Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grusomt sted med kvinnediskrimerende bartentdere”
Anmeldelse av Bygdøy Alle 3

Bygdøy Alle 3
Vurdert som nr. 1 097 av 1 554 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. september 2021

Dårlig service og fryktelig dyrt. Forferdelig betjening og kvinnediskrimeínerende vakter. Dette er et sted hvor eldre menn sjekker opp yngre kvinner, og personalet ikke godtar at kvinner kan betale for sine egne drinker. At sånne steder eksiterer i 2021 er nitrist.

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 121marik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 36 anmeldelser

Anmeldt 2. november 2020 via mobile enheter

Jeg spiste 3 retters her. Bifftartaren var veldig bra,utrolig god smak med urter. Entrecôte var veldig mør og god. Forresten med mozzarella og spekeskinke synes jeg ikke noe om. Lite smak i osten og ikke noe god smak i skinken. Servitørene var veldig imøtekommende og hyggelige. Fine lokaler og god stemning. Anbefales

Dato for besøk: november 2020
10  Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. oktober 2020 via mobile enheter

Gå innom her! Gamle bagatell og fått ny og sterk drakt. Fantastisk lyn og fin bar og spisested. Super atmosfære! Anbefales!!

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, olegeorgn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2020

God service og god, spennende mat.
Pene, rene og hyggelig restaurant samt møtelokaler.
Kan anbefales...

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, krien1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Man forventer stor matopplevelse mtp hvilken restaurant som lå her før, men det ble definitivt ingen fin opplevelse. Vi var 17-18 personer, og ble klemt inne på et bord som hadde passet til 14. Betjeningen påsto det hadde hatt 20 personer rundt samme bord. Vi synes alle det ble ubehagelig trangt, og det ødela mye synes jeg. Maten var også skuffende. Hovedretten, oksekjøtt, burde være vanskelig å misslykkes med. Maten var for all del spiselig, men de fleste mente det var tørt og smakløst. Det var også svært lite tilbehør. Til tross for at jeg ikke ble mett, spiste jeg ikke opp det tørre kjøttet. De andre rettene imponerte heller ikke. Det er relativt dyr mat her, slik at det er svært mange andre steder jeg heller ville valgt i Oslo. Anbefales ikke!

Dato for besøk: desember 2019
3  Takk, Ctrl-shift-del
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bygdøy Alle 3, så også på

 

Har du vært i Bygdøy Alle 3? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.