Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 337
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.10.21
Preferred Hotels
USD 284
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
eDreams
USD 337
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.10.21
CheapTicketsUSD 338
PricelineUSD 355
TripadvisorUSD 284
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (434)
Filtrer anmeldelser
434 resultater
Vurdering fra reisende
399
18
11
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
399
18
11
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6469 av 434 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2020

Veldig god service fra de ansatte. Ble godt ivaretatt. Den suverent beste opplevelsen jeg har opplevd på hotell i Norge. Plasseringen er veldig flott. Veldig sentralt i Oslo. Selve hotellet er veldig hyggelig. Stilfulle rom og god atmosfære. Veldig god mat. Komfortable sitteplasser. Ser frem til mitt neste opphold. Anbefales på det sterkeste!!!

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, SveinCatoB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Kjære SveinCatoB,

Stor takk for din fabelaktige tilbakemelding! Dette varmet virkelig våre hjerter.
Det er virkelig vår ambisjonen å levere personlig og ektefølt service i alle ledd.
Vi ser frem til å få ønske dere velkommen tilbake. Riktig god start på høsten!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk hotel. Med fantastiske medarbeidere. Vi følte oss sett og hørt på hele oppholdet. Rommet vi hadde var WOW! Maten under lunsj og frokost supert. Og en fantastisk bar !!!
Dette har blitt vår favoritt i Oslo

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, 225helis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Kjære 225helis,

Så herlig å høre! Varmt takk for at du deler din opplevelse med oss.
Vi gleder oss allerede til å se deg igjen!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020

Jeg har bodd her flere ganger, og er alltid fornøyd. Meget bra rom, beliggenhet, treningsfasiliteter og frokost. Helt topp! Restauranten Atlas er også meget bra.
Topp og effektiv service. Jeg vil varmt anbefale hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, oysteingilje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Kjære oysteingilje,

Varmt takk for fantastisk hyggelige ord om Amerikalinjen! Det gleder oss stort å se at du trives så godt hos oss og vi gleder oss allerede til å få ønske deg velkommen tilbake.
Riktig god avslutning på sommeren!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020

Vi valgte Amerikalinjen som siste innslag i sommerferien. Vi ble møtt av hyggelig personale og fikk et lite, men fint beliggende rom med utsikt over Jernbanetorget. Hotellet ligger veldig sentralt i forhold til de fleste turistaktiviteter. Vi hadde tenkt å prøve baren, men denne var stengt, siden det var søndag. Interiøret har mange detaljer fra tiden da Den norske amerikalinjen holdt til i huset. Et lite museum finnes det også. Vi hadde et fint opphold, men OBS: Om du har astma eller er overømfintlig for parfyme er ikke dette stedet for deg. Her er det duftlys og sterke lukter overalt.

Romtips: Vi hadde rom ut mot Jernbanetorget, men vinduene var lydtette, så vi hørte ingenting fra trafikken utenfor.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, tonesbr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Kjære tonesbr,

Tusen hjertelig takk for veldig hyggelige ord om Amerikalinjen. Det gleder oss alle å se at oppholdet var så vellykket!
Duften i resepsjonen og på fellestoalettene i underetasjen er fra vår samarbeidspartner; Sprekenhus. Vi får svært mange positive tilbakemeldinger på signaturduften, men vi har også forståelse og respekt for at dufttilsetning i fellesarealer ikke passer alle.
Jeg håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
Riktig god avslutning på sommeren!

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020

Delikate rom og bad. Nytt, rent og fresht i gamle, historiske omgivelser. Vennlig betjening. Selv om det er sentralt beliggende, var det rolig og ikke bråk om kvelden. Et sted man vil tilbake til raskt!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, ambrev69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Kjære ambrev69,

Hjertelig takk for din herlige tilbakemelding! Dette varmet våre hjerter.
Vi ser frem til å få ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Alt godt,
Wilhelm Hartwig
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser