittering. Reiselivsbransjen har, som mange andre bransjer, vært ekstremt hardt rammet av Covid 19. Vi begrenser ikke vårt servicetilbud for å tjene mer penger, vi gjør det for å kunne forsvare å holde dørene åpne. Forhåpentligvis vil vi se en gradvis økning i etterspørselen etter hotellrom og i takt med dette vil vi følgelig gjeninnføre både room service, turn down service, samt utvide åpningstidene i våre mat- og drikkeavdelinger. Det er altså et ressursspørsmål som har gjort at vi har måttet ta noen tøffe prioriteringer, etter at vi gjenåpnet i mai. Vårt overordnede mål har vært å kunne tilby en så lik gjesteopplevelse som vi gjorde pre-korona, som mulig. Med halvparten av våre medarbeidere fremdeles permittert, har det vært krevende, men vi opplever at de aller aller fleste av gjestene våre viser stor forståelse og er svært fornøyde med gjesteopplevelsen på Amerikalinjen, også i denne perioden.
Jeg syns det er leit og beklagelig å lese at du opplevde kommunikasjonen med mine medarbeidere i resepsjonen slik du gjorde.
På den positive siden er det veldig hyggelig å lese at du fikk et godt inntrykk av Atlas Brasserie. Det er vi svært glade for!
Jeg håper at du vil gi oss en ny sjanse til å overbevise deg om at Amerikalinjen er det rette hotellet for deg i fremtiden. Jeg har sendt deg en oppfølgingsmail etter vår telefonsamtale og håper å høre fra deg dersom det skulle bli aktuelt med et nytt opphold hos oss.
Varmt velkommen tilbake og riktig god fortsettelse på sommeren!
Alt godt,
Wilhelm Hartwig