Heli S
5,0 av 5 boblerAnmeldt 3. sep. 2020via mobile enheter
Wilhelm Hartwig, General ManagerAmerikalinjen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. sep. 2020
Kjære 225helis,

Så herlig å høre! Varmt takk for at du deler din opplevelse med oss.
Vi gleder oss allerede til å se deg igjen!

0.8 km fra Amerikalinjen
Oppvarmet basseng
0.2 km fra Amerikalinjen
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 22. august 2020

Jeg har bodd her flere ganger, og er alltid fornøyd. Meget bra rom, beliggenhet, treningsfasiliteter og frokost. Helt topp! Restauranten Atlas er også meget bra.
Topp og effektiv service. Jeg vil varmt anbefale hotellet.

1  Takk, oysteingilje
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Kjære oysteingilje,

Varmt takk for fantastisk hyggelige ord om Amerikalinjen! Det gleder oss stort å se at du trives så godt hos oss og vi gleder oss allerede til å få ønske deg velkommen tilbake.
Riktig god avslutning på sommeren!

Anmeldt 21. august 2020

Vi valgte Amerikalinjen som siste innslag i sommerferien. Vi ble møtt av hyggelig personale og fikk et lite, men fint beliggende rom med utsikt over Jernbanetorget. Hotellet ligger veldig sentralt i forhold til de fleste turistaktiviteter. Vi hadde tenkt å prøve baren, men denne var stengt, siden det var søndag. Interiøret har mange detaljer fra tiden da Den norske amerikalinjen holdt til i huset. Et lite museum finnes det også. Vi hadde et fint opphold, men OBS: Om du har astma eller er overømfintlig for parfyme er ikke dette stedet for deg. Her er det duftlys og sterke lukter overalt.

Romtips: Vi hadde rom ut mot Jernbanetorget, men vinduene var lydtette, så vi hørte ingenting fra trafikken utenfor.
1  Takk, tonesbr

Kjære tonesbr,

Tusen hjertelig takk for veldig hyggelige ord om Amerikalinjen. Det gleder oss alle å se at oppholdet var så vellykket!
Duften i resepsjonen og på fellestoalettene i underetasjen er fra vår samarbeidspartner; Sprekenhus. Vi får svært mange positive tilbakemeldinger på signaturduften, men vi har også forståelse og respekt for at dufttilsetning i fellesarealer ikke passer alle.
Jeg håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
Riktig god avslutning på sommeren!

Anmeldt 17. august 2020

Delikate rom og bad. Nytt, rent og fresht i gamle, historiske omgivelser. Vennlig betjening. Selv om det er sentralt beliggende, var det rolig og ikke bråk om kvelden. Et sted man vil tilbake til raskt!

1  Takk, ambrev69
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Kjære ambrev69,

Hjertelig takk for din herlige tilbakemelding! Dette varmet våre hjerter.
Vi ser frem til å få ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Et gjennomført og gjennomtenkt hotell til fingerspissene. Sengen var helt nydelig, elsker duften av Sprekenhus over hele hotellet, møbler og interiør helt fantastisk. Dessuten var det befriende med bordservering av ypperlig frokost. Hyggelig velkomst og ellers god behandling av personalet. Verdt et besøk!

1  Takk, 257anjat

Kjære 257anjat,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi blir så glade for å se at du satt pris på opplevelsen.
Håper det ikke er lenge til vi får se deg igjen på Amerikalinjen.

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Første besøk på Amerikalinjen blir aldeles ikke det siste. Fantastisk opplevelse fra vi kommer inn døren og helt til vi dro. Fra resepsjonister til servitører,akkurat passe oppmerksomme uten att det bikker over i det slitsomme. Vi hadde bestilt love package som inneholdt oppgradert rom,sjampanje og frukt på rommet og en nydelig treretters middag med vinpakke i restaurant atlas. Det var absolutt verdt prisen. Kunnsapsrike og hyggelige servitører,kjempegod mat og vin. Frokosten var kjempegod. Pga situasjonen vi er i ble den servert ferdig ved bordet. Bra utvalg av drikke og mat. Rommet var nydelig med god seng,sittepute i vinduet, te,kaffe og nydelige produkter på badet. Store, tykke,gode håndklær. En veldig fin opplevelse. Blir ikke lenge til neste tur.

1  Takk, linekristink
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære linekristink,

Hjertelig takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding! Det varmer virkelig å lese dine flotte ord om huset vårt.
På vegne av hele teamet, håper jeg vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake om ikke så lenge.
Ønsker deg en flott start på høsten!