KaffeSkvetten
Dato for oppholdet: oktober 2020
Wilhelm Hartwig, General ManagerAmerikalinjen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. okt. 2020
Kjære KaffeSkvetten,

Takk for veldig hyggelig, om enn noe utradisjonell tilbakemelding. Jeg kan ikke huske å ha mottatt en så spesifikk tilbakemelding om klosettene tidligere, men takker for det. Veldig hyggelig å lese at du satte pris på mine medarbeidere. Lilly og Kine er to av mange stjerner på huset.
Vi håper å se deg tilbake på Amerikalinjen om ikke lenge.

• Official Site
0.2 km fra Amerikalinjen
Se flere hoteller i Oslo
119124 av 841 anmeldelser
Anmeldt 24. september 2020

God service fra vi kom til vi reiste - her føler du deg velkommen!
Vi hadde et Deluxe rom, stort og deilig, fint møblert og en seng som var helt ubeskrivelig. Badet var stort og lekkert - største dusjnisje jeg har opplevd på et hotel.
Man merker lite/ingen støy fra utsiden, selv når man omtrent sitter på trikkeskinnene og spiser frokost. En frokost som var tilpasset Covid situasjonen og servert i form av et frokostbrett ved bordene - det manglet ikke noe og denne løsningen er noe å ta med videre når vi en gang er tilbake til normalen.

Romtips: Deluxe rom i 5. etasje kan anbefales
1  Takk, 217sissels
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2020

Kjære 217sissels,

Tusen takk for helt fantastisk tilbakemelding! Vi setter virkelig stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.
Håper vi får gleden av å se deg på Amerikalinjen snart igjen!

Anmeldt 24. september 2020

Jeg gleder meg alltid til å bo på Amerikalinjen. Ikke bare er komfort og service helt på topp, men hotellet er gjennomført vakkert renovert, og historien som sitter i veggene gir det lille ekstra. Nydeliige rom og komfortable senger. Anbefaler gym og relax-avdelingen som har godt utvalg i både apparater og frivekter, og liggestoler med varme for avslapning etter en dusj. Kjekt at dette var åpent igjen. Tips: Prøv de historiske edrinkene i baren!

Dato for oppholdet: september 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, heleneslinning

Kjære heleneslinning,

Herlighet for en fantastisk herlig tilbakemelding! Dette varmet virkelig våre hjerter.
Utrolig hyggelig å se at du verdsetter opplevelsen så mye.
Vi gleder oss allerede til å få ønske deg velkommen tilbake.

Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Imponert over flinke serviceinnstilte ansatte. Det yrer av liv på Amerikalinjen og det er en rød tråd gjennom hele konseptet. Det er rett og slett «the Place» uansett om du overnatter eller du bare vil innom å ta en cocktail! De er kule og classy! Jeg kommer tilbake 🙂

1  Takk, hegentopp
Wilhelm Hartwig, General Manager på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2020

Kjære hegentopp,

Wow! Ambisjonen vår for Amerikalinjen var å skape et varmt, inkluderende og pulserende opplevelseshus for tilreisende gjester og for byens befolkning. Det er fantastisk hyggelig å lese dine ord - dette er akkurat slik vi drømmer om at våre gjester skal oppleve oss. Tusen takk for strålende tilbakemelding! Jeg gleder meg til å videreformidle til mine kolleger.
Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 20. september 2020

Har ikke noe negativt å komme med, da jeg følte meg velkommen fra jeg ankom til jeg dro. Utmerket service og personlig tilrettelagt i forhold til alt fra allergier til andre behov. Rommet Superior var passe størrelse til to stykker, og hadde alt vi trengte. Luksuriøs følelse med såper på badet og nespressomaskin på rommet samt høytaller i taket. Velværeavdelingen er liten men perfekt for å koble av litt. Hele besøket var en drøm, vil tilbake så fort som mulig.

1  Takk, marikarlsen019

Kjære marikarlsen019,

Varmt takk for fantastisk flott tilbakemelding fra ditt siste opphold på Amerikalinjen!
Det er så hyggelig å se at du fikk den gode følelsen da du bodde hos oss.
Vi håper å se deg igjen snart!

Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk hotell i Oslo, veldig sentralt plassert tett på flytoget. Gjennomført med alt man ønsker seg for et fint opphold; gode produkter på rommet, godt utvalg i mini-bar, morgenkåpe, god seng. Svært hyggelig betjening som også var pragmatiske mht bestilling av mat via Foodora når room service ikke tilbys pga. Covid. Veldig god frokost. Anbefales på det sterkeste. Både til hygge-tur og jobbreiser:-)

1  Takk, Benedicte S

Kjære Benedicte S,

Hjertelig takk for veldig hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss.
Vi håper det ikke blir lenge til vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.