Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 287
Vis tilbud
Booking.com
Preferred Hotels
USD 287
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
eDreamsUSD 340
PricelineUSD 358
CheapTicketsUSD 340
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (435)
Filtrer anmeldelser
435 resultater
Vurdering fra reisende
400
18
11
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
400
18
11
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7580 av 435 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Ja hotellet er nytt, så man forventer selvsagt at ting er fresht, men dette var over forventning. Tettere på «New York» og «London» kommer du ikke i Norge. Ikke bare var hotellet dønn gjennomført, men servicen var også upåklagelig. Proffe serviceinnstilte ansatte over hele linjen.

Fantastisk «a la carte» frokostservering!

Rommene var velutstyrte, holdt god størrelse og over alt var følelsen av «det lille ekstra».

Hotellet hadde de beste sengene jeg noen gang har sovet i. (og jeg har sovet i mange senger...)

Perfekt beliggenhet!

Gym/velvære er også det flotteste jeg har sett på et slikt type hotel.

Pluss for gode produkter fra Sprekenhus på bad/dusj/gym osv.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, 439knuth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Kjære 439knuth,

Tusen takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding fra ditt opphold på Amerikalinjen. Virkelig gøy å lese at du satte sånn pris på huset vårt. Vi håper på mange flere besøk etterhvert.
Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning.

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Jeg anbefaler på ta en tur dit når man er i byen! Restauranten ligger veldig sentralt men skjermet fra mangfoldet. Veldig koselig og intimt sted. God verdi for pengene. De har jazzband som spiller det på lørdag.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 614sapira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære 614sapira,

Varmt og hjertelig takk for din flotte tilbakemelding! Dette var virkelig hyggelig lesning. Vi er i gang igjen med Jazz brunsjen fra og med lørdag 22.august.
Vi håper det ikke er lenge til vi får se deg igjen på Amerikalinjen.

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Dette var en overraskelse. Hotellet er laget i et gammelt, ærverdig bygg, og i en gjennomført kreativ elegant og flott stil. Har vel adri sett så lekkert et "hancicap-bad" som det i kjelleren, og vårt eget bad i 6. etasje var helt nydelig i svart og krom. Deilige senger, og overraskende stille (vi hadde rom mot bakgården). Rommene er dokorert med tema fra amerikareisende-tiden, og gir altså et super eksklusiv følelse, selv på det rimeligste værelset.

Frokosten var uovertruffen, og serveringen på brett til hver (corona-tiltak) var jo bare helt topp. Tips: Be om litt søtt til kaffen, da kommer jo et eget fat med brownies, marengs, bær mm. Skulle ønske man fortsatte med dette når coronaen er over, istedet for å gå over til buffet. Det gir langt mer ro over frokosten.

Men det mest spesielle av alt: Det var en så varm og vennlig personlig service i absolutt alle ting, at vi følte oss helt hjemme her og svært godt ivaretatt. Makan til hyggelige hotell-folk er det lenge siden vi har opplevd.

Hit kommer vi absolutt igjen. Nytt favoritthotell i Oslo.

Romtips: Vi hadde værelser inn mot bakgård og elsket det. Gode luftemuligheter og helt stille.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Iren Bendvold K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Kjære Iren Bendvold K,

Det er virkelig så fantastisk hyggelig å lese tilbakemeldingen din! Jeg tenker at en av de viktigste oppgavene for et hotell er å knytte emosjonelle bånd med gjestene. Det ser ut til at du fikk en flott opplevelse og forlot huset med gode følelser - det er vi enormt glade for og vi setter stor pris på at du valgte å dele din opplevelse med oss.
Varmt velkommen tilbake til Amerikalinjen ved en senere anledning. Riktig god fortsettelse på sommeren!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Booket overnatting i superior rom i forbindelse med middag på Maaemo. Har mange hotell overnattinger i Oslo iløpet av et år, og booker som regel to andre hotell. Leste reviewen til Anders Husa og ville prøve Amerikalinjen. Særdeles god valuta for pengene. For oss er renhet og god sengekvalitet (god søvnkvalitet) viktigst. Upåklagelig service. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, charlottekN3308UG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Kjære charlottekN3308UG,

Varmt og hjertelig takk for din flotte tilbakemelding! Dette var virkelig hyggelig lesning. Veldig gøy å høre at opplevelsen din var så bra! Håper også ''nye'' Maaemo sto til forventningene.
Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning og riktig god fortsettelse på sommeren!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Meget sjarmerende hotell med særpreg og interiøret tar vare på arven fra den historiske bygningen. Veldig hyggelig og imøtekommende personale og de hadde oppfattet informasjonen om min manns jubileum og hadde skrevet et kort og en veldig koselig oppmerksomhet som lå på rommet! Vi bodde i et superior rom og det var stort og veldig pent. Flott bad og gode håndklær og toalett artikler og til og med hårføneren var av god kvalitet. Veldig god seng og gode puter med utsøkt kvalitet på sengetøyet. Det eneste som var negativt var at rommet var for varmt på natten. Vi skrudde ned temperaturen så mye vi kunne men det var fortsatt varmt. Ved utsjekk kommenterte vi dette og de sa at de kunne ha hjelpa oss med å innstille temperaturen på vårt rom noen grader kjøligere. Da vet vi det til et senere besøk. Frokosten var veldig god og vi fikk kaffe og juice mens vi venta på at frokosten skulle bli ferdig. Den ble servert på et brett med eggerøre, skinke, brød, salat, frukt og yougert. Senere fikk vi amerikanske pannekaker, croissant og cookies. Alt veldig smakfullt. Vi fikk også veldig god pris på parkering av bilen rett rundt hjørnet. Det fungerte veldig bra. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Asemiriam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Kjære Asemiriam,

Varmt takk for usedvanlig hyggelig tilbakemelding. Vi har hatt mye fokus på detaljene på Amerikalinjen, da er det fantastisk hyggelig å høre at det blir satt pris på av våre gjester.
Vi gleder oss allerede til å få ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning. Riktig god fortsettelse på sommeren!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser