Vi følte oss velkommen på hotellet fra første stund. Resepsjonistene er hyggelige og imøtekommende, og bagasjen sto trygt i et låst rom kun bemannet av de ansatte mens vi ventet på å sjekke inn.
Vi hadde et superior rom med utsikt over byen. Koselig detalj med sittepute i vinduskarmen, slik at du kan sitte og se utover. Senga er veldig behagelig, og alle tekstiler er luksuriøse.
Elsker detaljene på badet, og at de har kostet på seg skikkelige velværeprodukter som er så gode at man vil kjøpe dem med seg hjem. Rommet og badet har høyttalere med god lyd, så man kan spille favorittmusikken. Vi likte også at det var mulig med streaming på rommet.
Frokosten er et eget kapittel. Først litt uvant at det ikke var buffet, men når maten er så god, så gjør det ingenting. Det ga egentlig en mye bedre ro til måltidet. Rause porsjoner med smakfull eggerøre og bacon, ferskt brød, pålegg, frukt, yoghurt og fantastisk frokostdessert. Staben passet hele tiden på at vi hadde nok kaffe og ferskpresset juice.
Vi har bodd på mange hoteller i Oslo, spesielt Nordic Choice, men ingen kan måle seg med Amerikalinjen. Vi kommer tilbake!