Rommen er rent og pent og har et fantastisk flott bad. Trappe oppgang er ikke helt topp standard men ok. De var hyggelige og imøtekommende i resepsjonen og hadde tatt kontakt med min kone og sagt at vi måtte bare si i fra hvis det var noe de kunne ordne for oss. Det vi ikke er fornøyd med er servicen vi fikk etter resepsjonen.. Min kone hadde bestilt fruktfat med primært mango da det er min favoritt samt prosecco til rommet ved ankomst. Prosecco hadde de. men frukt fatet var en pitte liten gryte med jordbær og makroner. Vi har full forståelse for at det må settes regler under covid 19 pandemien, men at vi kommer 3-4 min før vår pre-bestemte frokost tid ble mottatt med en sur tone og at jeg etter 35 min dag 3 måtte etterlyse frokosten er ikke slik jeg forventer på et hotell i denne prisklassen. Mer på et gjennom snittlig 3* Det hele toppet seg med at det virket som hun ikke husket å ha tatt vår bestilling og kom i tillegg med feil frokost ut fra det vi bestilte.
Konklusjon fra oss er at Hotellet bygningen absolutt er en bra 4 * , men at servicen i beste fall var som en middelmådig 3*