Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 265
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Priceline
USD 283
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.08.21
Preferred Hotels
USD 283
USD 195
Vis tilbud
Booking.comUSD 269
Hotels.comUSD 265
Agoda.comUSD 282
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (404)
Filtrer anmeldelser
405 resultater
Vurdering fra reisende
371
18
10
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
371
18
10
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7984 av 405 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020

Helt fra vi ankom hotellet, til vi forlot vårt fremdragende vertsskap var vi oppvartet som konger og Dronninger. Har reist mye i min tid, og overnattet på eksklusive hoteller i inn og utland, men Den Norske Amerikalinjen tar kaken. Vi opplevde en service uten sidestykke, og under frokosten ble vi oppvartet Majestetisk med en hyggelig nordlending vi dessverre ikke husker navnet på. I coronatider, fikk vi servert en magisk frokost som vil bli husket lenge. Og servicen var fenomenal. Skal du til Oslo, anbefales dette hotellet på det aller aller sterkeste. Tusen hjertelig takk for en utenomjordisk opplevelse. Og Nei, vi er ikke betalt for denne skryten! ;) ;) ;)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, NiceNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Kjære NiceNorway,

Tusen takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss. ''Utenomjordisk opplevelse'' var jo litt av en strålende referanse. Den hyggelige nordlendingen heter Ørjan og han er en ekte stjerne. Denne tilbakemeldingen blir han glad for!
Det gleder oss ordentlig å lese at du satte så stor pris på Amerikalinjen.
Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning. Ønsker deg en flott sommer!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Her blir du tatt godt imot, kjempegod service, atmosfæren fra du kommer til du reiser. Masse fine detaljer og praktiske løsninger på rommet og i selve hotellet.
Sentral beliggenhet.
Et av de beste hotellene vi har overnattet på i Oslo og passer nok best for dem som ikke har små barn.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Anita S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Anita S,

Hvilken fantastisk hyggelig tilbakemelding! Varmt takk for at du deler din opplevelse med oss og Trip Advisor sine lesere.
Jeg håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake om ikke så lenge.
Fortsatt god sommer!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

2. gang jeg prøver Amerikalinjen, sist var rett etter åpningen og ting lugget litt - derfor hadde jeg høyre forventninger til dette oppholdet. Vi har kjøpt "Summer-treat" i grunn før årets ferie men fikk dagen før melding fra hotellet om vi hadde noen ønsker etc. Vi spurte om pris på oppgradering og til slutt ble vi enige om suite. Vi har nå lagt i ca 12000kr for vårt 4-netters opphold på Stordalens 5-stjernes hotell på Jernbanetorget. Vi hadde med et barn på 1 1/2 år og derfor så vi frem til gode måltider på hotellet og kanskje en øl i baren.

Da vi sjekket inn var derimot det første vi fikk vite (selvsagt etter at dem hadde trukket 12000kr fra undertegnede) at baren var stengt på søndager og mandager, restauranten var stengt på søndagen, ingen room-service på rommene, ingen turndown service på suiten, frokost åpner ikke før kl 08 (greit i helgene, men ikke i hverdagen før fellesferie!). Alt "på grunn av situasjonen", jeg prøvde å argumentere men dette var visst helt vanlig og innafor i kjeden. Det verste var at betjeningen i resepsjonen serverer det på en ufin måte og leverer så dårlig service at dem ikke har noe i dette yrket å gjøre.

Når det skal sies, så skal den reviewen her kun gå til resepsjon og hotellledelse. (noen må jo være Hjernen bak denne profitteringen) Skru ned 2 av stjernene, dere kan ikke fortsette slik.

Til Restauranten ATLAS: Fantastisk måltid denne gangen også. God service og topp standard på begge våre besøk denne gang. Porthouse-spesial steaken deres var Amazing!

Romtips: 701 var veldig bra, litt problemer med å stille tempereatur
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Ekaars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Ekaars,
 
Tusen takk for en åpen og ærlig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss.
Vårt overordnede mål er å yte fantastisk service for alle våre gjester – På Amerikalinjen skal vi skape minnerike gjesteopplevelser. Ut ifra din tilbakemelding er det dessverre tydelig at det ikke var alt som gikk like bra da du bodde hos oss, noe vi beklager på det sterkeste. 
 
Jeg tar, som øverste leder på hotellet, fullt ansvar for endrede åpningstider og begrensning i servicetilbudet i denne perioden, men jeg mener det blir feil å kalle dette for profittering. Reiselivsbransjen har, som mange andre bransjer, vært ekstremt hardt rammet av Covid 19. Vi begrenser ikke vårt servicetilbud for å tjene mer penger, vi gjør det for å kunne forsvare å holde dørene åpne. Forhåpentligvis vil vi se en gradvis økning i etterspørselen etter hotellrom og i takt med dette vil vi følgelig gjeninnføre både room service, turn down service, samt utvide åpningstidene i våre mat- og drikkeavdelinger. Det er altså et ressursspørsmål som har gjort at vi har måttet ta noen tøffe prioriteringer, etter at vi gjenåpnet i mai. Vårt overordnede mål har vært å kunne tilby en så lik gjesteopplevelse som vi gjorde pre-korona, som mulig. Med halvparten av våre medarbeidere fremdeles permittert, har det vært krevende, men vi opplever at de aller aller fleste av gjestene våre viser stor forståelse og er svært fornøyde med gjesteopplevelsen på Amerikalinjen, også i denne perioden. 

