Kanskje den beste nyetableringen som har kommet i Oslo i 2018. Nettopp åpnet. Store lyse luftige lokaler. Kunnskapsrik og hyggelig betjening. Dette er en vinbar, men de har også noen fantastiske gode pizzaer, både tradisjonelle, samt noe de kaller "moderne pizzaer" som er en pizza oppdelt i små porsjonsstykker, med masse deilig garnityr, er riktig smaksbome. Så over til vinen, og da må jeg virkelig "ta av meg hatten" for maken til vinkart må du lete lenge etter for å finne. Denne listen er trolig allerede en av de beste i Norge, både med hensyn til utvalg, og ikke minst prisnivå - for vi ble fortalt at de bevisst har lagt seg på å ikke ta det store påslaget slik de fleste andre gjør. Her kan man finne godbiter helt nede i kr 370,- for en flaske Rosso di Montepulciano fra Poliziano eller hva med kr 390,- for en flaske Bourgogne Pinot Noir Villes Vinges fra Roche de Bellene, til utsøkte viner og selvsagt dyre, men likevel billige til å være på restaurant som f.eks. fra Anne Gros, Comte Liger-Belair, Mugnier, Côte-Rotie fra Jamet, Chateauneuf-du-Pape fra Chateau Rayas, Vega Secilia Unico, div Baroloer fra Angelo Gaja. Bra utvalg av røde Bordeaux har de også, helt fra en raritet som 1990 Château Bel-Air Lagrave til kr 700,- og til 2015 Cheval-Blanc til kr 11.000,-. Masse tyske hvitviner fra topp produsenter som Egon Müller, Nicolaihof. Flere varianter fra Zind-Humbrecht. Eller hva med en Pol Roger Brut Vintage 2008 til kun kr 900,- eller en Tralant Brut Zero til kun kr 580,-. Jeg gir meg ende over, her er det mye "snadder". Her kommer jeg til å vanke ofte. De har også en egen avdeling innerst i lokalene som er spesielt tilrettelagt for vintester, med vasker, prøvebord osv. Her kommer forhåptligvis vinfolket til å flokke seg om denne perlen av en vinbar !! Bestill bord umiddelbart er mitt råd, her kan det bli trengsel.