Rolf R
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juli 2022via mobile enheter
Ørjan Lundmark, Daglig lederAmerikalinjen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. aug. 2022
Hei RosslandR,

Tusen takk for dine flotte ord om huset vårt, vi setter stor pris at du to deg tid til å gi en tilbakemelding her!
Svært gledelig at dere dere synes rommet var flott, og hadde et hyggelig opphold hos oss med god service og frokost!

Skal få sjekket ventilasjons trykket, og håper vi snart kan være vertskap igjen.

Ønsker deg og dine en riktig fin avsluttning på sommeren!

Alt godt
  • Radissonhotels.com
1.2 km fra Amerikalinjen
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Gjennomført og flott hotell i historiske lokaler. Byggets historie er imponerende godt i varetatt. Vakre og moderne rom. Meget godt renhold. Fantastisk service med hyggelig og imøtekommende atmosfære.Frokosten var helt nydelig. Tusen takk for et flott opphold, vi kommer garantert igjen!

Takk, RoesslandL
Ørjan Lundmark, Daglig leder på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2022

Hei RoesslandL

Hjertelig takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding! Det varmer virkelig å lese dine flotte ord om huset vårt.
På vegne av hele teamet, håper jeg vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til Amerikalinjen om ikke så lenge.

Fortsatt god sommer!

Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk.
Møte i resepsjonen, med hyggelige mennesker ved innsjekk og utsjekk. Rommet, rent og ryddig, med det du trenger. Baren, for en bar! Bartendere i egen klasse. Frokosten var helt rå.
Dette hotellet må bare oppleves. Gjør det! 👏👏🤩🥰

Takk, ThomasArud

Hei ThomasArud,

Tusen takk for veldig hyggelige ord fra ditt siste opphold hos oss! Høres ut som at du har hatt en ordentlig fin opplevelse med Amerikalinjen - det gjør oss veldig glade! Utrolig hyggelig tilbake medling, tusen takk!
Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 29. mai 2022

Rommet jeg hadde bestilt ble dobbelt booket, så fikk ikke det vi skulle ha. Kompensasjon var gratis drinker i baren, men når vi kom fikk vi kun ett glass gratis øl/vin.
Frokosten var ikke varm og pannekakene var meget tørre og kalde- og fikk så vidt sirup til de…
Var egentlig ikke verdt pengene.

Takk, 681camillao
Ørjan Lundmark, Daglig leder på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2022

Hei camillao

Først og fremst la meg beklage at deres opphold ikke stod til forventningene. Vi jobber for å levere gode og minnerike gjesteopplevser hver eneste gang, og her har vi dessverre ikke lykkes helt.
Min kollega oppdaget denne dbl booking, og kontaktet dere i forkant med de beste intensjoner for å finne en god løsning.
Og ser her at kommunikasjonen kunne vært tydeligere, og kompensasjon vært løst bedre. Dette beklager vi virkelig.
Jeg håper at du gir oss muligheten til å rette opp dette inntrykket, og opplevelsen av huset vårt.
Ta gjerne kontakt med meg direkte: orjan.lundmark@amerikalinjen.com
Så skal jeg legge til rette for et flott opphold hos oss.

Ønsker deg en riktig fin langhelg.

Anmeldt 26. mai 2022 via mobile enheter

Beste hotellopplevelse i Norge!
Jeg er ganske kritisk til norsk standard og servicenivå, men her var det bare å ta av seg hatten. Ble full av beundring for en jobb som er gjort med restaurering av dette flotte hotellet som har så mye sjel og historie i veggene. Dedikerte ansatte gjør sitt ytterste for å gi gjestene en best mulig opplevelse.
Hjelpsomhet, service og vennlighet i særklasse.
Nydelig mat og drikke. Et gym og badstu som er mye finere enn på de fleste treningssenter. Hotellet er et reisemål i seg selv og vel verdt hver en krone. Hilsen Arvid Iversen, 8310 Kabelvåg

Romtips: Sett av litt ekstra tid til frokosten. Det er ikke buffet, men bordservering med god service fra hyggelig personale.
1  Takk, arvidi2014
Ørjan Lundmark, Daglig leder på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2022

Hei Arvid2014
Tusen takk for dine flotte ord om huset vårt! Vi er er stolte forvaltere av et hus som er full av historie, og som mange har et forhold til. At våre ansatte leverte en fantastisk service under deres besøk, gjør meg bare så utrolig stolt av teamet vårt, og skal dele denne med alle sammen!
Vi er gjerne vertskap ved neste besøk i Oslo, og håper vi ses snart igjen.

Beste hilsener

Anmeldt 12. mai 2022 via mobile enheter

Fantastisk sted for hvilken som helst anledning. Service i særklasse, flotte omgivelser og rom - og hvilken frokost! Svært sentral beliggenhet.
Anbefales varmt av oss.
Vi besøkte dette hotellet på nyåret også, og var like fornøyde - da som nå.

Takk, Idma
Ørjan Lundmark, Daglig leder på Amerikalinjen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2022

Hei idma
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en så hyggelig tilbakemelding!
Gleder oss at du fikk samme følelses på deres siste besøk, som første gang. Vi jobber for å skape gode gjesteopplevelser,
og da er det så utrolig hyggelig med slike tilbakemeldinger!
Vi gleder oss allerede til å være vertskap igjen.

alt godt

Ørjan