Jeg syns det er leit og beklagelig å lese at du opplevde kommunikasjonen med mine medarbeidere i resepsjonen slik du gjorde.

På den positive siden er det veldig hyggelig å lese at du fikk et godt inntrykk av Atlas Brasserie. Det er vi svært glade for!
Jeg håper at du vil gi oss en ny sjanse til å overbevise deg om at Amerikalinjen er det rette hotellet for deg i fremtiden. Jeg har sendt deg en oppfølgingsmail etter vår telefonsamtale og håper å høre fra deg dersom det skulle bli aktuelt med et nytt opphold hos oss.  
 
Varmt velkommen tilbake og riktig god fortsettelse på sommeren!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde på Amerikalinjen i forbindelse med en bursdagsfeiring. Vi hadde helt fantastisk god service, både i baren og middagen i restauranten på hotellet. Rommene var luksuriøse, nye og rene. Helt herlig følelse.
Treningsrommet som var topp utstyrt og renslig, hadde vi for oss selv på morgenen kl 7.
Frokosten toppet alt av alle frokoster, måtte booke tid pga korona regler, men det var meget godt tilpasset situasjonen .
Hele familien reagerte på vennligheten til dette personalet! Som tidligere husøkonom på hotel, fikk jeg lyst på jobb der Oslofolk.., bruk dette hotellet! ! !
Jeg håper Amerikalinjen med sine 122 rom får masse bookinger fremover.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, solberghelene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
wilhelmhartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Kjære solberghelene,

Varmt takk for en fantastisk hyggelig tilbakemelding! Det varmer virkelig våre hjerter å lese din begeistring for huset vårt. Vennlige smil og service i alle ledd er målet hver eneste dag, i hvert eneste gjestemøte. Når du er hos oss skal du føle deg litt spesiell. Det er helt fantastisk å høre at vi klarte å innfri deres forventninger.
Vi gleder oss til å få ønske dere velkommen tilbake i nær fremtid.

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020

Lokasjon: Midt i smørøyet, på godt og vondt.
Rom: Fungerer bra. God seng. Flott bad. Deilig dusj! God seng, men sov dårlig pga varmt rom. (til tross for at jeg skrudde ned termostaten til det laveste)
Service: Smil og god stemning fra de ansatte.
Frokost: Her skuffer de totalt. Har bodd på flere hotell under Coronatiden, og her leverte ikke Amerikalinjen. Ingen valg av mat fra meny som andre tilbyr - en frokostmeny med f.eks. 5 retter er det aller beste!!. Ei heller en "buffet" hvor de ansatte plukker fra det som vanligvis er buffeten. Eneste var standard mix med alt for mye pålegg i forhold til brød. En halv brødskive (+ en rugbrødskive) - litt smålig.
I tillegg så ønsker jeg selv å velge om jeg vil ha nytt håndkle etter bruk. Dag 2 av oppholdet - ikke at de som gjorde rent bare hengte de opp på en kleshenger.
Siste tingen (miniting) er at hovedinngangen er veldig tung å åpne.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
2  Takk, Pandion123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
wilhelmhartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2020

Kjære Pandion123,

Tusen takk for en åpen og ærlig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss. Vårt overordnede mål er å yte fantastisk service for alle våre gjester – På Amerikalinjen skal vi skape minnerike gjesteopplevelser. Ut ifra din tilbakemelding er det dessverre tydelig at det ikke var alt som gikk like bra når du bodde hos oss, noe vi beklager på det sterkeste.

Av smittevernhensyn har vi nå valgt å servere frokosten på et frokostbrett med en god og delikat blanding av klassiske frokostretter. Tanken her er at vi skal imøtekomme det de aller fleste ønsker seg til frokost. Dersom man ønsker å bestille seg noe i tillegg, har man selvfølgelig også mulighet til det. Jeg har forståelse for at du kjenner deg skuffet dersom du hadde forventet deg en like bugnende frokostbuffet som du kanskje er vant til fra tidligere. Når det er sagt har vi fått svært mange gode tilbakemeldinger på måten vi har løst frokostserveringen de siste ukene. Jeg syns derfor det er oppriktig leit å se at vi ikke riktig klarer å imøtekomme dine forventninger.

Når det gjelder utskifting av håndklær, så er vår praksis å bytte ut alt av håndklær som legges på gulvet. Tørre håndklær som blir lagt på sengen, vil ikke byttes med mindre vi får eksplisitt beskjed om det. Så vidt meg bekjent er dette normal praksis på de aller fleste hotell, uavhengig av standard. Dersom du ønsker at håndkleet skal byttes, anbefaler jeg dermed at du legger det på baderomsgulvet neste gang du bor hos oss.

Døren ved hovedinngangen til hotellet er original fra bygget var nytt i 1919. Jeg har forståelse for at den kan være noe tung å åpne. Du vil finne en knapp på siden av inngangen for automatisk åpning. 

På den positive siden er det veldig hyggelig å lese at du fikk et godt inntrykk av personalet på hotellet. Det er vi svært glade for!

Vi ser frem til å få ønske deg velkommen tilbake i juli.

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser