Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært fin opplevelse! ”
Anmeldelse av Vinoteket

Vinoteket
Vurdert som nr. 305 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 175 - USD 350
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Svært fin opplevelse! Vi gikk for tasting-menyen med vinpakke og var knallfornøyde. Betjeningen var også særdeles hyggelige! Det eneste jeg savnet var muligens noen flere røde viner.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, EddyB918
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 58 anmeldelser

Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

God surdeigspizza og veldig bra utvalg av viner på glass servitørene er imøtekommende og kunnskapsrike

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, sandi_kovacs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2020

Annerledes pizza og god vin i en flott kombinasjon presentert av dyktige kelnere. Må prøves. God atmosfære. Eneste negative er at det er litt høyt lydnivå.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Zoyasaus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2020 via mobile enheter

Vi var 5 stk og alle gikk for tasting menyen ! Utrolig flink servitør, nydelige pizzaer , akkurat passe porsjoner og alle hadde vi en veldig god og deilig matopplevelse . Vinlisten her er i tillegg helt nydelig , og vår servitør traff på alt ! Anbefales

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Bardouini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2020 via mobile enheter

Nå her jeg vært her to ganger med forskjellige mennesker. Men jeg har funnet ut at det gyldne tallet må kunne deles på åtte, for det er det pizzaene deles i, unikt kult å være åtte, da alle fikk en bit og vi fikk smakt på mange ulike. Var strålende fornøyd begge gangene jeg var her, da jeg liker at de leker litt med maten og at presentasjonen er litt utradisjonell. Anbefaler besøk med med tre eller syv andre.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vinoteket, så også på

 

Har du vært i Vinoteket? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din