Lekkert hotell i bygningen til tidligere Amerikalinjen, plassert rett ved Oslo S. Temaet og detaljene er tatt vare på, blant annet med originale dører og trappeoppganger, og rommene er lekre med en perfekt kombinasjon mellom klassisk og moderne med flere kjente nordiske designmøbler. Det er lett å trives på rommet på Amerikalinjen, og denne gangen var vi så heldig å bli oppgradert til en Fortuna Suite, som virkelig innfridde forventningene. Bar/restaurantområdet er også hyggelige steder å være.
Rett utenfor døren ligger Oslo S og Bjørvika, et spennende område under stadig utvikling.
Bygningen og rommene er nok noe av det flotteste i Oslo, og jeg håper det hele blir tatt vare på. Amerikalinjen har vært åpent i et års tid, og det er fremdeles ikke noe videre slitasje å spore - det er veldig bra!!
Hotellet har relativt høye priser, men om du er ute etter avslappet luksus og et sted å lade batteriene, samtidig som du har alt i nærheten er Amerikalinjen er meget godt valg. Skulle det være dårlig vær utenfor er det veldig lett å trives inne på Amerikalinjen.