Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 341
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.10.21
Preferred Hotels
USD 287
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
eDreams
USD 341
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.10.21
CheapTicketsUSD 340
TripadvisorUSD 287
PricelineUSD 359
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (435)
Filtrer anmeldelser
435 resultater
Vurdering fra reisende
400
18
11
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
400
18
11
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7075 av 435 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Første besøk på Amerikalinjen blir aldeles ikke det siste. Fantastisk opplevelse fra vi kommer inn døren og helt til vi dro. Fra resepsjonister til servitører,akkurat passe oppmerksomme uten att det bikker over i det slitsomme. Vi hadde bestilt love package som inneholdt oppgradert rom,sjampanje og frukt på rommet og en nydelig treretters middag med vinpakke i restaurant atlas. Det var absolutt verdt prisen. Kunnsapsrike og hyggelige servitører,kjempegod mat og vin. Frokosten var kjempegod. Pga situasjonen vi er i ble den servert ferdig ved bordet. Bra utvalg av drikke og mat. Rommet var nydelig med god seng,sittepute i vinduet, te,kaffe og nydelige produkter på badet. Store, tykke,gode håndklær. En veldig fin opplevelse. Blir ikke lenge til neste tur.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, linekristink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære linekristink,

Hjertelig takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding! Det varmer virkelig å lese dine flotte ord om huset vårt.
På vegne av hele teamet, håper jeg vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake om ikke så lenge.
Ønsker deg en flott start på høsten!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Et herlig hotell i hjertet av Oslo, med bare imøtekommende og vennlige ansatte. Et skjønt rom med himmelske senger.
For en utsikt! - mot pulserende bysentrum- og samtidig så stille.
Og fritt for slik hotellfrokost! - et utsøkt brett med snadder og delikatesser.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, meretem2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære meretem2013,

Varmt og hjertelig takk for din flotte tilbakemelding. Dette var virkelig hyggelig lesning!
Vi håper det ikke er lenge til vi får se deg igjen på Amerikalinjen.

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Supert opphold. Vakkert hotell. Fine rom og gode senger, prikkfritt renhold. Meget bra service og kvalitet til frokost og i baren. De har litt å gå på ved å gi en mer hjertelig velkomst i resepsjonen, men det blir pirk.
Meget sentral beliggenhet. Er jo en opplevelse å observere mylderet på Jernbanetorget. Vi hadde rom med connecting door og balkong med utsikt. Det var helt supert.
Anbefales.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Fresno_10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære Fresno_10,

Hvilken fantastisk fin tilbakemelding! Varmt takk for at du deler deres opplevelse av Amerikalinjen.
Vit at dere alltid har et hjem her hos oss. Vi ser frem til å se dere igjen om ikke så lenge.

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi feiret min 50 Års dag der. Vi følte oss virkelig velkommen når vi sjekket inn- se i resepsjonen var super hyggelig og kom med gode tips og råd. Helt fantastisk bra hotell. Rommet, badet, senga og utførelsen 10 av 10. Frokosten i særklasse god og super services. Baren pir42 fantastisk bra den også.

Dato for oppholdet: august 2020
2  Takk, Ketil G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Kjære Ketil G,

Fantastisk hyggelig å høre at 50 års dagen ble så vellykket! Varmt gratulerer fra alle oss på Amerikalinjen.
Vi håper å se deg igjen om ikke så lenge. Velkommen tilbake!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Rommen er rent og pent og har et fantastisk flott bad. Trappe oppgang er ikke helt topp standard men ok. De var hyggelige og imøtekommende i resepsjonen og hadde tatt kontakt med min kone og sagt at vi måtte bare si i fra hvis det var noe de kunne ordne for oss. Det vi ikke er fornøyd med er servicen vi fikk etter resepsjonen.. Min kone hadde bestilt fruktfat med primært mango da det er min favoritt samt prosecco til rommet ved ankomst. Prosecco hadde de. men frukt fatet var en pitte liten gryte med jordbær og makroner. Vi har full forståelse for at det må settes regler under covid 19 pandemien, men at vi kommer 3-4 min før vår pre-bestemte frokost tid ble mottatt med en sur tone og at jeg etter 35 min dag 3 måtte etterlyse frokosten er ikke slik jeg forventer på et hotell i denne prisklassen. Mer på et gjennom snittlig 3* Det hele toppet seg med at det virket som hun ikke husket å ha tatt vår bestilling og kom i tillegg med feil frokost ut fra det vi bestilte.
Konklusjon fra oss er at Hotellet bygningen absolutt er en bra 4 * , men at servicen i beste fall var som en middelmådig 3*

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Stian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Kjære Stian H,

Tusen takk for en åpen og ærlig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss.
Jeg syns det er oppriktig leit å se at vi ikke riktig klarte å imøtekomme deres forventninger denne gangen. Service er ferskvare og hvert gjestemøte teller - her er det tydelig at vi ikke har levert den standarden som vi ønsker å være kjent for. Det er jeg den første til å beklage.

På den positive siden er det veldig hyggelig å lese at du fikk et godt inntrykk av baderommene våre. Det er vi svært glade for!
Jeg håper at dere vil gi oss en ny sjanse til å overbevise deg om at Amerikalinjen er det rette hotellet for dere i fremtiden.

Varmt velkommen tilbake og riktig god fortsettelse på sommeren!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser